Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (97)
Raspunsuri - Pagina 7
dyanira spune:
Andy multumim de intrebare.
Andrei a trecut printr-o perioada tare agitata din cauza dintisorilor sper ca acum am mai scapat ca deja i-au iesit 8 dinti, 4 sus si 4 jos!!!
Acum mai iesim ca e frumos si e mai bine!!!Doar ca de vreo 2 zile nu prea mai vrea in carucior am dat de alta danadana dar trec ele toate!!!Eu sunt mult mai bine si mult mai optimista!!!
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
andy.p spune:
Offf ce-am vazutt?...Robi ce faci dlaga????Stiu ca sunt departe ..off off mai mai
Dya ma bucur ca sunteti mai bine
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
300 spune:
Buna searaaa!
AM venit acasa pe la 21.30, plecasem pe la 1 si ceva de-acasa... Am plecat in rochita, ne-am intors la costumas deh e inca primavara... In rest cald, si un super good time cu CD in tineretului; avem si poze sugestive. La mine s-a finalizat cu o pizza in cafeneaua actorilor iar acum asteptam sa creasca temperatura sa putem face baita. Ne-au oprit caldura :(
Dya
Nocom si ti o si inca una pentru Daria. Insanatosire grabnica!
Andy_g super dragut ati petrecut azi; poate va trece febra cu totul, cine stie?
Denisa s-a linistit pletosul odiseei?
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
gaia.nevia spune:
anamona, si piticii mei transpira in masina, dar si in carucior...
de la Teo stiind deja asta, am mereu pe scaun / in carucior o paturica de bumbac, sau un prosop, iar pentru iarna am avut o parte dintr-un sac de dormit, tot asa 100% bbc.
Am vazut acum pe Bimbomarket niste huse universale pt scaunul auto, Aerosleep (parca?!), cica respira, nu transpira, parca m-as baga si eu la 2...
am aruncat un ochi la "sobect" si intai am intrat la profilul "amantei"... ori e hoax, ori e o biata tanara abuzata
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri
anamona spune:
ahaaaaaaa cd cu noi nu ai vrut sa te intalnesti........
nu ma mai joc :))))
le. ada, topicul cu amanta a ajuns la cap 2, au scris vreo 3-4 amante....nu stiu ce sa zic, si mie imi pare ciudat...a pus si poze :)))
mercic de pontul cu husa....imi e groaza de ce va fi la vara, e nasol sa fie uda la spate....
andy.p spune:
Laureta d-ne cat poate fi de scumpa
Nocom multa sanatate Dariei
Giuliannala fel si la noi...si e de mai bine de o luna asa
Denisa e obosit si de aceea face asa
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
nikolici spune:
hei hei hei....hei rup si acum niste floricele pe campii:
Am venit si noi.A fost un weekend superb...mai vreau, mai vreau.
A fost super frumos la Cheia, insa drumul a fost un cosmar ...am fc sauna sauna nu gluma, am lasat o pe KK in body la cracutzii goi si drumul nu se mai termina, dar acolo a fost super racorica.Noroc ca am avut haine nene de schimb.
Subiectele off topic ma destind, iar carnaciorii de smileyuri ma amuza.Cred ca sunt fan despre copii emoticons.Fara sa vreau de multe ori le caut in messenger sa bag si acolo.
Asadar am vrut sa zic ca...cui nu i place nu citeste.
E simplu scroll down and totally ignore...sau sa zic pe frantzuzeste???
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
300 spune:
Anca voi o sa ajungeti sa dormiti cu salteaua pe covor in ritmul asta
Roxana chiar au iesit dragute pozele. Laura stai linistita ca nu e ce pare. Copiii se certau pe un pachet de servetele. Mikul, baiat ce este, avea forta mai mare si le-a tinut bine; cand a reusit anda sa le scoata din manuutele lui a fost degeaba; Mikul le-a confiscat dintr-o miscare :)) Super dulci picii.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
CD27 spune:
Ramo sa-ti fie de bine pizza si la noi au oprit caldura si noi am lasat geamul deschis toata ziua, am bagat un pic caloriferul electric
ai PM cu link-ul unde sunt poze mai multe
Andy_g multumim si noapte buna
Anamona, nu am mai ajuns in herastrau, ci in tineretului (cumnatii au decis carol, noroc ca nu am gasit locuri de parcare) eu am zis merci ca nu stau in casa sa fac shmotru dar acolo ne-am intalnit cu Ramo (300) si a fost frumosss
Trebuie sa ajung mai des in parc cu voi, ca tare rau e de una singura in timpul saptamanii, mai alse cand Robi se pune la somn in timpul plimbarii
Alexia, dlaga mea, nimic nu e ceea ce pale Andutza imi povestea ceva amuzant si am ras mult, iar la final ne-am luptat pe un pachet de servetele ca mami nu avea, am fost cavaler si am cedat. Eu pe tine te astept dlaga Alexia, Andutza a initiat discutia, eu stateam cuminte
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
alexa si mami spune:
'Na seara! Superba vreme si la noi. Au venit nasii lu' Cipri si am fost cu totii la socrii la un gratar in curte. Monica , te pup si DD ajuta in continuare. Ce ma oftic ca nu pot vedea pozele si filmuletele cu bobocei dragi, ca sunt mai mult pe tel:( Ada, si noi trecem cu Alexa printr-o sit asemanatoare, cu mincarea si vomiteala
alexa, cipri si mami