Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (97)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna seara si de la noi.

Zile superbe afara si multa ,multa plimbare si aer curat...Alexia tot nu vrea in carucior asa ca ....mai mult in brate sau inauntru la jucarii...sper sa-i treaca

Nerantula cu curaj inainte

Ada am vrut sa-ti spun ca prin varianta las ca cere cupilu' de mancare am trecut si noi..esec total,nu ne-a cerut ever de mancare,tot noi am umblat dupa el cu una cu alta...Amanta e un subiect demential la in unu sau doi mergem mai departe...imi pierd noptile asteptamd deznodamantul

Andy_G Andrei cumintenu ca Alexia

Oananoi numai Golden savuram si sper sa vb maine mai multe

Lumi ce fac hunii?Cum a trecut week-wndul?

Cosmy felicitari ptr dintzishor

Didi felicitari ptr realizari..poate ne spui si noua cum ai reusit

Lauretaici multi ptr frumoase.Cum stai cu greutatea?

Babytza sper ca v-ati distrat bine la gratar

Anca yess..filme,poze ceva???

Monica

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Buna seara

Nu am mai intrat de muuulticel, pitica mea ma solicita din ce in ce mai mult, iar acum ca e cald suntem mai tot timpul afara ba cu ea ba cu Matei.

Am citit catva din urma, am vazut ca babytza si lumi se interesau de noi...va pupam.

Si am mai vazut ca EVA s-a dat DIN NOU in stamba...., as avea multe de ziiiiiiis, dar nu am timp dar nu uitati ca eu v-am mai zis de atitudinea ei.... daca i s-a permis o data de doua ori.... o fi crezut ca e cu pritenele ei la piatza si isi permite.... Nu-mi mai bat acum capul cu ea.....

Noi suntem bine, adica nu suntem mai rau ca data trecuta cand am scris, dar nici mai bine. Cand credeam ca am scapat de weezing dupa 3 zile de pauza de aerosoli a revenit in forta. Acum iar facem tratamenm.... Cu mancarea suntem la fel, nu deschide gura la lingurita neam!!! Cu pacaleli si rasete reusim s-o prostin sa deschida gura si atunci indesam cate ceva, inghite cu placere, dar la urmatoarea lingura iar STOP, nu deschide gurita... Nu stiu de ce ... la Matei a fost ff simplu si el un mancacios si un somnoros.... acum e cu totul altfel...inca mai sper sa treaca faza asta, caci am invat un lucru cu primul copil: ABSOLUT TOTUL ESTE TRECATOR!! Deci sigur vor veni si vremuri bune.

Azi am fost in Herastrau, dar nu am vazut pe nimeni cunoscut... desi ma holbam la fiecatre carucior si mamica cu copil de 5-6-7 luni... poate we viitor.

Nici in continuare nu voi fi fff activa pe forum caci Daria imi ocupa din ce in ce mai mult timp, e crescut si acum ne intelegem muuult mai bine, cimunicam muuult mai mult, ne jucam muuuult, dar din cand in cand voi mai scrie sa stiti de noi.

Va pupam cu drag si aveti grija cu cine va imprieteniti.... Babytza imi pare rau ca si tu ti-ai furat-o, dar ma bucur ca intr-un final si-a dat arama pe fata si acum stim cu totii cu cine avem de-a face!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Buna fetelor,

Asa de mult va invidiez cand va citesc cum va intalniti ...ce frumos...
Din pacate mamicile mele dragi din Cta stau departe de mine si nu ne putem intalni ..

Noi am fost azi la un gratar si a fost asa de bine!!Bb s-a jucat pe paturica, a ras... super pt toata lumea, insa de cand am venit acasa e jale!! Plange din orice si e marait!!!
Sper sa doarma bine la noapte si maine sa ne revenim la felul nostru placut normal de a fi.

pupam mamici, burtica si bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Cuscra Nocom ma bucur ca ai mai dat un semn de viata dar totodata ma intristez caci Dariutza e tot bolnavioara .
O pupam si va pupam! Sanatate multa si va asteptam cat de curand pe aici sa ne povestiti ce mai faceti. Aaaa si asteptam si poze noi!

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Nocom
Nu puteam sa nu scriu cand te-am vazut!!!
Esti o persoana minunata sincer si iti multumesc mult de tot de data asta public pentru sustinere.Ai fost singura care ai exprimat pe fata ceea ce crezi!!!
Ne bucuram ca Dariuta e mai bine iar cu papa stai linistita ca isi vor reveni ei eu asa sper ca nici Andrei nu prea e fan papa, mai mult lapte!!!
Si mie mi-a parut tare rau sa vad ca si Babytza a fost jignita de aceea am intervenit ca mi s-a parut chiar nedrept!Ea e o persoana minunata nu a deranjat pe nimeni cu nimic din contra a raspuns la toata lumea si a incercat sa ajute de fiecare data!!!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

laura mai are si Andrei zile cand imi scoate peri albi dar ce sa facem...sunt ai nostri si ii iubim!
nocom o pupam pe Daria si sper sa-i treca repede ....oofff ce nu-mi place sa aud de bebei bolnaviori...aveti grija de voi...si sa mai intri sa ne mai zici de voi...mie una imi esti tare draga si abia stept sa vad ca scrieti ca sa stiu de voi
diana cum se mai comporta Andrei?e mai cuminte?tu ti-ai mai revenit? te intreb ca stiu ca erai un pic stresata ca ai un bebe agitat si asa....sper ca sunteti mai bine
giuliana, denisa, laureta, anamona, ada

de Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Lui Edi cred ca-i da vreun dinte ca azi a fost super marait. Gingia parca parca e alba dar nu sunt sigura, ca mi se pare ca e alba de o luna si n-a mai aparut niciun dinte, nimic :)

Si...cu toata agitatia asta...eu ma simt super super ZEN!
Barbata-miu se uita la un film, copilu' doarme, io bantui pe net.

Andy_galro si io! Si ai o de la mine!
Laureta fii-ta e tare activa! Da-i pun din partea mea ca asa frumos se misca...imi vine s-o mananc!

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Am fost in parc si ne-am plimbat mult, am stat in iarba, ce frumos a fost
Dovada:
http://good-times.webshots.com/photo/2902723170103994286iAsQHA
http://good-times.webshots.com/photo/2563670140103994286ghnvXp

Ramo unde umblati? voi cum stati cu bronzul? la noi sotzul si robbie au prins culoare

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

cd ce poze super ati facut...sunt tare dulci ei cum se imbratiseaza acolo...iar Mikul e un scump si un dulce...ce frumos a crescut!!!!
ramo ai o Andutza super simpatica

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

fetelor eu va doresc noapte buna si ma bag la somnic ca nu se stie cate treziri voi avea si dimineata trebuie sa fiu fresh!
Va doresc o noapte linistita!

Mergi la inceput