Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(8)
Raspunsuri - Pagina 16
elara spune:
Cred ca am scris amndoua oadata. ![]()
Camy, poate ca visul tau inseamna ceva.
Doamne, Ajuta!
Imi pare enorm de rau de tine.
Chiar adineauri am donat si eu si de pe telefonul meu si de pe al sotului. Si eu am stat in sarcina din saptamana 17 cu stres si uneori , spre sfarsit, plangeam mult de teama fiindca Mariei i-au detectat niste pete hiperecogene inexplicabile in ventriculul stang. S-au vazut si dupa ce ma nascut, la o eco de la 3 saptamani dar sunt fara semnificatie patogena. Insa imi amintesc ce ingrozitor m-am simtit in sarcina
Nici pe sfert cred ca nu-mi imaginez ce ai trait tu.
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele 
www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
betty78 spune:
Camy capul sus dragutza...o sa fie bine de data asta si fara suparare, dar parerae mea ca prietena ta este o idioata...in loc sa te imbarbateze si sa te felicite, a pus sare pe rana.
Krelia asa si asa...mai am putin si ma fac bine....dar a fost horror
Betty78
8+ si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
BoboMom spune:
Adriana, si eu am zile cu intrebari multe ca si tine. Si pe mine m-ar interesa un raspuns la intrebarea ta. Eu am intrebat-o pe asistenta si mi-a zis ca in general e cu sangerari si dureri mari, dar poate fi si fara (ffffffffff rar a spus). Asta ma sperie si pe mine, dar incerc sa nu ma mai gandesc si sa ma gandes doar ca bebe e bine si ca va veni cu bine pe lume la termen! Asa sa ne dea Domnul tuturor!
Cami, Adriana are dreptate - noi ne bucuram pt tine! Si sunt convinsa ca si cei aproape tie se bucura, doar ca nu stiu sa-si arate bucuria deocamdata din cauza temerilor. Totul va fi bine!
Elara, bun venit! Sarcina sanatoasa si la termen!
Laura
8+
elara spune:
pe mine nu ma vede nimeni? 
de li-am stie cineva ceva noutati? ca vad ca nu a mai scris. oare ec face?
Elara, fericita mamica
Albumul printesei mele 
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
smaranditza spune:
Am fost la medic, am vazut bebele - 1,5 cm si am vazut si inimioara cum bate ca la iepuras.
Totul e ok cu bebe pana acum; sa dea Domnul si in continuare sa fie asa, si sa stea cuminte acolo in burtica.
camy, te inteleg perfect! Si la noi, dupa o sarcina pierduta, stiind toata lumea cum am suferit ca un caine...acum cand le-am dat vestea...parca nici nu stiau daca sa se bucure sau nu. Am fost tare dezamagita cand le-am spus la parintii mei ca asteptam iar bebe...ca nu au mai fost asa entuziasmati ca prima data. Probabil le e si lor teama sa nu se repeta istoria...nu stiu...Cert este ca parca s-au bucurat mai mult strainii sau prietenii mai indepartati decat cei de aproape (drept e...ca cei de aproape stiu mai bine prin ce am trecut cand am pierdut primul bebe...)
Acum ne e si noua putin teama...pentru ca in saptamana a-9-a la inceput am pierdut sarcina trecuta. Iar eu de maine intru in saptamana a-8-a. Am uitat sa-l intrebam azi pe medic despre o kestie
cumnata-mea mi-a zis ca a citit asa: daca ai pierdut o sarcina, trebuie sa ai mare grija cu a doua exact in perioada (saptam.) in care ai pierdut-o, pt ca este mai expus organismul...sau ceva de genu...Voi ati auzit de asa ceva?
7+
elara spune:
Laura. Multumesc de primire. 
Deci nu sunt invizibila ![]()
Elara, fericita mamica
Albumul printesei mele 
elara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui smaranditza cumnata-mea mi-a zis ca a citit asa: daca ai pierdut o sarcina, trebuie sa ai mare grija cu a doua exact in perioada (saptam.) in care ai pierdut-o, pt ca este mai expus organismul...sau ceva de genu...Voi ati auzit de asa ceva? 7+ |
nu, nu am auzit si nici nu vad logica. argumentul adus mi se pare o aberatie.
Elara, fericita mamica
Albumul printesei mele

smaranditza spune:
Bine ai venit printre noi, elara 
Sarcina usoara, la termen, si bebe sanatos!
Bun venit si celorlalte fete care ni s-au alaturat 
Am uitat sa spun: medicul m-a chemat la control abia peste o luna!!!
Ce fac eu pana atunci? Daca se intampla ceva cu samburelu? 
7+
elara, cred ca am scris aproape deodata. Acum vad ca mi-ai raspuns. Nici eu nu am mai auzit asa ceva...sper sa nu fie adevarat...ca asa astept saptamana a-9-a...de parca astept bau-bau 
betty78 spune:
Vad ca sunt o parte din mamici care fumeaza si sincer nu cred ca este corect fata de bb pe care il purtati in burta. Pentru cele din voi care nu au vazut emisiunea de la National geographic sau de la discovery in legatura cu dezvoltarea bebelusului, vreau s ava spun ca orice influenta cat de mica asupra fatului poate sa ii modifice toata viata? Din momentul conceptiei, exiata niste factori care ii vor influenta toata viata: asat inafara de incarcatura genetica -adn, mai exista niste inhibitori si in plus toti factorii exteriori.
Eu am ramas insarcinata cu ambele sarcini prin FIV si pot sa spun ca la prima sarcina din ziua embriotransferului am incetat sa mai fumez (si eram fumatoare inraita de peste 11-12 ani) si sa mai beau cafea(beam 3-4 cani mari si f tari pt ca aveam tensiunea mica). Iar in ce priveste regimul alimentar l-am respectat cu sfintenie...
Vad ca s-a mai vorbit si de vopsit: intamplarea a facut ca atunci mi-am inchis parul cam cu 2 saptamani inainte sa fac fertilizarea...fusesem blonda peste 6 ani, iar dupa 3 luni de sarcina, culoarea mea inchisa se trasnformase intr-o nu stiu ce culoare si am rabdat pana am nascut, iar apoi am alaptat un an si 5 luni. Oricum dupa ce l-am nascut pe Mario deja parul crescuse si doar l-am tuns. Nu spun sa fiti asa de restrictive ca si mine, dar macar incercati sa evitati toti factorii externi care pot influneta viata bebelusului vostru...
Betty78
8+ si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
BoboMom spune:
Smaranditza, felicitari pt inimioara!
Si mie mi se pare o aberatie treaba cu pierdutul sarcinii in aceeasi perioada! Hai sa nu ne mai gandim la prostii si sa pastram ganduri pozitive pentru copilasii nostri!
Si pe mine tot dupa o luna m-a chemat la control. Asa e normal. Stai linistita, ca va fi totul bine!
Laura
8+