Licurici de ianuarie-februarie 2009 (10)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
cami_antonia spune:
neata fetele
ledi si fata mea are niste astfel de accese de plans .. si imi facea si acasa cand cred ca era prea obosita ... si aici cand banuiesc ca a ii creeaza ceva disconfort sau e prea obosita... sau pur si siimplu sa se descarce ...
Camelia
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cami_antonia spune:
selene eu cred ca fiecare copil se dezvolta in felul lui ... daca a ta fetita aytat are nevoie sa doarma atat dorme ... fata mea are zile in care doarme non stop si zile ca ieri in care nu doarme deloc ... si e mult mai mica decat a ta .. cat despre luatul in brate eu o mai las sa si planga da nu f mult ... asta doar cand sunt acasa ... aici la spital o alint eu cat pot ca are nevoie ...
Camelia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinuk/alinuk.jpg)
alinuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny IRINA, are matusa vreun pic de dreptate? Referitor la faptul ca doarme prea putin peste zi si ca ar trebui lasata sa planga, ca sa se dezvete de atata stat cu mine si refuzat carucior, imbracat, scoica etc.? Daria Nandini http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png Am adus pe lume o minune! Lucrusoare de daruit |
ma bag si eu ca musca'n lapte ..chiar daca pt irina e intrebata...
![](hopsieu.gif)
cred ca e retoric daca ma intreb de cate ori am discutat noi aici ca nu e recomandat sa lasi copilul sa planga
cand plang, de cele mai multe ori, bebelusii isi striga durerea...fie ca e fizica sau psihica...au nevoie de ceva (poate de parinti, de siguranta, de dragoste, etc
eu personal, cand plange mi se face un rau fizic, nod in gat, in stomac...plus ca imi tzasnesc laptaresele
Selene mergi pe mailul comun si mai citeste materialele acelea despre 'cum sa ne intelegem copilul'
Alinuk
![](copilas.gif)
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
cami_antonia spune:
cat despre noi ... tot avem 37 cu 3 sau cu 1 ... dar s-au mai rarit tusele .. tuseste mai usor ... si horcaie mai usor ... doctorul a zis ca poate maine ne da drumul dar eu mai vreau sa mai stau macar o zi ... sa stiu ca se aude cat mai putin tusea ...
in rest, ieri dupa o zi plina de bocete ca si in cazul lui ledi ... doar ca toata ziua manifestate ... azi dormim ...
poate mai apuc sa mai stau cu voi mai mult sa ma mai relexez ....
Camelia
cami_antonia spune:
aalina mai vrei nr lui jasmi??? scrie-mi daca da
cat despre botez noi il vom face pe 10 mai ... vom avea botez mare .. ca si nunta ... pentru ca noi am asteptat 5 ani acest bebelus ... si ne dorim sa impartasim bucuria crestinarii cu cat mai multa lume ... vom fi in jur de 100 persoane ...
inca nu ne-am hotarat la baloane sau la tort ... atunci inainte ...
carmen felicitari!
Camelia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinuk/alinuk.jpg)
alinuk spune:
so, fetele maine ne vedem pe la ora 11 in Herastrau
eu
crispy
irina
Alina1976
Ani (o prietena de'a mea cu o bebelusha de decembrie 2008)
Nary, carmen, flowerbee...cadia... si toate mamicile care se pot deplasa, haideti mamici cu piticii la aer
punctul de intalnire este parculetul mare de copilutzi din Herastrau (cu tobogane tub) care se afla in apropierea intrarii Charles de Gaulle, in jurul orei 11
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
Nimic nu-i intamplator!
cami_antonia spune:
fetele ce bine de voi sa va intalniti ... vreau si euuuuuuu
azi sotul a plecat la bucuresti dar noi bolnavioarele am ramas acasa in spital inca
Camelia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Selene_Bunny/Selene_Bunny.jpg)
Selene_Bunny spune:
Bai, a fost asa cuminte Dari pana acum... Nu s-a cerut deloc in brate, a povestit cu mine, eu aranjam haine in dulap, ea, pe patul meu, gangurea si radea... A adormit acum... Singurica...
Ledi, ce ti-a facut tie David, imi face mie Daria aproape la fiecare baita. Totul e perfect pana o scot din apa si incep sa o imbrac... E showul de pe lume... Ca de ce am scos-o, de ce o sterg, de ce Pampers, ca ea vrea goala, si cand mai vine si body-ul, si salopetica, vai de noi... Mereu tre' sa gasesc ceva trucuri, sa-i distrag atentia... Si ieri, cand am venit de afara, a fost dezastru pana am dezbracat-o... Cand a ramas in body, cea mai fericita, nu mai putea de zambarit si gangurit...
alinuk, eu stiu ce am discutat noi, insa, pentru matusa, parerile altora sunt cam... zero. Daca nu ii dovedeste Discovery-ul sau National Geographic ca avem dreptate, degeaba... I-am zis ca ar strange-o pediatrii de gat, daca i-ar auzi sfaturile, si a zis "da' de unde", ca doar pediatrii astia noi sunt de 20 de ani, iar lumea de 2.000 de ani, doar nu s-au desteptat ei asa, brusc...
cami, Daria a dormit azi-noapte de la 21.30 la 08...
Nu stiu, ma gandesc ca ii lipseste integrarea intr-o comunitate mai... tanara, mai cu mai multa lume cunoscuta in jur, nu numai cu mine...
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
Ciufik spune:
helau
fusei la servici () cu plodu', saracu' era ca la circ, o droaie de m-u-i-e-r-i pe el
, care l-au obosit, acum doarme neintors.
mi-am facut cererea de CIC, am vb cu sefu'...am vazut biroul, pe care nu-l mai vazusem de 4 luni, dar zau dc mi-a fost dor de el.
am citit ce ati scris si am uitat tot, vai de neuronu' meu .
hai sa ma concetrez un pic:
- multumesc fetelor pt sfaturi de "adormit copil". si noi seara avem ritualu' nostru cu baita, facuta lumina putina, dat drumul la o chestie care canta lin si reflecta pe tavan ursuleti si care are efect, dar numai seara, ziua nu.
- Ledi si andrei are accese de-astea. eu le pun pe seama oboselii, ca dupa o zi intreaga de stat "Ochila" (am incheiat citatul din Irina ) cred si eu ca e obosit, mai ales ca acum tot acumuleaza informatie. nici noua nu ne mai place de la un timp la baita.
- Delia - am renuntat la dormitul pe burta pt ca e periculos dc bebe vomita in jet, de ex, noaptea. asta mi-a spus pediatra si inclin sa-i dau dreptate (stiam ca nu e indicat dormitul pe burta, dar...). nu vreau sa risc. cnd s-o putea intoarce singur (si nu mai e mult) isi va alege singur pozitia preferata. si acum il pun in patut si il gasesc de-a latul patului. din 2 miscari ajunge asa . si mie imi place sa dorm pe burta si probabil ma mosteneste, ca de semanat cica seamana cu ta'su.
- selene - normal ca nu e ok sa lasi copilu' sa planga. 100% de acord cu alinuk.
- ingrid - ma doare capu' cand aud ce poate debita dr tau. laptele de mama e cel mai sanatos, nu ingrasa aiurea. vine in 3-4 luni diversificarea si nu iti garanteaza nimeni ca copilu' va manca bine si va accepta usor alimentele, asa macar va avea de unde da jos .
dobreclaudia spune:
cami imi pare rau sa aud ca esti in spital...nu am avut timp sa mai intru sa va citesc
sper sa fiti bine si sa iesiti cat mai curand
si fetita mea plange inainte sa adoarma, dar fie ca o tin in brate, fie ca o pun in paut repriza de plans este aceeasi,....asa ca am ales sa o pun in patut.
Vreau sa va recomand o crema f. f. buna pentru fata de la Mustela STELATRIA i-au trecut si cojitele de la sparncene si bubitele rosii din jurul gurii...
ana maria isabella 2 luni si 2 saptamani
clau