Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (97)
Raspunsuri - Pagina 16
monica_dicut spune:
kid
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 16+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
Nocom spune:
KID asa este: nu exista copil care sa nu cada macar o data din pat. Uite, Matei cand a fost mic nu a cazut niciodata, din pat, salteluta, carucior...etc, INSA a cazut saptamana trecuta (are 4 ani jumate) cand a dormit la mama si patul ei nu are margine ca al lui. Asa ca, mai devreme sau mai tarziu... tot cad. Pupici pt toate mamicile dragi!!! Si da stiu cat de greu este sa-l vezi lovit, sa vezi ca-l doare si sa ti se rupa inima de neputinta.
Cum spuneam Matei nu a cazut cand a fost mic, insa, cand avea vreo 2 luni il tineam in brate la orizontala si cand am iesit din camera l-am dat cu capul de tocul usi!! Doamne cat am putut sa plang!!, eu, ca Matei nu avea nimic!
Si cu Daria am scapat pana acum, si nici nu ma grabesc sa experimentez.
PUP
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
anca81 spune:
V-a fost dor de noi ?
Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare
gaia.nevia spune:
... nu-i pe stoc ce poftesc eu...
pas, mommymagda....
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri
anca81 spune:
Mamidestefan, multumesc pentru raspuns . Si felicitari pentru iepuras . Noi doar 2 dinti avem si ma gandesc cu groaza ca trebuie sa iasa toti...La no. 2 a fost mare scandal
Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare
musettepink spune:
Mommymagda ai dat comanda la bimbomarket????????ma hotarasc si eu intr-o ora ce vreau si iti dau pm ,sper ca nu e prea tarziu.
Feteleor va pup si revin mai tarziu ca acum sunt in mare graba!
da nu pot sa nu pun si niste floricele pe campii
de Luca
kid2003 spune:
Anca e o dulce Carla...ma impresioneaza, este precoce rau, merge f bine in 4 labe si sta f bine in fundulet! Maria e la 2 saptamani distanta de ea, dar nu cred ca in 2 saptamani va merge in 4 labe. Deocamdata doar se invarte in jurul axului si ajunge la un obiect doar rostogolindu-se...nici vorba sa avanseze macar pe coate! Duracell-ul Carla! E f tare!
dyanira spune:
Nu am apucat sa citesc din urma ca acum am adormit piticul si ii pregatesc legumele dar am vazut filmuletul:nu pot decat sa spun SUPERBA CARLA!!!si e fara nici o intentie de a lauda.Chiar m-a impresionat ce mobila e!!!De cand merge in 4 labe ca si Andrei tot incearca dar nu ii reuseste deloc.Cred ca e prea greu posterioru...
Kid noi suntem cu 3 sapt in urma dar tot asa nu cred ca in 3 sapt va reusi ca el de abia sta in fundulet cam 1-2 minute nesustinut.
Apropo mai sunt bebei de 7 luni care nu stau inca mult timp in fundulet?
Si lansez o intrebare daca tot am intrat:
Cand mergeti afara incaltati bebei sau nu?Si cu ce?
Eu am incercat ambele variante cea fara papucei nu imi place mie cea cu papucei nu ii place lui Andrei!!!
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
laureta spune:
Nush cum fac mamele care leagana ca io nu poci mey dilok. Azi pitica a urlat ca niciodata asa ca am zis hai so legan, eee ti ai gasit,facea neste ochi maaaari si nimic nici nani nici liniste. Si mai degraba m am ametit io
Acum sta cu fundic in sus in genuchi si doarme cu fatza la cerseaf
Mey scuzati cu sobiectul cu amanta, n am vrut sa ardeti mancarea cupiilor, io deja am renuntat sa citesc ca m am plictisit, nimic palpitant nici o barfa , nu place
ancule ce dulce e umblatoareaaaa , la voi e ordine mey, la mine e non stop parca a picat bomba cu jucarele
moni bafta la dr Sai. E totul ok ai sa vezi. I spui orice ca te lamureste
felicule ai lasat cupilu numa cu ceaiiii
Io nu m am prins ce e cu floricele pe campii
de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole
nikolici spune:
laureta floricele pe campii = off topic ( cineva nu spun cine, a scris asa)
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)