Gravidute prin FIV (36)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Am uitat sa spun ca si eu merg des la toaleta, din ora in ora sau chiar mai des....urocultura a iesit negativa deci ma gandesc ca apasa si bebele si beau si multa apa ziua....Si eu cand merg mai mult simt cum parca se lasa burta si ma apasa, simt nevoia sa ma intind, sa ma asez...eu sunt in medical de 2 luni si ma gandesc ca nici nu sunt obisnuita sa merg mai mult si sa stau in picioare....poate si de aceea jena asta pe care o simt...

Ayda 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Fetelor eu imi simt uneori burtica grea tare ca un bolovan cand sunt in picioare dar daca ma asez culcat e moale. Dr mi-a zis ca important e sa fie moale cand stai culcata pe spate. Sper sa fie ok.
Miki si eu am burta sus. De respirat deocamdat pot sa respir dar in schimb stomacul meu e varza si cred ca e si din cauza ca burta il preseaza. Sunt in plina criza gastrica. De aseara ma doare fara incetare stomacul. Zilele trecute mai lua cateva ore pauza.
Voi aveti sau ati avut probleme cu stomacul?

elena +23
Burtica mea la 20 sapt la
Cosulete bebelusi

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Bq, cum a foat la eco?

h.

16+
multumesc lui DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Offf Elena, sper sa te simti mai bine azi. Ma mai supara si pe mine stomacul, dar incerc sa evit alimentele care imi fac rau. Uite,acum nu mai pot manca aproape deloc fructe, legume si iaurturi. Mai scap evident dar se lasa cu dureri nasoale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Bq ce ai facut la ecografie? Faci cezariana? Te-ai programat?

Micky 33+ +

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

M-am intors de la concert, a fost super, am dansat dar nu prea mult ca mi se intarea burta si imi era frica sa nu nasc pe acolo. Pe nepotelul meu l-am pus pe scena si C.C. Catch l-a strans in brate si l-a pupat. A fost tare incantat.

Micky 33+ +

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

La multi ani tuturor celor care au nume de flori!
Paste Fericit celor care sarbatoresc azi aceasta zi sfanta!

Micky2007 ma bucur ca te-ai distrat la concert, cred ca si bebeilor le-a placut f mult

Ayda 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Dragele mele,
Am intrat sa spun "La mult ani" gravidutelor cu nume de flori si "Paste fericit" celor care azi serbeaza Invierea Domnului.
Pupici pe burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy28 spune:

La multi ani !!! tuturor florilor .
Petrecere frumoasa .

Paste fericit ! celor care sarbatoresc astazi invierea Domnului

Evy 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy28 spune:

sper ca sunteti vreuna pe aici sa imi dati un sfat ca imi plesneste creierul .

de ieri dimineata simt o presiune in burtica. jos , pelvian . durerile nu sunt tari ,adica le suport , insa sunt persistente ...cu alte cuvinte nu ma lasa deloc , non stop le simt (desi am luat 2 no spa si stau in pat ). nu vreau sa le spun dureri menstruale ...pt ca alea erau tari , insa astea persista ...

ati avut asa ceva ?

sper ca bebelul este ok , nu am sangerat si sper sa nu ..doamne fereste si ma rog incontinuu sa nu fie nimic .

tot traiesc cu speranta ca se intind ligamentele,creste uterul si simt eu ...

ce spuneti ? sincer ...

Evy 8+

Mergi la inceput