Gravidute prin FIV (36)
Raspunsuri - Pagina 20
Moniland spune:
Micky, da, da, da. De abia astept sa te sterg de pe lista
si sa apari la mamici. Mai pune o poza asa de final. ![]()
Missy, da asa e, sunt dragalase foc. Ma tot intreb oare ce mutrita au ca inca nu le-am vazut la 3D sau 4D. Poate saptamana viitoare o sa-mi faca si mie eco in alta dimensiune decat 2D.
25+

bombonique spune:
Dragelor, am venit de la eco.
BB e bine merci, sta la locul lui. Nici gand de iesit!
Placenta "tanara", suntem in grafic, 3.556g., col lung.
Joia viitoare un nou control!![]()
Bq
38+
Moniland spune:
Bq, super!!! Deci nu va fi cum te-ai asteptat tu, va fi cum vrea bebe. Cred ca vei ajunge la 40 sapt mai ales ca se zice ca baieteii nu se grabesc.
25+

Evy28 spune:
Bombonique se pare ca te lasa sa faci sarbatorile acasa. dupa se prezinta la apel . ![]()
Fetelor eu stau cumintica in pat ,mai toata ziua .
si e tare bine . nu ma mai doare burta ,doar mai am cate odata mici intepaturi pe ici pe colo .
vad ca de azi fac si mai des pipi ...desi nu am baut prea mult . probabil intervin alte schimbari . maine facem 9 saptamani .doamne ajuta.
sambata vine armata sa imi faca mancarica -adica mamicuta mea si cumnatica ...abia astept ...desi nu o sa mananc prea mult .

Evy 8+

Moniland spune:
Evy, intepaturile sunt ok. Ce trebuie sa te alarmeze, daca se poate zice asa sunt durerile ca la CM, dar si astea sunt cat de cat normale la inceput.
25+

eumada spune:
Evy28 senzatia de pipi e foarte tare pana pe la 16 saptamani.Vei face pipi foarte des de cateva ori pe noapte,ziua,etc.
Faza super e ca trebuie sa ai grija pe unde mergi deoarece vei fi presata si va trebui sa ia la indemana un wc....![]()
Bun venit abia acu` in club....![]()

Madalina
21+
Eva-Maria
bombonique spune:
Se pare ca nu am scapat de pregatit oua rosii si prajituri nici anul asta!![]()
Sarbatori minunate alaturi de cei dragi si de bebicii din burtici!
Bq
39+
ayda_m spune:
Fetelor va doresc Paste Fericit alaturi de cei dragi, cu lumina si bucurie in suflet!
Va pup si sa auzim numai vesti bune!

Ayda
27+

elenada spune:
16 IEPURASI.. 8 SE SPIONEAZA...5 SUNT LA SOMNIC SI FRUMOS VISEAZA...2 MAI ALBIORI..DAU CADOU DE SARBATORI..IAR ULTIMUL A CITIT..UN NOU PASTE FERICIT
elena
+24 

Burtica mea la 22 sapt
Lucrusoare bebelusi
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!