Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (97)
Raspunsuri - Pagina 13
tzitziri spune:
Paula Laura, maine incerc si eu cu Golden.E bine ca tu le-ai si testat pe ambele
Andreutac, si eu tot cu 'amanta' ma delectez acum.Dar din fericire la noi e fara incidente.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
CD27 spune:
pai baby_boy pare ca se obisnuise cu cereale, il hraneau, dar de ce nu mai vrei sa ii dai?
sa stii ca ma gandeam aseara: oare ce s-ar intampla daca nu i-as mai da cereale seara, dar mi-e frica sa aflu si ma gandeam: doar n-o sa ii pun cereale for ever and ever in lapte seara, dar cred ca las gandurile astea pentru mai tarziu, cand va manca el ca un om mare
am adormit si eu cupilul dar nu-i apa calda sa ma apuc sa robotesc pe la bucatarie, asa ca mai robotesc pe forum
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
andy_galro spune:
ada sa stii ca ceva mucisori si un pic de tuse are Andrei....nu vrea sa pape mai nimic, nici macar sa suga...stiam ca-i place supica de pui cu legume si i-am dat si a papat-o si i-a placut si apoi a vomatoffff...cred ca ma duc iar cu el sa-l vada doctorita ca ceva nu-mi miroase bine.........
va mai tin la curent...pupici!
LE; azi e a 3a zi cu febra
de Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
baby_boy spune:
cd, eu stiu de ce nu i-am dat? ca aveam tzitzi la indemana.nu stiu..cert e ca lui nu-i mai ajunge laptele meu de vreo luna...suge la greu si mananca la greu...ieri 230 ml de supica crema de dovlecel, morcov si pastarnac, acum jumate de borcanel de pere williams si completare tzitzi.
Ma gandesc sa iau niste cereale de noapte dupa ce le termin pe cele cu orez de la nestle pe care le am acum..sa vedem daca au efect
Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)
tzitziri spune:
andy_galro, s-a uitat cineva in gatul lui?Adica si pe mine acum de exemplu ma doare rau in gat si nu as manca nimic..
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
mamidestefan spune:
Venim si noi cu noutati ...
dupa multe nopti chinuite cu multe urlete..si cu febra ...si multi pampersi schimbati (12-13 / zi)..
a reusit sa iasa DINTZOCUL NR 3
Cred ca s-a combinat si cu un puseu de crestere, ba chiar si cu un exces de C din masa de dimineata (asta cred eu)..cert e ca mi-a facut zob...adica sunt goi ...
am suplimentat cu spirulina...nutrinatal...citeva zile ...si-a revenit lapticul la debitul lui normal...asa ca am taiat din nou suplimentele cu exceptia galaforului(asta e permanent )..de aseara iarasi m-am trezit cu goluti..
asa ca trebuie sa ma gindesc la solutii..
sotul meu ma cam bate la cap cu suplimentul de lapte praf...dar eu inca mai analizez
in rest...am cam inceput sa luam masa de prinz prin parcuri ...
si e chiar mai gustos cind mancam afara..adica are mai multa pofta
stam la tzitzi din ora in ora noaptea ..asa ca mami de zombie
si ne place din ce in ce mai mult in IOR ..facem turul lacului de citeva ori pe zi ...cine vrea sa ne tina companie ...sa ne dea SMS...si ne alaturam cu placere
uuuuups...si chiar acum am auzit primul " BABA "
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici
andreutac spune:
Sa va spun, sa nu va spun.....am mai ars din nou legumele in timp ce ma dragaleam cu fii-mea
De astea care fierb acum promit sa am grija, ca altfel ramane nemancata piticuta
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria
mamidestefan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andreutac Sa va spun, sa nu va spun.....am mai ars din nou legumele in timp ce ma dragaleam cu fii-mea De astea care fierb acum promit sa am grija, ca altfel ramane nemancata piticuta Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria |
si mie mi s-a intimplat sa las legumele sa fiarba ..pina au ramas fara apa ..in perioada in care dadeam zeama de legume...asa ca am grabit putin procesul ...am trecut la piureut mai lichid ...dar facut din legume la steamer...ca e cu mai putine dureri de cap..adica are bb prinzul asigurat
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici
andy.p spune:
Andreutac[:)))] esti totala...si pe mine m-a prins sobiectul arzator
andy_g sper sa fie totul in regula
Fuuug la Alexia ca ma tot chinui sa o culc de 15 min..nici o sansa si tot ea ma cearta cu MAM..MAM
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
mamidestefan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca81 Buna dimineata! Mai fetelor si noi avem o bubu - Carla e foarte ragusita, nu are nasul infundat, nici febra doar e ragusita ca o batranica. Oare ce poate fi? Musai azi sa cumpar crema de protectie solara, Carla s-a bronzat deja pe fatuca desi am tinut-o la umbra. Arde deja soarele, nu se mai poate. Voi ce-ati ales pana la urma? Va doresc o zi minunata si o saptamana asemenea. Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008) Piti mic se face mare |
Izabella e ragusita aproape permanent...adica de vreo citeva saptamini e starea ei naturala...la inceput m-am ingrijorat...acum incerc pe cit posibil sa evit sa tzipe/cinte atunci cind e aerul mai rece afara (seara ..dimineata)...
in rest nu prea pot sa o opresc din cintat ..ca ei ii place sa cinte tare mult...si incerc sa fiu cind mai prompta cind o iau tzipetele de noapte ...dar nu intotdeauna am succes