Cum se tunde un copilas de 1an?

Cum se tunde un copilas de 1an? | Autor: adriuta

Link direct la acest mesaj

Buna parinti,

As avea si eu o intrebare si daca m-ati putea ajuta cu un sfat v-as fi foarte recunoscatoare. Avem un copilas de 1 an si am vrea sa il tundem. Nu prea am idee cum as putea face asta, este un copil foarte energic si nu sta o clipa locului.
Cei cu copii mai maricei voi cum ati procedat cand erau asa micuti? Cam care ar fi modalitatile prin care as putea tunde un copil atomicut.

Va multumesc

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Hm, destul de greu. Si fetita mea e energica, dar pe langa asta, in momentul in care am incercat sa o tundem cu masina de tuns, s-a speriat, nu de zgomot, ci de senzatia pe care o au vibratiile asupra scalpului. Apoi am incercat cu foarfeca si din nou a incept sa planga....nu stiu de ce, cert e ca am "sapat-o" rau, si cred ca a durat o sapt. pana am reusit s-o tundem cat de cat egal, si asta doar la baie, mama o mangaia pe cap ca si cand ar spala-o si eu apucam cate un smoc si taiam. A fost f. greu.
DAca nu e sperios , s-ar putea sa ai succes.

MARINELA

Patty la 14 luni

Patty - la 13 luni

www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

La noi a venit intotdeuna frizerita lui tati acasa, in mediul lui, pe scaunul lui de acasa. L-a tuns pe tati prima data s avada copilul ca nu-i face nimic rau, ca nu doare, si ca tati este frumos tuns. I-a prezentat aparatul de tuns, sa vada cum face, cum scoate sunetul acela ca si avionul, l-a tinut si el in manuta lui, apoi i-am dat o jucarie nou cumparata, sa ii distragem atentia si sa stea cumintel. Nu s-a speriat de aparatul de tuns, nu a plans deloc, dar daca il ia la retus cu foafeca, intoarce incontinu capul dupa foarfeca si nu reuseste sa il tunda drept (de ex la spate, perciuni, etc). Il tunde cel mai des doar din aparat, fara breton si retusari doar la perciuni.

Monica sotie si mama fericita

E primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Eu i-am tuns prima data (si singura pana acum) acasa, cu masina de tuns... e f. silentioasa si nu vibreaza cine stie ce... unul dintre baieti n-a zis absolut nimic, celalalt a fost un pic suparat, dar nu cine stie ce... noi am imprumutat masina de tuns de la fratele meu sa vad cum se comporta, inainte sa o cumpar... a iesit ok... si era prima data eu cand tundeam pe careva

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Germina spune:

Eu una i-am tuns eu acasa. Nu aveau cine stie ce par. In somn si la baie. Cam 2 zile a durat. Nu cu masina de tuns, ca mi-era ca nu stau locului si-i ciupesc. Cu o foarfeca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_b spune:

Eu l-am tuns singura cu masina de tuns. Dar l-am pus pe masina de spalat care este in fata oglinzii, astfel incat el vedea in oglinda cum ii las dare prin cap. Asa ca, copilutzul s-a distrat si eu mi-am facut treaba.

Diana si Mircea (2.01.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Si noi l-am tus la un an prima data. Am mers la frizer si intai s-a tuns tati si apoi Adi.
Acuma e ca o traditie la noi in casa.....o data la 3-4 saptamani, duminica dimineata, pleaca baietii la tuns la frizer.

Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Acasa, cu masina de tuns. L-am asezat in scaunul de masa, eu il amuzam cu diverse chestii, in timp de tati si unchiul s-au ocupat de podoaba capilara.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Noi l-am tuns pe LUCA pana acum de 4 ori ,de la 7 luni( are ffffff mult parrr si des si cret si este rau de caldura) pana saptamana trecuta la firzerie de copii .Sta la tuns cu masina ,plange ,nu foarte tare ,spre sfarsit ,cred ca se pliktiseste,dar sta .

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

Noi i-am dat masinuta de tuns sa se joace in timp ce bazaie (supravegheat bineanteles) . Am facut asta cu cateva zile inainte de operatiunea propriu-ziza, ca sa se obisnuiasca... A functionat...sta la tuns acum... o ia ca pe joaca... problema e ca vrea si el sa ne tunda pe noi.. aaaa si in fata oglizii neaparat vrea.

KHRISU mamik de baietel si fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marichiri spune:

noi am scos covorul din sifragerie si la un episod de publicitate am rezolvat problema.nici cu anestezie nu cred ca rezolvam mai repede .BAFTA

Mergi la inceput