Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (97)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Laureta, Babytza

Monica, un buchet mare de pentru tine si pentru Alexandru.

Eva, te imbratisez si-l sarut pe Noah. Mi-e dor de voi...

Noi suntem bine, profitam la maxim de timpul frumos de afara, avem 2 reprize de plimbari pe zi. Ultima isprava a lui fi-mea - se ridica singura in picioare sustinandu-se de marginea patutului. Si e coborat deja cu 3 nivele, mai are unul

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristineescu

Am si eu o rugaminte pentru fetele care au jumper: de unde se poate comanda? Aveti un link, un nr de tel sa imi dati si mie?

Merci mult.

Harri Alexandru (10.09.2008)

Mamica ta, Cristina.

Aici sunt eu, Harri, in luna a 7-a

Noi l-am comandat de pe www.jollyjumper.ro.
Ne place foarte tare, in special Evei care face tot felul de sarituri acrobatice.

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Salutare si de la noi!

Am fost la fermadelapte azi, in prima parte a zilei, a fost interesant, dar la un moment dat Gruia nu s-a inteles cu o vacuta, cred ca vorbeau de diversificare, pustiul ii spunea ca tzitzi e cea mai tare si nici sa n-auda de altceva, vacuta muuu si muuu, ca laptele ei e de baza si uite-asa, copilul meu a pus botic si s-a pus pe un plaaaans, pana nu i-a aratat vacutei cine e tzitzi nu s-a lasat . Am luat si noi 2l de lapte, insa sotul nu vrea sa dam la copil, ca cica nu are incredere ca toata popu_latia bovina e perfect sanatoasa, asa ca, deocamdata, numai eu voi bea un laptic bun bun (cred, ca nu l-am fiert inca)
Apoi am fost in parc, am lenevit la soare si la umbra, in tricou cu maneca scurta ... ma gandesc cu jale la vara cu ce-l mai dezbrac, daca acum e atat de cald ..
Ne-am intors, bebe si tati au picat lati, eu bineinteles ca m-am aruncat pe forum.
Asa ..deci si mie-mi plac floricelele pe campii, nu am timp intotdeauna sa le citesc, nu postez decat rareori in afara concretului si la obiectului, insa nu ma deranjeaza ci, dimpotriva, imi face placere ca exista acest loc virtual in care putem fi putin si altfel decat in realitate. Si, ca loc virtual ce se afla, limbajul este unul diferit decat in viata reala si, de multe ori, lungi siruri de pupici sau floricele suplinesc o strangere de mana, un zambet real, o privire si asa mai departe, deci nu-s in van sau nesincere sau efuziuni exagerate, eu cred ca au rolul lor. Desi nu-s o persoana 'pupacioasa' in viata reala, aici am simtit nevoia sa multumesc mai intens sau sa strang in brate virtual cate o fata pentru ca am primit ceva de la ea sau am avut de oferit si m-a limitat tastatura. Si ma intristeaza ca acest lucru a fost luat in bascalie si as vrea sa nu se mai intample. Si discutiile de pe forum mi se par atat de autentice tocmai pentru ca, uneori sub un anonimat mai mult sau mai putin protejat, fiecare dintre noi lasa la o parte o anumita cenzura implicita si mai povesteste si din imperfectiunile vietii de zi cu zi: despre asteptari neimplinite din partea sotului, despre presiuni inoportune din partea familiei, despre propriile slabiciuni, despre temeri legate de copil ... si tocmai de aceea aici nu vrem sa fim judecate sau ironizate sau marginalizate pentru ca nu am urmat 'the perfect way of living'
Asadar, in masura in care putem sa ne acordam una alteia respectul necesar chiar si in acest mediu virtual, consider ca fiecare poate ocupa un locsor confortabil aici, iar prezenta sau absenta pe forum sa nu fie o iesire pe scena sau o retragere de lehamite. Sper ca n-am suparat pe nimeni, ca nu asta a fost intentia.

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Supita de carnita de pui: nu a fost un esec ... acum, e greu de spus ca a avut succes, dar macar nu si-a blocat guritza ca la fructe sau legume. Maine incerc sa-i dau si putin din piureul pe care l-am scos separat. Am mai prins curaj

Cosmy, felicitari pentru primul dintisor, sper sa ii treaca Mayei indispozitia cat mai repede si sa pape iar bine!
Laura, multumim pentru linkul la inimacopiilor, eu l-am zarit intai la Giulianna si am sms-uit de pe 3 telefoane. Doamne ajuta-i pe toti copilasii cu probleme!
Andy_galro, sper ca e mai bine puiutul!
Paula_Laura, eu i-am luat lui Gruia o bandana de la Cora, e super smecher cu ea si ii poate veni mai multa vreme. Ma gandesc sa caut material si sa-i mai dau la facut si altele, asortate.
Didi, bravo puiutului care adoarme singurel, creste voinicul si va face surprize frumoase .. nu mai pleca urechea la sfaturi 'binevoitoare', asculta-ti inima ta si pe cea a bebelusului si totul va fi super! Mai treci pe aici
Anamona, si Gruia e bronzat tare pe fatzuca, desi a fost ferit, se pare ca ii prinde foarte repede soarele. Eu inca n-am apucat sa iau nici o cremita, poate vine si Miruna cu vreo idee de protectie bio. O sa o intreb marti pe pediatra daca e prea mic factorul 25.

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Luminita, eu ma bag la pariu si sper sa pierd.Ca eu zic ca nu's sanse....
Marul...i-am dat ionatan dar e cam acrisor.Nu e prea incantat.Ori schimb soiul ori iau coapte coapte -desi si astea sunt cat se poate de rosii.O sa ma apuc sa le gust prin piete.O fi ok daca ii dau Golden (ca's mai dulci)?

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Ne-am plimbat si noi putin azi... Radu are o fatza de ionatan. Desi eram sigura ca l-am tinut la umbra mai mereu...
I-am dat acum la culcare, cand am vazut ca nu se spala , cu o crema de "wind&wetter"... si de maine cred ca o sa ii dau cu Avene, pana ajung sa cumpar alta...

ce era cu amanta? a cui? i-au prins? e de barfa? (glumesc....)

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Salutari! multumim tuturor ca v-ati gandit la noiNoi de la ora 1 am stat tot afara pana acum....am fost cu parintii mei la pensiunea unor prieteni care au acolo si o terasa frumoasa si nu era prea multa lume asa ca nu am deranjat pe nimeni...si puiutul s- acomportat exemplar...la un moment dat i-a urcat iar febra sia inceput sa se maraie si i-am aplicat repede nurofenul si supozitorul si i-a scazut chiar bine la 37 si apoi sa vezi distractie si rasete si jocuri...ce mai a fost foarte frumos

de Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

si noi ne-am intors din plimbari....
am inaugurat scaunul sport de la carutz, i-a placut lui Tzuki mult.
pana sa ajunfem in parc, Tzuki a transpirat atat de tare in masina in scaunul auto de era super fleasca body-ul si un pic rochita. Bine ca am avut de schimb un alt body. Se mai intampla chestia asta si alti bobocei?

nerantula uite aici ce zic astia despre mustela bebe
http://www.cosmeticsdatabase.com/product.php?prod_id=136192
zic ca e super ok

ada cu amanta e un topic aici pe forum la 1 sau 2 mergem mai departe
uite link (dai tu la pagina 1....)
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=135733&whichpage=42

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

didi, cum v-ati acomodat tu si puiul cu intoarcerea la servici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

speeerb supeeerb afara, cupil nemancat, batzait la leagan, luat lapte de la ferma de lapte, acum ne pregatim pt baitza revin cu poze

azi mergem mai repede

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput