Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (97)
Raspunsuri - Pagina 14
mamidestefan spune:
cu chiu cu vai ...aseara am reusit sa fac si eu comanda la babypoint...ma cam chinui de o saptamina ...
am luat in principiu cereale ...atit pentru Izabella ..cit si pentru Stefan ..dar am pus si o crema de protectie solara de la babylove...s-o testam ..speram sa fie buna.
eu iau cereale pentru Stefan de mai bine de un an ..de la ei ...am observat ca lui Stefan i-au placut mai mult cele de acolo ..decit ce cumpar din supermarket..sper sa fie cu succes si la Izabella..
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici
nikolici spune:
babyboy pe langa ca e clar reclama la Humana mai se si abereaza pe ici pe colo in studiu respectiv.
Ei au luat in calcul ca bb se trezeste doar de foame nene, ei bine, fi mea se trezeste nu doar o data ci de nenumarate ori si nu de foame, poate o visa ceva urat, poate in momentul cand se intoarce, poate o gadila o undeva si multe alte cauze.
Eu dau cereale noaptea pt un somn cica mai linistit si pt subgreutatea vazuta de medic.Dar nu dau de "ex. Humana"
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
mamidestefan spune:
inca una si fug sa ne pregatim sa iesim afara ..
MONICAAAAAAAAAA Multi ......de la mine pentru o tine ..si multe -icele ...
fii pozitiva ...asa cum ne-ai invatat tu pe noi ca ar trebui sa fim..si mai treci pe aici ..ne e dor de posturile tale pline de optimism
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici
baby_boy spune:
nicole da si eu dau cereale seara..dar nu le-am incercat pe alea de noapte..cu ambalaj albastru..si la nestle si la humana..asta intrebam..le-a incercat cineva?
Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)
luminita2008 spune:
oana, dap, 5 mai, sa stii ca nu uit!
baby_boy si mie mi se poare articolul prost scris, nedocumentat si PRO humana... ex: bebe doarme 10h/noapte de la 6 luni + doar in cazuri exceptionale o masa pe noapte??? ntz, ntz.... in fine, ca sa-ti raspund la intrebare, eu le dau 4 masuri de cereale de faina de orez seara in biberon si atat. Nu sunt cereale de noapte. Ceai ei nu beau de niciun fel. A fost o singura seara cand nu le-am dat cereale, doar lapte, nu mai stiu exact de ce. Au dormit exact la fel ca si cand le-as fi dat cereale. De 2 saptamani se tezesc si mai des noaptea, cu aceeasi masa de cereale seara... deci, difera de la bebe la bebe, nu neaparat de la cereale la cereale.
Lidia, felicitari, bine ca a iesit dintele asta ca de cand va chinuie.....
si eu am ars legumele o data :) cand le gateam la Doubleta, nu la steamer, acum sunt mai linistita de cand cu steamer-ul.
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
baby_boy spune:
andy_galro multa sanatate lui andrei
Mamidestefan felicitari pentru dintzoc
Lumi multumesc pentru raspuns ...da e clar acolo reclama
Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)
300 spune:
Gagici va trimit si eu un buchet de flori da nu mai pun emoticoanele ca nu vreau sa oripilez pe nemeni de dimineata (tocmai am invatat cums e scrie iconnul asta, asa c ama scuzati dar cred ca in urmatoarele mesaje voi avea multe bilutze rosii).
Sunt la pagina 8, nu stiu cine a dat cafea dar iau cu placere de toate felurile si chhiar si cu lapte ca desi mi-am limitat o vreme portia de lapte dulce, am impresia ca am facut-o degeaba. Anda pare sa reziste la proteinele alea ingrate. Acum de exemplu doarme cu nesimtire desi pe miine de dimineata m-a trezit.... si eu trebuie sa umblu tiptil.
Citat: |
citat din mesajul lui alexa si mami Roxi, asa era si cumnata'mea oripilata, fara strampi si caciula, ca cica ei ii e frica sa-l lase pe fii'su fara. De cine frica, nu stiu alexa, cipri si mami |
e cum de cine? De "scroafa". Vezi ce bine se vad lucrurile din afara?
Roxi am transmis propunerea. Raspunsul a fost "ma bag da' le fac diseara". Asa ca va trebui sa facem o iesire nocturna in parc, eventual dupa baitze.
Revin.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
kllemi spune:
neatzaaaaa... vad ca vb. de trezitul noaptea, eu vreau sa spun ca nici nu mai stiu de cand nu am mai dormit o noapte cap-coada, nici o noapte fara trezire pe la 4-5 mancat un tzitzi dormit la loc, numai ca eu sunt cam deregleta ca o data trezita greu ma mai ia somnul, deci va dati seama ca am niste cearcane pina la genunchi
mamidestefan sa sti ca si noi dam turul ior-ului, mas alatura si eu dar nu stiu nr. tau ca sa-ti dau sms
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
gaia.nevia spune:
Feli, sa zici cand faci comanda... vreau si eu niste prostii... ca tot n-am bani
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri
monica_dicut spune:
Eh, na
Lidia, optimismul meu s-a cam dus, nu stiu cine mi l-a luat sau unde a fugit... sunt panicata toata si am impresia ca tot universul s-a unit impotriva mea. DA si-o reveni el intr-o zi.
Cum mi-a zis si Feli, asa sunt pestii primavara
Astazi incerc sa ma duc la doctora, am vb cu ea la telefon mai devreme. NU este ea, m-a trimite iar la Dr Sai (laureta ) sa-mi faca Clexane-ul (sa-mi arate ce si cum si sa continui eu singura) si sa incerce sa ma introduca si la o eco scurta sa ma linisteasca. Huh. Sper sa fie bina ca de cand cu sangerarea am numa cosmaruri si ganduri negre
In rest, nici io nu's prea pupacioasa, mai ales acum dar tre sa dau doi. Unu pt Nocom si unu pt Nerantula
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 16+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata