Ne-am procopsit!
Raspunsuri - Pagina 28
sirimie spune:
mai sint si eu pe aici ![]()
astia folosesc alegerile europarlamentare sa se masoare pentru presedintie
base cui face campanie, lui pdl sau lu' eba?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Donati 2% din impozit pentru Andei
Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita
denizel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iileana Aicea pe nimeni nu mai intereseaza subiectul. |
Ba pe mine ma intereseaza :).
Si, daca va mutati pe telefon, treceti si numarul meu la cc :)).
Rufus spune:
| citat din mesajul lui iileana ... la o adica, intre Base si Crin, primul ar fi ala educatu', desteptu', intelectualu'. |
Totusi, tu nu vrei altceva mai bun?
Vad ca nu exista decat doi: Basescu si Antonescu. Daca primul e cum zici ca e, de ce musai Antonescu la rand? Adica, daca zici: "mie de asta-mi place, fie ce-o fi", nu mai zic nimica; dar daca zici ca nici asta nu e mai breaz, de ce te poticnesti intre doi prosti? Ca nu pricep! Cui foloseste ca dovedesti ca unul e mai prost ca altul?
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lor
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
iileana spune:
| citat din mesajul lui Rufus Cui foloseste ca dovedesti ca unul e mai prost ca altul? |
Traficului pe DC
Bineinteles ca mi-as fi dorit ceva mai bun.
De la bun inceput am spus ca asta aleg de pe taraba de oferte in acest moment.
Despre ce-o fi in caz de alt moment si/sau alta oferta, nu am cum sa ma exprim, ca nu-s cititoare in stele :))).
A, si nu io am inceput!!!!!!
| base cui face campanie, lui pdl sau lu' eba? |
Base - pdl-ului si Eba - lui Base.
Rufus spune:
| citat din mesajul lui iileana De la bun inceput am spus ca asta aleg de pe taraba de oferte in acest moment. Despre ce-o fi in caz de alt moment si/sau alta oferta, nu am cum sa ma exprim, ca nu-s cititoare in stele :))). |
Cititoare in stele nu esti, dar mie imi scapa logica asta: "il votez pe prostul asta, ca altceva n-am ce".
Nu stiu daca-i mai corect, dar eu zic: "nu votez cu prostii astia, votez numai daca (si cand) o aparea unul mai rasarit.
In fine...
Mie Antonescu imi era indiferent. Intr-adevar, nu s-a remarcat cu nimic in viata lui, am auzit de el cand a fost ministru. Nici macar faptul ca a fost un ministru prost nu m-a impresionat, in fond majoritatea ministrilor, din toate partidele, n-au facut nimic bun.
Dar, aseara ma uitam cu gura cascata la actuala lui partenera cum a luat foc cand un partener de discutie a spus ca n-a facut nimic ca ministru. Si, din putzul gandirii ei, perla a iesit: pe timpul mandatului sau Romania a obtinut cele mai multe medalii olimpice. Acuma, ce-i drept, la "alura" pe care o are, doamna nu pare a avea prea multa legatura cu sportul, dar, macar ca intelectual, speram sa stie ca Olimpiadele se tin din 4 in 4 ani si ca, oricum, un sportiv medaliat la acea Olimpiada s-a pregatit pentru asta cu multi ani inainte ca Antonescu sa faca minuni prin ministerul ala.
Asa ca, dintr-o data, intre suvoaiele de intelepciune debitate de femeile din partid, pe care le asculti cu ochii inchisi ca sa nu vezi figura celei care debiteaza, Antonescu mi-a devenit antipatic. E drept, m-a ajutat si el, atunci cand s-a alaturat celor pentru care politica buna inseamna "jos Basescu", dar banuiesc ca nu conteaza parerea mea pentru el.
Am, totusi, o nelamurire: de ce "greii" partidului stau pititi prin colturi, mai scriu pe la un ziar (Patriciu-pe care nu-l sufar-scrie niste aricole grozave prin ziarele patronate de el, e clar, omul e toba de cunostiinte), mai lanseaza o carte...si o lasa pe Norica, cu fatza aia de zici ca a baut toata noaptea, sa faca spume la gura la orice ora indraznesti sa deschizi tv-ul?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
iileana spune:
| citat din mesajul lui Rufus "il votez pe prostul asta, ca altceva n-am ce". |
Stai un pic, ca eu nu am zis ca-i prost. (Xeno a zis, da' el nu-l vota nici daca i se parea destept ;).
Din punctul meu de vedere este o alegere mai mult decit onorabila. Nu-mi va tremura mina nici macar un pic, a indoiala, atunci cind il voi stampila.
Dar bineinteles ca era loc de mai bine, intotdeauna e loc de mai bine.
Cind chiar n-am cu cine, nici eu nu votez.
sirimie spune:
vor merge la vot numai cei care sint convinsi sa voteze cu cineva anume - ca de exemplu cu PRM sau cu EBA - , si vom fi reprezentati in parlamentul european de unii care habar nu au despre ce e vorba. pe motiv ca nu sint unii mai breji cu care sa poti vota...
adica din 2 rele alegi un al treilea incredibil de rau.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Donati 2% din impozit pentru Andei
Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita
Rufus spune:
| citat din mesajul lui iileana Nu-mi va tremura mina nici macar un pic, a indoiala, atunci cind il voi stampila. |
Ei, in acest caz, sunt lamurit.
Din cele scrise de tine intelesesem altceva, dar se vede treaba ca n-am citit cu atentie.
iileana spune:
Ca sa fii si mai lamurit, iti pot spune ca nici cind l-am stampilat pe Basescu, acum 5 ani, nu mi-a tremurat mina :))). Nici macar un pic. :))).
Rufus spune:
| citat din mesajul lui iileana Ca sa fii si mai lamurit, iti pot spune ca nici cind l-am stampilat pe Basescu, acum 5 ani, nu mi-a tremurat mina :))). Nici macar un pic. :))). www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
Sau, cu alte cuvinte: "nu votati ca mine/ca nu iese bine"