Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(8)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Citat:
citat din mesajul lui smaranditza

Am fost la medic, am vazut bebele - 1,5 cm si am vazut si inimioara cum bate ca la iepuras. Totul e ok cu bebe pana acum; sa dea Domnul si in continuare sa fie asa, si sa stea cuminte acolo in burtica.

camy, te inteleg perfect! Si la noi, dupa o sarcina pierduta, stiind toata lumea cum am suferit ca un caine...acum cand le-am dat vestea...parca nici nu stiau daca sa se bucure sau nu. Am fost tare dezamagita cand le-am spus la parintii mei ca asteptam iar bebe...ca nu au mai fost asa entuziasmati ca prima data. Probabil le e si lor teama sa nu se repeta istoria...nu stiu...Cert este ca parca s-au bucurat mai mult strainii sau prietenii mai indepartati decat cei de aproape (drept e...ca cei de aproape stiu mai bine prin ce am trecut cand am pierdut primul bebe...)

Acum ne e si noua putin teama...pentru ca in saptamana a-9-a la inceput am pierdut sarcina trecuta. Iar eu de maine intru in saptamana a-8-a. Am uitat sa-l intrebam azi pe medic despre o kestie cumnata-mea mi-a zis ca a citit asa: daca ai pierdut o sarcina, trebuie sa ai mare grija cu a doua exact in perioada (saptam.) in care ai pierdut-o, pt ca este mai expus organismul...sau ceva de genu...Voi ati auzit de asa ceva?

7+

Eu te inteleg perfect. Si eu am pierdut sarcina tot la 9 saptamani. M-am dus la dublu test in sapt 12 si sarcina era oprita in evolutie de la 9 .
Dar trebuie sa fim optimiste si sa nu ne gandim la ce e mai rau.

5

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Noapte buna fetele. Ma bag la nani
Pt Jay si Laura e inca devreme

5

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jay spune:

Asta am zis si eu, nu? ca trebuie sa confirme sarcina, si cum se confirma sarcina? prin ecografie, nu? nuuu, la mine mi-au confirmat prin pregnancy test, ha! de parca nu stiam ca-s pregnant...

Acum trebuie sa astept pana pe 1 mai sa asculte cu doppleru` cum zici tu,Laura. Ce..inapoiati ..sunt...(vorbesc nervii din mine acum)...si dupa aia prin iuuuuuuunie la ecografie. Strigator la cer.

Credendo vides!
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Jay, e prima data cand mergi la medicul asta? Incearca alt medic eventual. Daca esti in zona mea poate te ajut. Da-mi PM cu mai multe detalii daca vrei. Plec si eu acasa acum, dar intru mai tarziu sa controlez.

Laura 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

neata fetelor, un ceiuc ceva?
spuneti-mi si mie cum ii cu doppler-ul asta, cu ecografia, cu eco vaginala....atat imi dau seama ca sunt de mai multe feluri...
de exemplu mie in 17, pt prima data la gine, ce o sa-mi faca, probabil?
eu nu mai inteleg ce si cum

eu am la ora asta un gust asa rau in gura, parca m-ar arde pe gat, tot beau apa dar nu trece...

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

neata fetelor, multumim de ceiuc Adriana!

camy - trebuie sa ai incredere ca totul va fi bine. nu e bine pt. bb sa fii pesimista.

elara - bine ai venit! ma bucur ca ni te-ai alaturat.

o zi frumoasa tuturor si fara prea multe simptome
eu stiu ca n-am nici un simptom si mi-e bine...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Neata, fetelor!

Hmmm..lipseste omu cateva ore de aici..si voi..ce faceti??scrieti 7 pagini...

Elara, bine ai venit la noi si sa te auzim numai cu vesti bune!

Si eu parca incep sa ma simt un pic mai binisor, rau imi e doar dimineata si putin pe parcursul zilei..sper sa fie de bine!

La faza cu paranoia ma inscriu si eu, citindu-va pe voi cu sarcini oprite din evolutie...brr...ma ia cu friguri..DA' fruntea sus, o sa fie bine!

Adriana, mie la prima consultatie gineco, m-a intrebat daca am facut teste de sarcina si cum au iesit, ca voiau sa ma puna sa mai fac unu acolo pentru confirmare, si le-am zis ca aveam 5 bucati pozitive,deci nu au mai insistat sa mai fac test si acolo
Asa ca dr a trecut la control , a verificat colul sa fie ok, m-a tot apasat pe burtica sa verifice daca nu cumva e extrauterina, si pe urma m-a bagat la eco endovaginal, unde ..fiind undeva prin sapt5-6..s-a vazut o pata mica neagra..a zis ca ea crede ca e sarcina si sa revin peste inca 2 saptamani pt eco sa imi dea confirmarea, si sa ne apucam de analize! Asa a fost la mine!

Gata..ma apuc de treaba..ca e nasol la mine la munca..

Laura, 8+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Neata fetelor, o zi cat mai buna, fara evenimente neplacute urez tuturor. Eu am dormit .... 12 ore, fara pauza. Iar acum casc iar. Bine ca la munca nu exista canapele ca m-as fi intins pe una din ele si as dormi iar.
Multumesc de ceai, dar deja am renuntat la ceaiuri, cafea doar imi inmoi de 2-3 ori buzele, fara sa beau din ceasca. Am devenit buna prietena cu apa (dupa care nu ma dadeam in vant pana acum, dar pentru micut fac orice).
Acum un sfat va cer: Cum sa ma motivez sa fac cutarenie in casa cand nu prea imi arde de asta?

Viitoare mamica in culmea fericirii 4+ (6+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna dimineata fetelor...aseara am adormit...cu toare luminile aprinse...ca altfel imi este urat...dar bine ca am adormit..m-am trezit odata la 3:48 pt pipi...apoi am dormit la lor pana la 8:10 de dimineata...
ma bucur ca am reusit sa dorm...chiar am crezut ca fac noapte alba

...inca imi este greata...dar super acceptabil...macar pot sa pap ceva...sa nu stau cu stomacul gol..

va multumesc pentru toate vorbele frumoase ...din pacate eu voi sta cu frica in san pana o sa ma vad acasa cu bebe....atat de mult vreau sa fie 15 noiembrie...pana atunci sigur sunt acasa cu bebe in brate...urlator si papacios...numai acasa sa ma vad... Doamne Ajuta!

Elara bine ai venit!

fix peste o saptamana merg la Tg Mures....abia astept sa-mi vad bebelusul...Doamne Ajuta sa fie bine copilasul meu!

...abia astept!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

9+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Pirelia....ma alatur si eu in clubul leneselor.....pt ca nu am chef de nimic...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

9+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput