Gravidute prin FIV (36)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Buna, dragi burtici!
pishko, si eu ma confrunt cu insomnii, de vreo saptamana ma trezesc in fiecare dimineata la 2.45-3 si stau pana la 6 cu ochii la tv si incerc sa adorm. Pe la 6 ma ia somnul in cele din urma si dorm pana la 7.30, iar apoi mai adorm la 12-13.
Azi dimineata, mi-a fost pentru prima data rau, nu am dat la rate, dar eram atat de slabita, incat nu puteam sta in picioare, simteam cum ma ia cu lesin. Banuiesc, ca episodul de azi, se va repeta cu siguranta!
In rest, sunt ok, mai am dureri de burta si de mijloc, dar cu nospa imi trec.
bombonique, mai ai asa de putin pana la marea intalnire!
cu drag toate burticile!

5+

comorile mele

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Buna gravidute!
Am si eu o intrebare...aseara am avut niste dureri ca la CM care au continuat pana m-a luat somnul tarziu, cu nospa nu prea cedau...m-am trezit pe la 3 noaptea si trecusera....stiu ca am mai avut si acum o luna si ceva astfel de dureri si dr mi-a zis sa iau nospa si sa stau la pat, iar dc continua mai mult timp sa-l sun...e posibil sa mai am asemenea dureri?...m-am cam speriat tare rau si nu stiu ce sa fac....ati mai avut asemenea dureri?

Ayda 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Bq, esti veterana noastra!!!! Vei naste a 2-a zi de PASTE!! Ce dragut! Vei vedea ce s-a ascuns pana acum in KINDER CU SURPRIZE...

Abia astept sa ne dai vestea cea mare si sa ne spui cum e sa-l tii pe bebe in brate. Un pentru BB.

Ce-mi plac discutiile astea despre miscarile copilului, despre contractii...hi,hi,...abia astept sa ajung si eu in faza asta.

Sa ne dai vesti despre tine dupa echo de astazi.

h.

16+
multumesc lui DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

ayda eu nu am avut dureri in sarcina, doar acum de cateva zile am dureri ca la menstruatie dar scurte si nu in fiecare zi. Si trec cu nospa. Or fi contractii dureroase ale mele.
hepilica ne ajungi imediat din urma, ai sa vezi ce repede trece timpul.

Micky 33+ +

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

hope, salutare! eu beau cafea fara cofeina de vreo 2-3 ori pe saptamana, cand am pofta. nici inainte nu eram o mare bautoare de cafea, savuram mai mult momentele cand dimineata cu sotul meu stateam la o "sueta" la cafea inainte de a pleca la serviciu.

cat priveste facutul unghiilor, nu cred si nu am auzit sa fie vreo problema. eu insa inainte de a ramane insarcinata mergeam o data la 3 saptamani la PERFECT NAILS si imi puneam o protectie de gel pe unghii. protectia asta acrilica se intarea la o lampa cu ultraviolete pe unghie. de cand sunt insarcinata am renuntat sa mai merg (mi-e pur si simplu teama cu toate ca am vazut femei gravidute acolo) si imi fac unghiile clasic, fara protectii de gel sau alte minuni.

referitor la vopsitul parului...eu am renuntat in perioada asta. recunosc insa ca abia astept sa o fac. nu stiu cu certitudine daca e sau nu bine sa iti vopsesti parul in perioada sarcinii, parerile sunt impartite si sincer nu am auzit nicio femeie careia sa i se fi intamplat ceva ei sau bb-ului din cauza asta. imi amintesc insa ca dupa ET in Austria am intrebat medicul daca imi pot vopsi parul in perioada imediat urmatoare (chiar vroiam sa o fac). mi-a spus categoric: NU. la fel cum mi-a spus sa nu folosesc o perioada inainte si dupa ET -parfumul.

asadar am renuntat la vopsitul parului. o voi face dupa ce nasc...am tot timpul...si abia astept.

h.

16+
multumesc lui DD

Mergi la inceput

micky, abia astept!!!!

pentru tine!

h.

16+
multumesc lui DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Dragele mele, abia astept sa mai fac un bb!
Daca va vrea DD!
Nu stiu inca cum e sa ai bb in brate, dar sa fii gravida, e deosebit!
Am auzit ca primul copil e stres, dar la al 2-lea e bucurie.
Ma bucur pt fetele care vor avea gemeni!
Poate DD imi va da la tura urmatoare (daca va mai fi vreodata una)si mie gemeni!
Pupici!
Va scriu cand ma intorc de la eco!

Bq 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy28 spune:

Buna fetelor
am ajuns la dr Rotaru ,care este un medic extraordinar .
mi-a facut placere sa il cunosc si vreau sa nasc cu dansul,daca DD ne va permite .
insa vestile sunt ...tare suparatoare pentru mine si in acelasi timp ma rog la Dumnezeu sa fie bine in continuare .
numai unul din embrionasi are activitate cardiaca .celalalt se pare ca nu s-a dezvoltat.
doctorul spune ca celalalt saculet care este inca prezent nu va influenta sarcina si se va resorbi .
cam atat ...acum ma bag in pat ca ma doare capul
ingrozitor ...sincer am plans mult .
peste 2 saptamani merg iar la eco .sper sa fie bine

Evy 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Evy imi pare tare rau pt bebele oprit in evolutie...o sa fie bine inimioara care bate acum si vei ajunge la termen cu sarcina, tb sa ai incredere in D-zeu
Ma bucur ca ti-a palcut Dr Rotaru, este un medic bun.

Ayda 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

Evy,imi pare rau pentru bebele tau, se intampla des sa se opreasca unul din evolutie... rezista cel mai puternic... nu mai fi suparata, asa a fost sa fie...oricat am incerca nu ne putem opune soartei DD stie mai bine ce vrea cu noi.
Fii optimsta si gandeste pozitiv altfel o sa-i faci rau bebelusui tau...bineinteles ca o sa nasti cu Rotaru daca asta iti doresti.
O sa fie bine, ai sa vezi !!!

Klu 21+

Mergi la inceput