Ne-am procopsit!
Raspunsuri - Pagina 46
iileana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui b.nica
Dar uite ca Duda nu se lasa si se agata de gatul lui Antonescu spunand ca-l va sustine,,adica ceva gen "....da cu tine de gat". |
Despre ce tot vorbiti aici???
B.nica, Duda nu se agata nici el de nimic.
Ai trimitere, in articolul mediafax, la:
http://www.qmagazine.ro/articole/3780/EXCLUSIV-Principele-Radu-nu-va-sprijini-niciun-candidat-la-Presedintie.html
Triunghiul portocaliu *
b.nica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui capcaunul b.nica, ai inviat! |
Nuuu!Sunt o fantoma si va bantui ca un suflet chinuit!
capcaunul spune:
citat din mesajul lui b.nica Nuuu! Sunt o fantoma si va bantui ca un suflet chinuit! |
Atunci, izbavirea ta e la paranormal si mistice!
b.nica spune:
Iileana, vezi ca Duda isi continua misiunea de a sabota PNL-ul cu declaratiile pe care le face!
La asta ma gandeam cand am postat mai sus,deci se pare ca subiectul ramane actual,.
iileana spune:
B.nica, sa stii ca si eu ma gindisem oare ce-i mai bine de facut cu topicul.
Sa-l inchidem si sa deschidem altul, dedicat tuturor "purcelusilor prezidentiabili", sau sa-l continuam pina in decembrie, cind o sa sarbatorim impreuna victoria lui Crin.
Daca tu zici ca subiectul poate merge mai departe, asa sa fie!
Triunghiul portocaliu *
capcaunul spune:
citat din mesajul lui iileana Sa-l inchidem si sa deschidem altul, dedicat tuturor "purcelusilor prezidentiabili", sau sa-l continuam pina in decembrie, cind o sa sarbatorim impreuna victoria lui Crin. |
In fuga ai scris victoria in loc de www.realitatea.net/crin-antonescu-se-va-casatori-inainte-de-alegeri-cu-adina-valean_602822.html" target="_blank">cununia.
xenocid spune:
Data fiind parada penibila pe care a facut'o crin la precedentele alegeri cand cu mortii cand cu vii ma astept ca nunta sa fie facuta fix in buza alegerilor eventual intre cele doua tururi de scrutin daca ii va servi la ceva. Daca tot s'a dus omu' la "Dansez pentru tine" de ce n'ar participa si la o editie nationala "Nora pentru mama".
iileana spune:
1. nu, nu am scris in fuga. Si nici sub influenta "".
2. pai ce sa faca, daca nu a mai prins loc in fata la festivaluri cimpenesti, la tuns oi si degustat palinca, la varii hramuri si prin varii altare, la mici si bere pentru popor, s.a., ca lumea buna.
Se descurca si el cum poate. Si, oricum, nu din bani de la buget. Cam fraier, nu?
Triunghiul portocaliu *
xenocid spune:
Am gasit o chestie haioasa. Cica sloganul de campanie al lui Basescu va fi:
Mai traiti? ... Bineee!