Gravidute prin FIV (36)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Evy, te inteleg asa bine...Si eu am fost tare trista cand mi-a zis ca numai un embrion are activitate cardiaca, dar m-am gandit ca natura stie ce face si asta e.

Ayda, si eu mai am dureri, dar sincera sa fiu nici nu mai stiu cum sunt durerile menstruale..Acum am dureri in zona ovarelor si dupa stat mai multa vreme pe scaun sau in picioare simt ceva presiune in uter, nu e durere, e mai degraba o senzatie de greutate. E adevarat ca si burtica a crescut multisor in ultima vreme si ma gandesc ca poate d-aia.

Mada, ziceai ceva de hainutzele de la Prenatal Fashion..tu le-ai comandat pe net? Sau e si magazin de prezentare?

Va pup,

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

draguta Evy, ce veste trista. offf. trebuie insa sa te mobilizezi si sa fii optimista pentru puiutul din burtica ta.
odihneste-te, stai linistita. este foarte important pentru puiutul tau.

h.

16+
multumesc lui DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Eu le-am luat de la un targ de haine,deschis acum cu pastele.dar mi-au dat si adresa de mail si niste nr.de mobil....0745012272,0788894984 ideea e ca la mine tipa zicea de nr.46 dar s-aupotrivit 48 de la 42 iti dai seama ce mare sunt?
bebe sa fie bine ca in rest....

Mada 20+Eva-Maria

Mergi la inceput

Merci Mada, am gugalit un pic si am vazut ca au magazine in Bucuresti. Caut ceva pantaloni cu talie joasa, sper sa gasesc.
Eu n-am luat pana acum kg in plus, dar se anunta vremuri bune:))

R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy28 spune:

toate fetele . multumesc ca sunteti alaturi de mine .
se pare ca m-am bucurat prea repede si am primit un bobarnac .
ma rog incontinuu sa fie bine bebicul meu din burtica . ma enerveaza ca ma doare un pic mijlocul si am emotii ...nu am reusit sa dorm desi mi-am propus .sper sa dorm la noapte .ma doare capul rau .

Raluca la tine cum a fost ? la cat timp s-a resorbit saculetul fara activitate ?

Evy 8+

Mergi la inceput

Evy, a durat ceva, la echo de la 13 saptamani se vedea inca. Eu am avut si sangerare si Rotaru mi-a zis ca e posibil sa fie de la embrionul care se elimina.
Hai, capul sus si bucura-te de inimioara ta:)

R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Evy, fii puternica pentru bebelusul tau! Imi imaginez ca e foarte greu, dar trebuie sa treci peste asta pentru ! Doamne ajuta sa duci sarcina pana la capat cu bine!

Laura 9+ baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hope2009 spune:

Evy draguta, stiu ca nu e usor, dar trebuie sa fii puternica pt puiutul tau! Eu am transferat 2 embrioni iar la eco de 5 sapt. s-a vazut numai un sac. Am fost putin trista pt ca am sperat sa se prinda amandoi, dar pe de alta parte sunt recunoscatoare si multumesc lui Dumnezeu pt cel pe care-l port in burtica si ma rog Lui sa fie totul bine si sa-l pot vedea si auzi la urmatorul eco.
Tu ai avut dureri sau sangerari?
si fii puternica!

Fetelor, mie mi-a spus dr. ca am ovarele inca marite, e oare normal? oare isi revin singure sau trebuie sa iau tratament? (dr. nu mi-a prescris nimic)

toate fetele, multumesc pt raspunsurile referitoare la consumul de cafea! Sunteti niste dragute!

Mergi la inceput

Hope,

Ovarele mele erau imense, unul avea 12 cm si unul cam 7-8 cm..Acum, la 19 saptamani s-au retras, unul e normal, celalalt are 7 cm. Medicii, inclusiv Kovacs (celalalt tatic al unguroaicei mele:)) mi-au spus sa beau multe lichide, fara efort si se vor retrage. In afara de disconfort n-ar trebui sa aiba alte efecte.
Mie mi s-a recomandat No-Spa si Uscosin pentru dureri.

Bafta!

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Evy- bucura te pt. bebele care este bine si sa ai o sarcina buna si la termen! si eu m am confruntat cu asa ceva; la eco de la 7 sapt., langa primul saculet in care pulsa o inimioara, se mai vedea o pata intunecata si ovala despre care dr. Dracea a presupus ca ar fi fost al doilea saculet si care era in curs de resorbire; si la o sapt.la o eco urmatoare se vedea aceasta pata si un al doilea medic mi a confirmat ca asa pare, sa fi fost sarcina gemelara; mie desi imi iesise beta in ziua 12 , 223,8 , m am gandit imediat ca pot fi amandoi prinsi, insa stiam ca nu sunt amandoi la fel de dezvoltati din ziua cand inainte de ET, i am vazut pe monitor in laborator, erau doi blastocisti perfecti, dar in interiorul lor se vedeau celulele la unul mai clar si la celalalt mai putin definite ca forma; ce s a intamplat numai Dummnezeu stie si trebuie sa avem incredere ca el stie ce i mai bine pt. noi !

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.21 cu Daria, INIMA, A INIMII MELE!

Mergi la inceput