Gravidute prin FIV (36)
Raspunsuri - Pagina 19
Evy28 spune:
draga mea Eumada - TE IUBESC
mi-ai dat o veste nu buna , extraordinara .
sa explic ca sa nu ziceti ca am innebunit .
cand eram la eco , cea transvaginala ca mi-a facut 2, luni cand am fost la spital ...la un moment dat doctorul spune :
e ok stati linistita ,eu tremuram de nu se poate , ii bate inimioara uitati si apoi imi arata ca celalalt e mort ,asa cum stiam deja , si ...la un moment dat de emotii ...am auzit doar decolare placenta ... eu am reactionat si zic e bine ? si el zice da...pai vedeti avem zona alba groasa imprejurul placentei ...cred ca zisese ca nu e decolare si eu am pierdut nu-ul. mergeti acasa si repaus cateva zile ,cate puteti ,la pat. uscosin si no spa.
eu normal de disperare am cautat acasa sa vad ce e ..si inmarmurisem si ma gandeam acasa ..a zis e ...sau nu e ...dar zona neagra nu aveam ...clar .dar nu am gasit clar pe net.
acum intelegeti ? off, greu la prima sarcina , am impresia ca sunt tare proasta .
nu mai pot de fericire .Eumada esti extraordinara .acum stau linistita pana pe 27. durerile m-au lasat .bebe va fi bine . DD va face minuni . ma enerveaza insa ca stau 15 min la calk si deja obosesc. sper sa treaca
ma scuzati daca v-am stresat . iertati-ma !!!!
mi-ati dat de atatea ori sfaturi extraordinare fetelor . va multumesc enorm . plang de fericire .
Evy 8+

bombonique spune:
Va multumesc fetelor pt sustinere.
Nu am mai scris pt ca nu ma simt excelent. Simt un "bazait". Nu stiu ce e. BB care vrea sa iasa? sau doar pregatire?
Mai intru mai tarziu.
Va pup.
Bq
38+
bombonique spune:
Missy eu stiu ca au de toate si pt mame si pt bb-i!
Trebuie ca bb sa aiba 34 sapt min!
eu stiu ca au tot ce trebuie.
eventuale detalii cand ma intorc.
Sau daca e ceva de intrebat, zi-mi ca maine merg din nou si poate ma pot interesa.
Bq
38+
many_bani spune:
Am intrat si eu sa-i trnsmit lui Bq bafta multa, in cazul in care nu sunt pe faza cand se produce fericitul eveniment, si sa DD sa ai o nastere usoara si un bebe papacios 
eumada spune:
EVY tu stai linistita tare,da?Nu fa efort nu te zgudui ,nu nimic de genul asta.Fara sex,fara efort,pentru ca acum se formeaza placenta acre va hrani puiutul ramas.Cealalta placenta a celuilalt puisor se va resorbi ea,tu trebuie doar sa ai foarte multa grija acum esti responsabila pentru viata lui.Eu am luat 14 kg si nu-mipare rau,daca asa am putut s-o salvez.Stau acasa din ianuarie cu concediu 75%,dar nu ma intereseaza banii.
IMPORTANT ESTE SA FII LINISTITA SI CALMA SA GANDESTI POZITIV,SA NU FACI DELOC EFORT,LAS-O NAIBII DE SOACRA .
SI CURATENIE.......Si daca nu ti-a dat duphaston sau altceva....e ok
Madalina
21+
Eva-Maria
Moniland spune:
Evy, la mine a fost o pata neagra alungita. Dr. a insistat pe ea cu "culori" sa vada daca exista flux sanquin.
Miky, du-te linistita ca aici ne descurcam noi.
Bq, sa scri zilnic caci altfel ne alarmam. Stii ca sunt alaturi de tine si astept vesti sub orice forma. 
24+

Micky2007 spune:
Moni sa inteleg ca preiei stafeta? 
Micky
34+
+ 
AMR 30 zile si sunt o mamica fericita
Micky2007 spune:
Felicitari pentru saptamana in plus, imediat ma ajungi din urma.
Micky
34+
+ 
AMR 30 zile si sunt o mamica fericita
m_i_s_s_y spune:
Bq- multumesc tare mult, te astept cu vesti dupa..ce super...mai ai un pic si ....incepe viata de mami!!!!!!!!

Moniland- Felicitari pt saptamana! Ce mari ati crescut fetelor!!! Si pe mine ma topeste pitica cand o simt miscand (chiar daca uneori misca pe ovarele mele)..imi imaginez la tine cum le simti pe printese.
Pup fetelor si o noapte frumoasa
21+ cu bebelina 
http://bd.lilypie.com/vqy9p2.pn
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=missy&year=2009&month=8&day=25&babycount=1