Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(109)
Raspunsuri - Pagina 8
Ayla21 spune:
Mona_B, Olga, felicitari! 
Monica
sotie si mama fericita
E primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!
lysbeth spune:
Alina, senzatii din astea am experimentat si eu toata ziua. M-au mai lasat un pic cu o baie fierbinte si un masaj... Dar tot e najpa senzatia
Oricum nu seamana inca cu contractiile gen vibatie din timpul travaliului si sper sa nu ne apuce noaptea asta macar![]()
39+
Damian Codrut Andrei
AMR 3 zile
Gaza22 spune:
Salut fetele am intrat si noi sa dam raportul.
Sunt un pic cam morcaovita ca se pare ca fetita mea vrea neaparat sa se nasca de pasti. Sper sa nu treaca totusi de termen ca nu mai am rabdare. Oricum Dr a zis ca inca stam destul de linistiti. Asa ca
Sasha te inteleg si sper sa nu ajung totusi sa numar zilele ca tine.
Alinasi eu am dureri de genul asta in special dimineata, uneori si seara. Medicul a zis ca e ok, organismul se pregateste, iar la ultimul control care a fost luni, mi-a garantat ca nu nasc in urmatoarele 10 zile. Au trecut 6 si pana acu a avut dreptate. Asa ca nu cred ca aceste dureri pot prevesti o perioada anume in care ai putea sa nasti.
In rest ce sa va mai zic daca tot am aflat ca bebelina mea nu se grabeste, m-am apucat sa-mi fac de cap, poate o stimulez
. Vineri am fost in club la ziua unui prieten si chiar am si dansat, normal ca toti din jurul meu au crezut probabil ca sunt nebuna, mai ales ca ma intrebau in ce luna sunt si eu le ziceam ca mai am 2 saptamani si nasc
. A doua zi am crezut ca mi se desurubeaza soldurile si am mers mai rau ca un melc sau o rata cracanata. Azi am facut o plimbare luuunga la aer curat cu urcat de scari si dealuri. Se pare ca sunt intr-o forma de milioane
, cu siguranta e linistea dinnaintea furtunii. Cel putin asa sper.
Pupic,mai recuperez si revin.
38 + cu 
olishka spune:
Buna seara!!!

Felicitari Olga 

Refacere usoara!!!!
Dodo-pui bine ati venit acasa 

Noi azi am fost in vizita pe la nasi. Am ajuns acasa si am facut un bol imens de salata de fructe
Am mancat asa de mult ca nu mai pot sa respir. M-am scapat ![]()
Azi am schimbat semnatura
Vreeeeaaaaaaaaaaaau sa nasc!!!!!
Olga
37+
David
Gaza22 spune:
In ce capitol a povestit Aris cum a nascut? Ca eu am incercat sa tin pasul cu ce ati mai scris in ultimul timp si nu-mi aduc aminte sa fi vazut. Oi fi sarit eu vre-o paginuta. Poate ma autati daca mai tineti minte?
Olishka si eu vreauuuuu sa nasc!!!. Ca la mine cam e cazul mai mult decat la tine. Daca mi-o iei inainte atunci chiar ca ma crizez 

, asa ca sa nu te superi pe mine da e o bucurie cand te regasesc pe forum
. Hai ca sunt rautacioasa nu-i asa?![]()
![]()
38 + cu 
Ayla21 spune:
Fetelor, va fac in ciuda
ca daca tot s-au grabit fluturasii mei atat, uite ce avans am eu ca femeie. A avut si CM, am trecut si de ovulatie, ca am avut simptomele care le urmaream inainte de sarcina si nu le intelegeam, si de maine, gata, incep sa redevin femeie. Credeti ca ma grabesc? Mi-am facut programare la epilat, ca m-am saturat de crema Veet de la care in 2 zile creste parul iar, si des si negru, si de marti merg la masaj si impachetari. Nu am burta deloc, nici piele sa atarne s-o rulez sa o bag in chiloti cum radeam inainte de sarcina, dar e asa de flescaita burta si sta urat. Ma deprima.
Vine vara imediat si la varsta mea, nu doresc s-o las asa. Daca as putea sa ma tin si de niste abdomene zilnic, ar fi perfect. Oricum la sala o sa fac si electrostimulare, care face cat sedintele de fitness. Sa ma tin regulat de program.
Ieri noapte fi-mea m-a lasat sa dorm peste 8 ore.
Bebelusii vostri cate mese au pe zi? Noaptea la cate ore in medie se trezesc de foame? Cred ca daca nu am facut depresie cu toate necazurile pe cap, o sa fac acum de teama ca nu ia in greutate cum trebuie.
Am pus si noi pozici, sa ne laudam, ca desi e mami nevrozata, mica printesa face falcute frumoase.
Am vazut pozele de pe Picasa, si am fost super incantat, ce bebelusi adorabili avem.
Monica
sotie si mama fericita
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lysbeth Alina, senzatii din astea am experimentat si eu toata ziua. M-au mai lasat un pic cu o baie fierbinte si un masaj... Dar tot e najpa senzatia Oricum nu seamana inca cu contractiile gen vibatie din timpul travaliului si sper sa nu ne apuce noaptea asta macar 39+ Damian Codrut AndreiAMR 3 zile |
Hai ca m-ai incurajat
38+ cu
Maria NataliaVine barza!
Ayla21 spune:
http://ghiocei2009.blogspot.com/2009/04/cate-biberoane-in-24-ore.html
http://ghiocei2009.blogspot.com/2009/04/ce-cantitate-de-lapte-ii-dam.html![]()
![]()
![]()
Monica
sotie si mama fericita
Gaza22 spune:
Ayla chiar vroiam sa te rog ceva. Ma bucur ca te-am prins. As vrea sa fi una din persoanele pe care sa o anunt prin sms atunci cand va veni sorocul. Din pacate nu ti-am gasit numarul in listuta de pe mail. Daca vrei si nu te deranjeaza mi-ar face placere sa-mi fi moasa
. Ce parere ai?
38 + cu