Gravidute prin FIV (36)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Nu mai stiu unde am citit, e posibil aici pe forum, ca mangaiatul burticii poate da contractii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Micky, Moni multumesc mult pentru raspunsuri. Nu stiu de ce dar am avut impresia ca gravidutele cu gemenasi au avut greturi foarte devreme, aproape din ziua testului. Poate am inteles eu gresit.

burticutele dragalasele

pishko +10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Pishko la mine au inceput greturile din saptamana 5. Atunci nu vomam dar eram gretoasa. din saptamana 7 a inceput cosmarul si m-a tinut pana in saptamana 16 cam asa.

Azi am fost din nou la gastroenterolog si pana la urma mi-a dat tratament. E un medicament cu risc scazut in sarcina. Sper sa fie ok sa nu faca rau la bebei si sa imi repar si eu stomacul.

elena +24
Burtica mea la 22 sapt
Cosulete bebelusi

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_i_s_s_y spune:

Ciao fetele!
Nu am m-ai scris dar v-am citit cu drag.
O imbratisare tuturor proaspetelor gravidute care au venit la odisee! sarcini usoare, fara stres si fara incidente!
Noi suntem ok, suntem mari, am intrat (in sfarsit!!) in cea de-a 2-a jumatate a drumului...de stresata, mai sunt, asa din cand in cand...si...AVEM O FETITA!!!!!!!!!! Sunt topita dupa ea...o simt in sfarsit misunand prin burtica. Ma cam sperie ca o simt parca prea jos, asa in dreptul ovarelor dar la mijloc...ati simtit si voi tot asa de jos miscarile?!
Bq - bafta...ce super ca iti vei tine minunea in brate! Nasti la Gynia in Cluj? Si eu acolo vreau, cu dr Fulga Florescu. Cand ai timp poate imi mai spui si mie una alta despre clinica..ca sunt tare stresata..e frumos, dar oare au tot ce trebuie pentru bebei? Eu nu sunt din Cluj si mi-ar prinde bine sa stiu si ce zice gura targului.
Pupici gravidutelor si bebeilor!

21+ cu bebelina

http://bd.lilypie.com/vqy9p2.pn
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=missy&year=2009&month=8&day=25&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

Pupici la mamici
Missi, stai linistita ca si baiatul meu trecea pe la iesire si credeam ca vrea sa se strecoare afara, dar totul a fost bine.

Iar acum sa ma bag si eu in seama...
Si la mine se formau 2 galme si am numai un bebel...odata mi s-a intamplat cand ma urcam pe capra si a zis doctorul ca este o contractie, dar eu nu iau nimic pt ca le am de la inceputul sarcinii si vad ca nu am avut sangerari sau alte chestii, desi stau cu no spa dupa mine mereu...Acum nu se mai formeaza galme ci mi se intareste burta jos, ca uneori abia merg. Nu este f. dureros, dar este incomod. Am vazut ca la miscari bruste se incordeaza burta...dar trece repede.
Nu stiu cat o fi crescut baiatul meu in ultima vreme, ca eu de 2 luni stau tot la 60 kg.
Si am mai vazut ca sughite des, saracu. Imi si pare rau de el...

Sa fiti cuminti.
Va pup pe toate.

Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare.
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy28 spune:

Missy ,felicitari .

Ce mai fac fetele scumpe ?
Micky asteptam vestea buna in curand . trece repede timpul. cred ca abia astepti momentul .

Eu aseara m-am confruntat prima data cu stare de greata ,.sotul prajea carnita de porc si cand am intrat in bucatarie am zis ca imi vine rau in momentul ala. dar a fost doar senzatia .nu e cam ciudat ?..am 8 saptamani si 5 zile .
nici acum nu am pofta de mancare .nu stiu ce sa ma fac .nimic nu as manca .

Fetele ma ajutati cu ceva va rog? am o nelamurire si sper ca exista cineva care sa imi dea cateva detalii .
cum se vede la ecografie decolarea de placenta ?daca puteti da imi explicati asa mai detaliat ....

multumesc din suflet
Evy 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Buluna imi este tare dor de tine. Sa il mangai pe baiat din partea mea.
Evy asa este, abia astept .

Fetele cine ma inlocuieste la deschidere capitole? Ca eu pot sa nasc oricand si trebuie sa deschida cineva noi capitole.
Rog fetele cu sarcini mai mici.

Micky 34+ +

AMR 30 zile si sunt o mamica fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

Micky, si mie imi este dor de tine. Cand ma gandesc ca tu acu-acu nasti...imi vine sa plang si sa rad in acelasi timp. Stiu ca esti pe maini bune, dar operatia...Oricum iti vei tine copii in brate...Doamne ce repede trece si timpul asta...parca ieri ne stresam ca nu se prinde. Uite ca intr-un an avem si copiii in brate. Sper din toata inima sa nasti atunci cand ti-ai programat, sa fie bebeii dezvoltati bine si tu sa te refaci repede.
Sa-i mangai si tu pe Tudor si pe Beatrice... din partea mea.

Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare.
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Daca e vorba de ceva rau eu le stiu ...
Decolarea de placenta(hematomul placentar)se vede ca o zona rotunda sau alungita neagra.Depinde de tip defel.....de multe....
Imi pare tare rau ca eu dau raspunsuri la chestii rele

va pup

Madalina 21+Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

buluna lasa ca nici tu nu mai ai mult. David nu Tudor .

Micky 34+ +

AMR 30 zile si sunt o mamica fericita

Mergi la inceput