Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(8)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Floricik, bafta multa! Sigur e bine! Sa ne dai si noua vestile bune!

Laura 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

cred ca va mai povesteam eu...ca nu am anuntat decat la servici si pe parintii mei de bebe2...si acum am vb cu prietena mea la tel...am primit invitatie la nunta ei...in iunie,...si am anuntat-o ca sunt insarcinata....si a avut o reactie poate normala pt unii...dar mie nu-mi place
..ca sunt sigura ca asta vreau?
cred ca fac fata?
sunt pregatita?
daca o sa se mai intample ce s-a intamplat cu Darius???
...e asa ciudat...nimeni nu se bucura pt noi...toti se sperie...si se vede asta...
..cred ca si daca aveam 15 ani...ramaneam gravida si nu stiam cine e tatal...si tot nu reactionau asa..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

8+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Of, Cami, imi pare rau de reactia prietenei tale! Inteleg sa fie ingrijorata, dar nu asa! Copilul asta e sanatos si tu stii asta! Incearca (desi imi imaginez cat e de greu!!) sa nu pui la suflet. O sa fie bine! Doamne-Doamne e cu tine!

Laura 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Camy te rog mult sa nu te mai stresezi si sa nu pui la suflet.
Poate cei care nu au copii(presupun ca prietena ta nu are) nu stiu ce inseamna sa-ti doresti din suflet acest lucru...Asa cum zice si Laura, acest copil este sanatos si totul va fi bine
Nu are legatura o sarcina cu alta...nu te intrista...nu merita

5

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

mi-am schimbat si eu semnatura.....desi numai maine am 9 saptamani...intru in 10...

ingerasul Darius-Andrei

9+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

camy_pus, scuza-ma te rog dar prietena ta este o idioata, cum sa-ti spuna asa ceva mai? daca ti prietena, si stie prin ce ai trecut, cum sa zica asa ceva? doar stie cat iti doresti bebelul asta, iar ce s-a intamplat cu darius a fost o durere fff mare, dar nu inseamna ca va fi la fel.....totul va fi bine, stiu ca-i fff greu, dar incearca sa gandesti pozitiv, subconstientul nostru, fara sa ne dam seama, lucreaza non stop....capul sus si zambetul pe buze, ti s-a implinit visul sa fii si imediat vei simtii cum va da din picioare....

fetelor helpppppp.....daca se opreste sarcina din evolutie, sau un avort spontan, sau orice rau pe acolo...simtim ceva? sangeram sau ceva? sau ce se intampla?
eu o zi sunt super optimista, alta deprimata cu ganduri negre....incep sa fiu paranoica....din ce stiti voi spuneti-mi va rog ...

p.s. am fost la cumparaturi cu sotul, si am gasit cel mai frumossssss patut pt bebe, impreuna cu multe sertare si masa de schimbat, care se poate transforma si ii pat si birou pana la 18 ani......mi-a placut enormmmmmmmmmmmm

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Salut.
Ma alatur si eu voua cu speranta ca va fi bine. Am azi 6 saptamani si 2 saptamani de cand am aflat. UM este 24 februarie. Am 3 teste pozitive is atat. Sambata ma duc la eco. Eu mai am o fetita de un anisor nascuta prin cezariana. Ne puteti cunoaste uitandu-va la semnatura.
Eu v-am mai citit cate putin dar parca nu indrazneam sa intru. In plus nici nu am timp. Nici la Clubul scutecelor la "Puiutii de randunici de 2008" nu prea reusesc sa intru decat rar.
O salut si pup cu drag pe Krelia, fosta mea colega de miresici de 2006, si ii urez sarcina usoara si bb sanatos.
Pe tine, Camy, te-am cunoscut acum vreo saptamana cand am dat cautare pe forum sa vad ce risc am la al doilea bb dupa cezariana si am gasit subiectl deschis de tine unde povesteai de tragadia voastra si de cat de mult vrei bb2. Imi amintesc ca demult am citit aici pe forum o poveste a unei mamici care isi pierduse si ea baietelul, nu stiu la ce varsta, si la o noua sarcina era convinsa ca se intorsese la ea baietelul ei. Spunea ca seara il ruga sa miste putin ca sa fie ea linistia sa se poata culca si el intelegea si misca. Eu nu am convins-o niciodata pe fi-mea sa faca asta
Poate ca DD va ajuta si poate ca si la tine se intoarce Darius sub forma unui alt bebelus sanatos. Asa ca fii puternica si cand te mai intristeaza persoane lipsite de tact precum acea "prietena" vorbeste cu bb-ul tau si el iti va da putere. Imi pare rau ca nu imi amintesc nik-ul acelei persoane.

Numai bine si sarcini usoare si bebelusi sanatosi va doresc tuturor.

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele

www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

se spune ca la a doua sarcina simti copilasul mai repede...acum vreau sa vad daca este asa...pe Darius l-am simtit pe la 17 saptamani prima data....acum cica de la 13 - 14 saptamani sigur il simt...Doamne Ajuta sa fie asa...

fetelor...eu pana sa raman insarcinata...cred ca cu cateva zile inainte...tot visam ca imi misca bebe in burta...mereu ma trezeam si plangeam...credeam ca il visez pe Dariusica...totul era asa de real...imi aduc aminte cum se misca Darius in burtica...asa dragalas era....eu parca nu mai am rabdare...

..cat despre prieteni...se pare ca trebuie sa ma pregatesc sufleteste..pt ca asa vor reactiona poate toti...

ingerasul Darius-Andrei

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

aaa si inca ceva camy_pus, ai spus mai sus ca nimeni nu se bucura pt voi........TE INSELI DRAGA MEA....uite cate fete suntem aici care se bucura enorm pt tine...sau noi nu contam?
noi ne bucuram tare si suntem alaturi de tine
un zambet te rog mamico

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

6

Mergi la inceput

e asa greu fara sotul meu iubit acasa......abia astept sa se intoarca!

ingerasul Darius-Andrei

POZE

Mergi la inceput