Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (97)
Raspunsuri - Pagina 4
anamona spune:
laureta de aseara tot citsc la subiectul cu amanta...nu imi vine sa cred cum s-au strans 48 de pagini in 48 de ore :)))
am fost la marea de soare din bucuresti :) thea e ok, nici nu se mai observa roseata din obrajori. si acum stau la soare, ea sa placut :))
Am luat mustela bebe pt zone sensibile (adicapentru fatzuca)....are 4 parabeni dar vad ca nu sunt parabeni usori de rang 4 in proportii f mici...lotiunea are pe total risc de rang 2 deci foarte bine :)
babytza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamona tocmai rapoartele zilnice ne apropie asa tare:) picanteriile din viata fiecaruia....si apoi toate suntem de-o teapa aici, nu e una mai breaza ca alta....iar de situatiile descrise de eva as zice rade ciob de oala sparta :) |
Sunt perfect de acord. Suntem o gashca frumoasa si aici putem sa vorbim si despre noi ...bune , rele cum sunt ele. Ca doar fac parte din viata noastra
Laureta sa ne anunti cum au iesit analizele, sper sa fie ok
Si cu uleiul , eu zic:accept total ...e gata salata fetelor
Nerantula pofta buna haiducelului
Azi nu iesim in Herastrau , am fost invitati la nasi la curte sa facem un gratar. Dar va urez plimbare placuta ca este superb afara.
Pup toate mamicile si ne auzim diseara
Edit : Am citit si eu subiectul cu amanta....e incredibil ce de aberatii spun si cat tupeu au unele...asta daca e ceva real acolo si nu e doar bascalie Mi-am pierdut timpul azi-noapte de pomana ca sa vad daca Anna zice ceva de sotia de pe forum Daca am prea mult timp de pierdut....
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David
anamona spune:
noi o intindem in parc :) va pupacesc si sper sa ne vedem
subiectul cu amanta il las pe diseara :) chiar sunt curioasa de deznodamant :) era chiar o lectura interesanta pt leneveala de pe sezlong :)
claudinna spune:
o sa va fac cu mana de aici: http://www.jurnalul.ro/webcam/caracal-120.html
mama sta ff aproape:)
blog in scutec
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
monica_dicut spune:
Buna ziua si de la mine.
In primul rand va multumesc pentru majorete si sustinere.
In al doilea rand, Evama bucur ca ai citit si ai scris.
In al treilea rand vreau sa mentionez ca pe mine personal nu ma intereseaza intrigile si discutiile si rufele spalate in public. CA orice om am preferinte printre oameni. Aici, la odisee si la scutece, am vazut sau m-am uitat la oameni prin prisma subiectului. IAr eu, mai mult decat oricine altcineva trebuie sa va multumesc voua si forumului pentru intreaga sustinere pe care mi-a oferit-o. DE la informatii despre sarcina si copil pana la sustinerea morala de dupa nastere. NU stiu daca ati observat, dar nu am mai scris de foarte mult timp dintr0un simplu motive. Personal o stare proasta (ca sa nu mai spun ca oricum nu are nicio legatura cu mine ceea ce se discuta, in sensul ca ma cam depasesc discutiile momentan)La odisee si la aspirante chiar am anuntat ca voi lua o pauza de forum pentru ca, asa cum spunea si EVa, sunt alte lucruri mai importante pentru mine acum.Tot ceea ce imi doresc este sa duc aceasta sacina la bun sfarsit si sa-mi tin si eu copilul in brate. Mai intram aici si imi salvam discutii despre cresterea copilului pentru ca unele din postari mi se pareau chiar documentate si utile mie mai incolo.
Sincer urmaream postarile Evei pentru ca, asa cum i-am spus si ei, o consider o mamica foarte interesata de ceea ce se intampla in jurul ei, citeste, conspecteaza si intotdeauna avea argumente la ceea ce sustinea. Nu ma refer si la partea opusa pentru ca nu vreau sa jignesc pe nimeni si nu vreau sa dau nastere la alte discutii.
Parerea mea este insa urmatoarea vis-a vis de ceea ce s-a intamplat. Si chiar simt nevoia sa mi-o spun. Nu stiu de ce dar am mancarimi la dejte.
Acesta este un forum despre mamici si copii, despre sarcina si cresterea copilului. Din cauza asta suntem aici. Orice post despre aceste subiecte sunt oricand binevenite. Fiind femei si fiind multe este normal ca uneori sa se nasca dispute. Disputele, parerea mea, sunt constructive. In primul rand suntem oricum toate femei, avem cu toate trairi, sentimente, bucurii si suferinte. Cred ca e normal sa ni le spunem si pe astea aici. Asta nu inseamna ca trebuie sa ne luam la misto, sa ne suparam, sa parasim forumul si alte cele.Si repet, ca o sa ziceti ca nu sunt consecventa, eu n-am mai scris din motive pur personale legate de starea mea fizica si psihica si trebuie sa ma intelegeti ca imi este totusi greu sa intru si sa vad cum boboceii vostri cresc, le dau dintisorii, merg in picioare iar al meu este unde este. Nu este vorba nicidecum despre invidie cum ar putea crede cineva ci pur si simplu de de sufletul meu sfasiat de cele intamplate.
Si pentru ca este imposibil sa interactionezi cu cineva pe un forum si sa nu ajungi sa te imprietenesti, sunt cateva fete cu care, si eu la randul meu am continuat discutiile si am legat prietenii dincolo de acest forum (nu prea credeam eu inainte in prietenii virtuale dar acest forum mi-a aratat ca ele exista)
Prin urmare vreau sa le multumesc babytzeicare este o persona tare speciala pentru mine si lui ramo care imi sunt mereu alaturi pe mess sau la telefon. Mirunei pe care am redescoperit-o si care mi-a aratat cat de mult te poti insela in privinta unui om, care mi-a fost si imi este alaturi, care este si ea pentru mine o mamica model cu idei deosebite despre cresterea copilului si care sper sa ma mai ajute cu un sfat si dupa Ar mai fi Felicia care are intotdeauna un cuvant bun si plin de umor si optimism pentru mine, NAusica, cea care m-a impresionat teribil cu gestul ei, Nocom, despre care nu mai stiu nimic si sper din suflet sa fie bine amandoua Anca, Eva,Piolica,musette,claudinna, Laureta, July, clau_geo si Alexa si MAmi pe care le-am simtit mereu extrem de apropiate mie. Asta nu inseamna ca nu imi sunteti toate, sau marea majoritate dragi. Pur si simplu cu ele am interactionat si le-am simtit apropiate.
Nu stiu daca am fost foarte coerenta. Ideea este sa nu va mai certati si sa luati doar ce-i mai bun din postarile fiecareia ca fiecare avem preferinte, simpatii si antipatii. Si nu trebuie sa plece nimeni din cauza asta. SA fim seriosi, la scoala sau la serviciu, va place de toti colegii? MIe nu, sunt unii pe care i-as strange de gat. DAr ma abtin, nu-i bag in seama si gata. (Si aceasta fiind esenta, cred ca puteam sa nu ma intind precum o placinta dar am simtit nevoia xsa o fac)SI nu vreau sa recitesc ce-am scris ca sigur o sa sterg, asa ca scuzati eventualele greseli sau prostii pe care le-am spus ca in ultima vreme nu prea mai sunt coerenta in ceea ce spun si ceea ce fac.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 16+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
luminita2008 spune:
CD, Ramona, ati pus punctul pe i!
si iaca, eu sunt PRO carnati de pupici si floricele, si nu doar primavara, asa ca pentru voi TOATE:
Claudinna, super pozele! Ma bucur ca v-ati simtit bine, si pe noi ne bate gandul sa plecam la munte, nu putem chiar o saptamana, dar o sa plec sigur in curand. Doar sa tina vremea asta cu noi.
Laureta, multam, suntem bine. Avem aceleasi nopti agitate, motiv pentru care eu ma revenit la ness-ul zilnic, caci nu ma rezist doar cu ... nu stiu ce-i cu ei, dar de la 02.30, dupa papica, incepe trezirea cu plans scurt din jumatate in jumatate de ora, asta pana pe la 05.30, cand se trezesc de-a binelea, amandoi, si se joaca si bocanesc in pat pana pe la 07.00... bine macar ca se joaca singurei, chiar daca la mine de somn nu mai poate fi vorba.
Am fost afara de pe la 10.30 pana acum, ne-am intors pentru legume. Pe la 16.00 mai dam o tura, acum ne revenim, si eu si ei.
Oana, hai sa punem pariul ala! Uite, eu zic ca in cel mult o luna o sa ajungeti sa inlocuiti o masa, e 5 aprilie, mai vorbim pe 5 mai. Ok?
Ah, cum a mers marul? (sa vad daca m-am aruncat la pariu degeaba, nu de alta)
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
monica_dicut spune:
A, si in alta ordine de idei, Feli, daca vezi mesaju meu,vreau si eu ceva de pe bimbimarket (desi mi-e super teama sa cumpar ceva dar mai incolo nu se stie daca veti mai comanda)
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 16+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
luminita2008 spune:
am trimis pe mailul comun cateva doc despre diversificare + retete culinare ptr bebelusi, daca mai intereseaza pe cineva.
sper ca asta e un mesaj on topic, concret si la obiect.
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
cristineescu spune:
Dragelor, va multumim pentru urarile de sanatate. O pentru fiecare mamica.
Suntem ok, nu e o forma violenta ci doar tuse si un pic de febra pe care o tinem sub control. Cica si gingia e umfalta asa ca ne asteptam in curand la un dintisor.
Asa ca azi ne-am plimbat prin cismigiu si prin icoanei - unde ne-am dus special sa ne dam in leaganul de bebei. Numai ca Harri a fost mai interesat sa pape leaganul decat sa se dea in el.
Voi pe unde v-ati plimbat azi?
Harri Alexandru (10.09.2008)
Mamica ta, Cristina.
Aici sunt eu, Harri, in luna a 7-a
cristineescu spune:
Am si eu o rugaminte pentru fetele care au jumper: de unde se poate comanda? Aveti un link, un nr de tel sa imi dati si mie?
Merci mult.
Harri Alexandru (10.09.2008)
Mamica ta, Cristina.
Aici sunt eu, Harri, in luna a 7-a