Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(8)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elara

Citat:
citat din mesajul lui smaranditza
cumnata-mea mi-a zis ca a citit asa: daca ai pierdut o sarcina, trebuie sa ai mare grija cu a doua exact in perioada (saptam.) in care ai pierdut-o, pt ca este mai expus organismul...sau ceva de genu...Voi ati auzit de asa ceva?

7+

nu, nu am auzit si nici nu vad logica. argumentul adus mi se pare o aberatie.

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele

www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Elara dragutza nu este nici o aberatie. Sunt situatii in care sarcina se piede din motive genetice, sau din lipsa unei vitamine: iar de cele mai multe ori mai ales in cazurile genetice (se face o analiza speciala de depistare a unor posibile dereglari genetice - cariotipul genetic).
Cariotipul reprezint#259; totalitatea cromozomilor unei celule, dispu#351;i într-un set complet (caracteristic fiec#259;rui organism în parte) #351;i într-un anumit anumit aranjament. Feicare cariotip are o pereche de heterozomi #351;i mai multe perechi de autozomi (în dependen#355;#259; de specie. Cariotipurile sunt folosite pentru a studia abera#355;iile cromozomale). Oricum in cazul in care exista aceasta problema de obicei sarcina se opreste din evolutie intr-o anumita saptamana, iar urmatoarea sarcina se va opri la exact aceeasi saptamana (sau plus minus o saptamana). Daca vrei sa te lamuresti mai mult poti s aintri pe la topicul FIV si o sa primesti acolo mai multe informatii.

Betty78 8+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura Garner

Smaranditza, felicitari pt inimioara!

Si mie mi se pare o aberatie treaba cu pierdutul sarcinii in aceeasi perioada! Hai sa nu ne mai gandim la prostii si sa pastram ganduri pozitive pentru copilasii nostri! Si pe mine tot dupa o luna m-a chemat la control. Asa e normal. Stai linistita, ca va fi totul bine!

Laura 8+

cariotipul genatic... ca doar stii ca sunt fete la FIv carora li se oprea sarcina din evolutie la aceeasi saptamana...si in urma analizei aveai niste mutatii genetice

Betty78 8+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Smarandita si eu am vrut sa te felicit pt ca l-ai vazut pe bb dar am uitat.
Partea cealalta cred ca e doar un mit bazat pe un sambure ed adevar: ca pt unele femei varsta la care au pierdut prima sarcina e un fel de prag psihologic pe crae abia asteapta sa-l treaca.

Eu din ziua in care am facut testul cand am ramas insarcinata cu Maria nu am mai fumat deloc.
Tocmai descarc poze noi de la niversare primului anisor. Iata aici, daca doriti, ceva si mai frumos (musai cu sonor):
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=85480623722c6084a0194a

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele

www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Betty, m-am inselat. Imi cer scuze. Multumesc pentru explicatii.
Camy, sper ca nu te-ai retras sa plangi. Ultimul tau mesaj in seara asta era plin de lacrimi. Hai, revin-o aici, mai ales ca sotul e plecat.
Sau du-te la nani si odihneste-te pt bb, dar nu mai plange, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Ideea e ca ar fi bine sa nu mai stam cu frica in san si, dupa cum spuneam, sa pastram ganduri pozitive pt bebelusi!

Laura 8+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elara

Betty, m-am inselat. Imi cer scuze. Multumesc pentru explicatii.

sa nu te superi pe mine...ideea este ca cea care a postat nu a explicat cum trebuie si intradevar daca nu se stie care este motivul pare total ilogic....in fine as fi preferat sa nu fi stiut aceste informatii si sa fi ramas insarcinata pe o cale mai usoara, dar din pacate nu a fost asa...le-am aflat pe la trecerea mea pe la FIV

Betty78 9+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura Garner

Ideea e ca ar fi bine sa nu mai stam cu frica in san si, dupa cum spuneam, sa pastram ganduri pozitive pt bebelusi!

Laura 8+

asa este...trebuie doar sa fim optimiste si doar sa evitam eforturile fizice....daca e sa se intampel ceva se va intampla cu sau fara voia noastra si cu atat mai mult cu cat suntem pesimiste

Deci capul sus, ca sa vedeti ce odisee si ce sarcini frumoase o sa avem noi mamicile de nov-dec 2009

Betty78 9+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

elara, superb montajul....ai o papusica fff frumoasa acasa
doamne m-au trecut toate emotiile cand am vazut cum era bebe mic, imi imaginam cum o sa fiu eu...

da betty78, asa va fi, vom fi cele mai frumoase mamici de nov-dec 2009, si vom avea cele mai ,,miscatoare'' si frumoase burtici....doamne ajuta

somnic usor fetele si sa aveti vise frumoase

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jay spune:

Eu sunt cam suparata...am venit de la doctor, si naiba sa ia North America, cum adica e prea devreme sa asculti inimioara,cand voi spuneti ca ati auzit-o si inca si mai devreme de 8 saptamani?? Cand le-am cerut sa ascult inimioara mi-au spus ca e inca prea devremme si ca sa astept pana in saptamana 10-11 ca sa o aud, si atunci eu am insistat si mi-au pus gel d-ala pe burtica si au ascultat( nu e ca in romania ecografie, nu e legat la monitor,nimic) si nu mi-am auzit decat inima mea, nu si pe a bebeului...sunt asa dezamagitaaaaa, cum adica...in North America...oooooooooooof...

Si cum adica am dreptul doar la 2 ultrasounds....si primul abia prin saptamana 12-14...?? si al doilea in saptamana 20 ptr detectarea sindrom down si alte asemenea `minunatii`...

Laura si eu sunt din Michigan.

Credendo vides!
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Jay, unde stai in Michigan? E prea devreme sa asculte inimioara cu doppler'ul, dar ar fi trebuit sa-ti faca o programare pt ecografie. E adevarat ca in mod normal nu fac prea multe ecografii, dar totusi pentru confirmarea sarcinii cred ca ar trebui facuta. Poate mie mi-au facut ca am facut IVF, nu stiu sigur. Tu ai ramas natural? Ideea e ca doctorul meu imi prescrie ce vreau eu (adica ecografii, teste), ca stie ca sunt paranoica Cand merg pe 17 la dr, cu doppler'ul o sa ascultam. Eco nu stiu cand mai fac.

Laura 8+

Mergi la inceput