Cum se tunde un copilas de 1an?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns witeflower spune:

sau in timp ce se se joaca foaaarte preocupat cu ceva (si eventual cu o alta persoana, care sa-i mentina atentia la jucarii).

Prima data, tot pe la 1 an, l-am pus in scaunul in care manca, eu ma jucam cu el, iar prietena mea apuca cate-o suvita si tundea. Eu, intre timp, mai eram atenta la ea, sa fur meseria, ca nu accepta sa se atinga altcineva de parul lui, nici macar pentru a-l mangaia.
Apoi l-am tuns singura - intai la joaca, apoi, cand a mai crescut, la desene - pana la 4 ani.
Acum mergem la frizer - am gasit un tanar frizer care i-a insirat incredere (si pe care il prefera fiindca, desi nu ii pune desene, il tunde mai repede ca mine...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

A mea a avut o gramada de par inca de la nastere, pana la un an o tot cioparteam eu cu o foarfeca, mai mult in somn, ca nu suporta sa o atingi pe cap, nici la pieptanat nu sta.
Apoi ma saturasem sa-i fac tot felul de carari in cap si am dus-o la un coafor de copii, decor misto, scaune in forma de masinute, o fata o tundea, una ii plimba tot felul de jucarii prin fata, eu si ta-su pe post de clovni. Abia-abia a stat, daca am fi dus-o la o frizerie obisnuita ar fi facut mare circ.
Acum trebuie iar tunsa, of-of, mai-mai

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk_psk spune:

eu una l-as duce la frizer dar cred ca il radem in cap acasa...la baie..sper sa reusim dar pana atunci mai e ceva..asa ca ne pregatim moral..

http://tanaramamica.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fiona67 spune:

Eu i-am taiat doar bretonul. Imi place cum ii sta cu perisorul mai lung.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilena spune:

Fetelor, am si eu o intrebare... Cum se procedeaza la tunsul perciunilor si la spate?
Ma refer la tunsul cu masina de tuns...se ia mai scurt...sau cum facem sa iasa perciunii frumos?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflory spune:

noi lam tus acasa cu masina de tuns. De zgomot nu sa speriat si chiar ia placut.Imi intorcea el capul sal tund.De fel e foarte energetic si nu sta locului o clipa,doar la tuns imi sta juma de ora cuminte.Daca ai masina de tuns incearca sal tunzi acasa vb. cu el si spuinandui tot cei faci.Nnoi asa am facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

De ce ii tundeti?Mai ales pe fetite?

Erinn's mummy

Hawaii Mexico US * Around The World * Wedding
* Erinn Kendall

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

asta cred ca e alegerea fiecaruia - eu de exemplu il tund pentru ca nu suport sa-l vad transpirat.
si el transpira foarte tare la cap cand se joaca (si asta face de obicei :) - parca e iesit de sub dus.

cand era mic a fost mai usor; cu masina de tuns, in baie, in fata oglinzii, in scaunul de masa - eventual se juca la apa.

probleme au aparut mai tarziu, era plictisit o data si a inceput sa planga ca "gata"; dar cum nu-l puteam lasa cu o jumatate de cap cu par mult mai lung, a trebuit sa insistam.

de atunci i s-a pus pata si nu mai suporta masina de tuns.
si nici frizeriile - am facut o data o tentativa, dar inaintea noastra era alt baietel care urla de parca-i taiau ceafa in loc sa o tunda!

asa ca l-am tuns acasa, in baie, din foarfeca.
pana saptamana trecuta (la 4 ani si 10 luni), cand am mers la coafor unde ma tund si eu, si a fost incantat si in centrul atentiei, l-a dat si cu gel - dupa asta nu mai vroia sa poarte sapca sa nu-si strice freza!

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui adriuta

Buna parinti,

As avea si eu o intrebare si daca m-ati putea ajuta cu un sfat v-as fi foarte recunoscatoare. Avem un copilas de 1 an si am vrea sa il tundem. Nu prea am idee cum as putea face asta, este un copil foarte energic si nu sta o clipa locului.
Cei cu copii mai maricei voi cum ati procedat cand erau asa micuti? Cam care ar fi modalitatile prin care as putea tunde un copil atomicut.

Va multumesc

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

la un an , in mod surprinzator a stat sa o tundem noi cu masina, eu o tineam in brate in pat si ea aproape adormea...iar la un an jumate am mers la coafor, unde o frizerita rapida a tuns-o pana ca ea sa se plictiseasca...iar mandra mea e mai iute ca un ardei iute...
acum tot mai da sa intre in coafor...

...o tund ca transpira la cap si pentru ca pe mine m-au chinuit ai mei parinti cu un par lung si care se incurca, asa ca in momentul in care va zie ca vrea ea par lung, il vom lasa sa creasca.

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca din viata mea&page=6" target="_blank">RATUSCA MEA -el1

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput