Gravidute prin FIV (36)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Klu, nush cum e cu hematomul, dar din experienta mea luuunga cu medicii am invatat ca cel mai bine e sa ceri mai multe pareri.

Eu sunt bucuroasa ca finally mi-au scazut ovarele, unul e la dimensiuni normale, celalalt are numai 7 cm. So, sunt pe drumul cel bun:)

Mi-a revenit si pofta de mancare si o data cu ea si formele:)

Numai bine,

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Fetelor, voi ati avut sau aveti dureri de cap? Ca eu de ceva timp incoace desi mi-e somn, nu pot sa dorm deloc. Noaptea ma trezesc pe la 3 (daca am noroc) si mai adorm pe la 6, 7 pana pe la 9. Si ziua desi ma iau durerile de cap de oboseala nu pot sa adorm.

Citisem ca durerile de cap nu sunt tocmai bune in sarcina ca sunt cauze ale hipertensiunii. Sper sa nu fie cazul. Voi ce stiti?

pishko +9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Eu de exemplu stiu multe despre durerea de cap.
Am spondiloza bilaterala cervicala rezultand dureri de cap de ma dau cu el de peretiInainte de sarcina luam tador sau arcoxia,dar acum......ma doare cate o saptamana....tot ce am voie este unguent antiinflamator este permis.Gen diclofenac unguent..etc..cu substanta activa 1% si cu rugaciuni sa nu ma doara pra tare....cel putin in primele 10 saptamani......nimic.Hipertensiunea nu e neaparat o cauza.Mai curand hipotensiunea.

In fine depinde de fiecare.Este indicat si se poate lua no-spa, permis in sarcina si foarte bun pentru reducerea presiunii intracraniene.

Mada 20+Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Mada multumesc mult pentru raspuns. Imi pare rau pentru spondiloza de care suferi. Stiu de la mama mea ca e destul de pacatoasa. Sper sa nu te mai supere.
Mi-am luat tensiunea si este 12 cu 7 si puls 80 si ceva. Eu as spune ca e bine, nu?

pishko +9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hope2009 spune:

Salut burtici! O pt fiecare!
Ca o incepatoare ce sunt vin sa le intreb pe gravidutele cunoscatoare - ce parere aveti despre cafeaua decaf? E ok pt bebe sa beau 1 pe zi?
Dar despre lacul de unghii/oja, ce spuneti? Eu trebuie sa merg la un botez curand iar unghiile mele araja jalnic.
Vedeti la ce ma gandesc eu? incerc sa-mi tin mintea ocupata pana peste o sapt cand am programarea la urmatorul eco si sper sa-l vad pe puiut.
Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Hope- si eu am baut cate o cafea. Nu zilnic, dar daca am fost servita, mai ales, nu am refuzat. Mie in Austria mi-au zis ca am voie 2 expreso/zi.
Deci, daca tu te simti bine, de ce nu?
Pishko si eu m-am confruntat du insomnii de genul tau. Dupa o perioada au trecut, dormeam chiar toata noaptea, dar spre sapt 25-26 au reaparut. Am fost la dr, si mi-a dat diazepam, pe care nu l-am luat evident. Cu autosugestie am reusit sa ma calmez si sa dorm. Bea cate un ceai de tei inainte de culcare. Uni zic ca e bun. Peste zi, chiar daca nu poti dormi, incearca sa re relaxezi putin.
Legat de miscarile lui bb, f mult timp le percepeam doar in partea stanga. In dreapta de loc. Apoi, dupa ce a mai crescut, le-am perceput 360 grade!
Noi suntem bine. Avem un cozonacel sub tricou, care e pus la dospit parca. BB e vioi. Mai am cate o crampa, plus contractii care se intensifica. Nu sunt dureroase dar sunt destul de dese. Azi avem eco. Cred ca vom lamuri si cu nasterea. Eu am decis data de 20 apr. Vom avea 39 sapt si 4 zile. Sper sa nu zica dr ca e prea devreme... Cu toate ca acum cand m-am obisnuit cu burtica si cu miscarile asea ciudate... imi dau seama ca e gata.
Pupici tuturor!

Bq 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

E ok o cafea pe zi,adica o ceasca medie slaba sau una mai mica tare si indoita cu lapte sau apa.Eu de exemplu,pun o cescutza in cana mare si restul completez cu apa si am senzatia ca beau cat eram obisnuita inainteDin fericire ma ajuta sa nu fiu deloc constipata ba mai mult se intampla de doua trei ori pe zi,ceea ce e bine.
Oja nu are nici o treaba deja dam in SF-uri.Eu ma si vopsesc dupa morfofetala de 22 saptamani.Asa ar trebui s nu mergem pe strada ca inspiram fum de la masini,sa nu neuitam latelevizor ca n iradiem...haideti sa fim serioase....

va pup pe toate

Mada 20+Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Bq ma bucur ca esti bine, mai ai super putin. Cum sunt aceste contractii? Sa le urmaresc si eu. Eu nu prea stiu cum sunt.

Micky 33+ +

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Micky- mie mi se intareste burta instant si isi revine dupa 10-20 sec
dar nu toata ci asa pe bucati. Pana acum simteam aceste contractii in plan vertical, adica paralel cu linia mea mediana. Acum simt si perpendicular pe ac. linie!
de ex, daca ma ridic de la birou, imediat simt cum se contracta.
sau daca merg mai repejor, trebuie sa reduc 10 sec ritmul pana isi revine.

Bq 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

La mine se intareste toata burta noaptea si abia pot sa ma ridic sa ma duc la baie. Dar ziua il simt pe bebe si in acel loc este tare.

Micky 33+ +

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput