Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(109)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Gaza, multumesc!Ma simt onorata.
Am trimis PM

Monica sotie si mama fericita

E primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

S-a notat. Hi, hi hi abia astept sa te sun!. Sau poate va suna sotul meu. (depinde de situatie).

38 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Buna seara fetelor,

Ce faceti? Am intrat sa va salut si sa vad ce ghiocei au mai aparut, dar cred ca sunteti deja la somnic

Florinela, imi pare rau pentru tine ca te chinui asa, dar sunt convinsa ca Dumnezeu te va intari si vei face fata pana la capat. Pana la urma este important ca ai laptic si ca bebe primeste lapticul tau!
Pentru nasuc eu am cumparat din Cora (la sugestia doctorului) un fel de pompita care are doua furtunase: unul il pun la nasucul lui bebe iar celalalt il bag eu in gura si trag. In fine, n-am explicat eu cum trebuie, dar chestia asta este foarte eficienta, curata foarte bine nasucul, nu raneste si costa doar 10 Ron.
Cat despre vaccin, eu m-am interesat in toate partile si am inteles ca cel cumparat (Infarix) este mai bun decat cel de la stat. Am vorbit si cu pediatrul care mi-a zis ca si cel de stat este la fel de bun, ca nu are rost sa dau bani in plus, bla, bla. Eu nici nu vreau sa ma gandesc sa-l fac pe cel de la stat pentru ca nu am deloc incredere in ce pune la dispozitie statul roman! Trist, dar asta e...

Apropo de vaccin, la bebeii vostri a "copt" vaccinul BCG pe care l-au facut in maternitate?

Va pup si va doresc o noapte linistita!

Mami fericita de Albert-Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui OlgaTarziu

Gand la gand cu bucurie Mona. Merci mult ca ai scris. Doarme micutza si barbatii sunt la cumparaturi.

Deci Sophia s-a nascut in 3 aprilie, ora 14:30.
E o batranica grasutza si pletoasa de 4 250 gr si 53 cm. Apgar 10. Revin cu detalii mai cand ma refac.

Olga

Fericirea nu este nimic decat sanatate buna si o memorie proasta.
Albert Schweitzer

OLGAsa va traiasca bebelina Sophia si sa fie sanatoasa alturi de fratiorul ei. Sa va bucure si sa va aduca doar fericire

FlorinTeodorBB3 - Petru - 39+

7 ZILE PANA LA DPN

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_tinaus

Buna fetelor, tot nu am reusit sa recuperez tot
Am pus in schimb poze la picasa cu bebelina si va mai dau date pt listuta. Ana a avut 53 de cm la nastere si scor apgar 7/9, cezariana a fost la 41 de sapt...
icep sa ma obisnuiesc si eu cu mulsul (s-au mai deschis canalele), nu as face-o daca nu m-ar durea sanul ingrozitor (bebe suge doar dintr-unul la o masa iar celalalt se intareste incredibil de tare si doaaaaare) dar ce nu facem noi pt micutii nostri
tuturor si cate o de primavara

Cristina 41+ si Ana

http://picasaweb.google.com/cristinahiticas/Ana#

CRISTIANUS am vazut poze cu bebelina voastra bruneta si cu ochii mariEste o scumpa
Sa va traiasca si sa fie sanatoasa

7 ZILE PANA LA DPN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Gaza pai atunci daca vrei sa pastrez ordinea, o sa te rog sa nasti mai repede ca eu nu mai pot Te mai astept putin......

Eu nu mai pot sa dorm...bebe e asa de greu de nu mai pot sa respir. Am dormit o ora si m-am trezit ca nu mai aveam aer.

Ayla si eu imi pregatesc acum programul de "recuperare-infrumusetare" de dupa nastere Caci trebuie facut ceva....V-am zis ca ma simt ca o floare ofilita

Shasa nici tu nu mai esti pe-aici?

Olga 37+ David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Buna seara!!!

Felicitari Olga Refacere usoara!!!!

Dodo-pui bine ati venit acasa

Noi azi am fost in vizita pe la nasi. Am ajuns acasa si am facut un bol imens de salata de fructe Am mancat asa de mult ca nu mai pot sa respir. M-am scapat

Azi am schimbat semnatura Vreeeeaaaaaaaaaaaau sa nasc!!!!!

Olga 37+ David

Pai bine mami tu strigi ca vrei sa nasti??? Ia uite la semnatura mea si pe urma mai discutamDe fapt trebuie sa schimb semnatura si chiar dupa mesajul asta. Asa ca stai la rand ca altfel iti dau bataita

7 ZILE PANA LA DPN

Mergi la inceput

MONICA am vazut poze cu ghiocica preferata! Chiar ca a recuperat frumosMai mare dragul.......acum banuiesc ca o poti pupaci si zmotoci, ca ai de unde apuca Sa vezi ce grasuta va fi pana la finalul odiseei.

6 ZILE PANA LA DPN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui shasa

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Buna seara!!!

Felicitari Olga Refacere usoara!!!!

Dodo-pui bine ati venit acasa

Noi azi am fost in vizita pe la nasi. Am ajuns acasa si am facut un bol imens de salata de fructe Am mancat asa de mult ca nu mai pot sa respir. M-am scapat

Azi am schimbat semnatura Vreeeeaaaaaaaaaaaau sa nasc!!!!!

Olga 37+ David

Pai bine mami tu strigi ca vrei sa nasti??? Ia uite la semnatura mea si pe urma mai discutamDe fapt trebuie sa schimb semnatura si chiar dupa mesajul asta. Asa ca stai la rand ca altfel iti dau bataita

7 ZILE PANA LA DPN

Eu am zis ca va mai astept putin....ca nu prea mai am rabdare

Olga 37+ David

Mergi la inceput

Ai vazut OLISHKA semnatura mea..........deci......EU vreau sa nasc!!!

Apropos de eu vreau sa nasc, stateam astazi si ma gandeam oare care va fi ultima care va deveni mamica la odiseea noastra si asa m-a fulgerat un gand.............EU voi fi ultima care va naste la odiseea noastra. Na! ca sunt si eu nebuna, dar cum imi cunosc antecedentele ma gandesc ca raman nenascuta

6 ZILE PANA LA DPN

Mergi la inceput