Gravidute prin FIV (36)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Am mobila la fetiteee . Bine ca deocamdata sta in pivnita impachetata, dar exista .
Am cumparat de la Ikea 2 dulapioare, 2 patuturi, 1 corp etajera cu masa de infasat, si corpuri pentru jucarii. Toate sunt albe: www.ikea.com/fr/fr/catalog/products/70116002" target="_blank">patut www.ikea.com/fr/fr/catalog/products/S29828090" target="_blank">corp etajera cu masa de infasat, si www.ikea.com/fr/fr/catalog/products/90111391" target="_blank">dulapioare si www.ikea.com/fr/fr/catalog/products/50115862" target="_blank">cutie roz www.ikea.com/fr/fr/catalog/products/50115862" target="_blank">cutie verde ce vor fi www.ikea.com/fr/fr/catalog/products/S49850438" target="_blank">aici unde vor sta ascunse jucariile.
Le-am luat aplice pe perete www.ikea.com/fr/fr/catalog/products/50072867" target="_blank">buburuza verde si www.ikea.com/fr/fr/catalog/products/00097097" target="_blank">floricica roz

Prin urmare mobila alba cu decoratiuni roz si verde mar pe teme florale si cu fluturasi/buburuze. Cam asta e in capul meu.
Dupa Paste eliberez camera de mobila , chem zugravii sa o improspateze si punem mobila. Mai dureaza ceva dar sa fiu linistita ca totul e ok cand vin cu fetitele acasa.
Mai imi trebuie carucior si saltelute la patut. Pana la urma cum a ramas: saltea de cocos cea mai buna?

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Moni, ce frumoase sunt! Eu sunt inca zen, nu ma gandesc la nimic:) O sa merg la cumparaturi insa cat de curand pentru ca in vara asta voi fi iar nasica..al doilea baby boy botezat de noi:)

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy28 spune:

Buna
astazi am m-am gandit la multe , e tare greu ,insa merg mai departe cu incredere .
Raluca, nu am avut sangerari . dureri cam am avut ,mai toata sarcina pana acum si am luat no spa .
asta e , Dumnezeu stie ce face .

ma rog sa fie bine puiutul meu , si astept cu nerabdare ecografia de la 10 saptamani . timpul trece insa foarte greu . poate acum cu Pastele sa treaca mai repede, si DD sa faca minune pt noi si bebelul meu sa fie bine .

Pupici
aveti grija de voi

Evy 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Evy imi pare rau pt bebelus dar tu trebuie sa fii o mamica puternica pt bebelusul care a ramas si sa nu il superi. Multa sanatate si sarcina la termen.
Moniland deci ai luat mobila. Ce camera frumoasa vor avea printesele tale.

Pupici la burtici

elena +23
Burtica mea la 20 sapt la
Cosulete bebelusi

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

EVYsuntem alaturi de tine dar trebuie sa treci peste de dragul bebelusului ramas in burtica. MONIce frumoase sunt ,le-am vazut si eu la Ikeea,sunt super,eu ink nu m-am hotarat ce patuturi vreau,daca sa fie din lemn sau patut-tarc,dar cred ca voi opta si eu pt cele din lemn. Preturile in euro sunt cele reale?? EU de 2 zile am o jena cam ciudata la mijloc si usor pe sub burta,si merg la toaleta non-stop,sa fie inf. urinara(cu toate ca urocultura a iesit negativa),nu stiu ce am,ieri a fost burta intarita aproape tot timpul,am luat no-spa la greu,nu stiu ce este.DACA stau jos ma simt ok,cum ma ridic in picioare si merg,e jale,simt ca imi cade burta,adk o presiune jos si senzatie de urinat ,asa o fi normal,mai trece cineva prin asta? Mentionez ca pe 1 Aprilie colul era de 40mm si inchis,.....sper sa ma simt mai bine,ca vreau sa merg si eu la cumparaturi ca in luna 8 a ,nu cred ca o sa ma mai pot deplasa foarte mult,am de luat multe si pt bagajul meu de spital si pt bebelusi. VA

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Evy trebuie sa ii multumesti lui Dumnezeu ca un bebe este ok. Suntem alaturi de tine.
kineta nu esti singura care trece prin asta. La fel simt si eu mai ales noaptea, burta tare si parca trebuie sa o tin. Si la baie cam din ora in ora . Nu iti face probleme ca este normal. Mergi la cumparaturi cat mai poti.

Micky 33+ +

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

MICKIda ai dreptate si mie mi-se intareste burta tare,dar ceea ce ma ingrijoreaza putin este jena aceea pelvina de vre-o 2 zile,dar nu ceva alarmant,ca si cum ar prevesti ciclul menstrual(atunci cand ne venea),dar sper sa cedeze cu no-spa si uscosin.TIE, cand te ridici si mergi mai mult,ai obesrvat cumva daca ti-se intareste burta?

29+

Mergi la inceput

AM VRUT SA SPUN CA MI-SE INTARESTE BURTA NOAPTEA,DAR AM UITAT SA MAI SCRIU

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Kineta si eu simt acea durere pelvina ca si cum prevesteste CM de vreo 2 zile, nu continuu...azi l-am sunat pe dr si m-am dus la spital...colul e bine, bebe e bine...mi-a zis sa nu fac efort si sa imi iau in continuare tratamentul(nospa, gynipral, utrogestan).Si mie mi se intareste burtica dar a zis ca atata timp cat nu se intampla des e ok...
burticile!

Ayda 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

kineta si eu am jena aia ca la menstruatie dar nu in fiecare zi si dureaza foarte putin. In schimb bebelusii sunt cu picioarele chiar acolo jos, iti dai seama ce joaca este pe vezica mea....
Si pe mine ma ingrijoreaza intarirea burtii dar ce sa fac....eu cred ca nu prea am lichid si poate de asta....nu stiu.
Dar in capul pieptului nu te jeneaza? La mine este burta foarte sus si mor ca nici nu pot sa dorm, ca nu pot respira.
Trecem noi si peste astea, important este sa fie bebelusii bine.

Micky 33+ +

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput