Gravidute prin FIV (36)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Many- ma bucur ca esti bine, sa fie ok in continuare iti doresc !
fetelor, cele care aveti ca si mine in jur de 20 -21 sapt. unde simtiti voi miscarile lui bebe? ca eu simt bebitza miscand f. f. jos si f.rar mai sus,aproape de buric;

tuturor

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.21 cu Daria, INIMA, A INIMII MELE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

klu trebuie sa ai grija eu am patimit de la un hematom din saptamana 7 in saptamana 16.

repaus si depinde de ceea ce spune doctorul dar mie mi se pare cam ciudat.probabil e blazat si..i se cam rupe de ceea ce se intampla pacientelor.Are prea multe si asa cum zicea cineva....pur si simplu nu se mai sinchiseste ca o vorba aruncata in vant poate da nastere unor dureri si probleme.Urasc oamenii de genul asta.Ar trebui sa mergi la alt doctor care sa te sfatuiasca si sa -ti dea un tratament adecvat.

Mada 20+Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

DARIAIOANAXX la fel si eu.Simt trenuraturi,asa vibratii exact in zonele pe care le spui tu..sau asa ca u carcel mic rotund,dar e perfect normal.M-am dus eu la doctoritza speriata ca nu simt la 19 saptamani nimica si a ras de mine.Abia acum incepem sa percepem ceva.Mai ales daca ai placenta anterioara....simti si mai greu.Dar copilu` se joaca ,mananca,etc...asa ca.....stai linistita

Mada 20+Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Micky, dar Bertoni se lasa complet la orizontala?
Daria, poate fetita ta sta in picioare si de aceea simti mai multe lovituri mai jos ca din picioruse loveste cu putere.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Azi dau caruciorul inapoi, mi-au dat alta culoare , mi-au spus ca pe ala care il vreau eu nu il mai au, ca astea sunt modele noi. Asta este, mai cautam.
eumada

Micky 33+ +

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Moni habar nu am, ca nu l-am desfacut decat putin si cand am vazut culoarea nu l-am mai scos din cutie.

Micky 33+ +

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Moni- da , mai, asa am si eu senzatia, parca exerseaza mersul in picioare

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.21 cu Daria, INIMA, A INIMII MELE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Laura, mie ptr infectie urinara mi s-a recomandat de catre prof.-ul cu care am facut FIV, augmentin 1 tb. la 12 ore timp de 10 zile dupa care la 7 zile de la terminarea tratamentului sa repet analiza. Ptr. ca m-i parut ca este pe timp indelungat (10 zile) am sunat si la dr. genecolog care ma urmareste si cu care vreau sa nasc si a zis ca este perfect tratamentul.acum astept si sper sa scap de aceasta infectie.
Daria, si eu vreau sa simt ca misca, simt ca ziua are 48 de ore si trece foarte greu. Sau poate nu mai am eu rabdare
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

eumada, iubita multumesc din suflet maine ajung la dr. meu, la Pop am facut doar morfo de 20 sapt.

dariaioana, eu simt miscarile bebeitei mele mai mult in partea dreapta langa buric si rar cand stau pe scaun le simt in partea de jos.

Klu 21+

Mergi la inceput

Many - curand vei simti si tu miscari de bebe! eu le am simtit prima data concret la 13-14 sapt.dar nu zilnic;
Klu - da. si eu le simt f. f. jos cand stau pe scaun si in picioare, cand stau culcata, simt ceva mai spre buric;

Mergi la inceput