Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(109)
Raspunsuri - Pagina 7
Mona_B spune:
Buna fetelor! Ce mai faceti? N-am mai scris de multa vreme, ca am tot fost ocupati cu ranajatul casei, curatenii, cumparaturi si fiul mai mare, insa v-am citit sin cand in cand. Felicitari proaspetelor mamici si sarcina usoara mai departe, cat a mai ramas pentru celelalte. Noi am intrat in sapt. a 39-a si asteptam cu nerabdare marea intalnire cu Aidan-Victor.
Am intrat sa va dau si o veste: Olga Tarziu a nascut vineri dup-amiaza, dupa ora Canadei. S-au intors de la spital ieri cu o bebelusa dolofana, care seamana leit cu fratiorul ei Tony. Dupa o nastere naturala cu epidurala, amandoua sunt sanatoase tun. Micuta a avut 4250 gr si e super mancacioasa si cuminte. De-abia astept sa le vad!
FELICITARI OLGA! BUN VENIT PE LUME BEBELUSEI SOPHIA!
Va doresc o duminica placuta tuturor si numai bine!
Mona
OlgaTarziu spune:
Gand la gand cu bucurie Mona. Merci mult ca ai scris. Doarme micutza si barbatii sunt la cumparaturi.
Deci Sophia s-a nascut in 3 aprilie, ora 14:30.
E o batranica grasutza si pletoasa de 4 250 gr si 53 cm. Apgar 10. Revin cu detalii mai cand ma refac.
cris_tinaus spune:
Buna fetelor, tot nu am reusit sa recuperez tot![]()
Am pus in schimb poze la picasa cu bebelina si va mai dau date pt listuta. Ana a avut 53 de cm la nastere si scor apgar 7/9, cezariana a fost la 41 de sapt...
icep sa ma obisnuiesc si eu cu mulsul (s-au mai deschis canalele), nu as face-o daca nu m-ar durea sanul ingrozitor (bebe suge doar dintr-unul la o masa iar celalalt se intareste incredibil de tare si doaaaaare) dar ce nu facem noi pt micutii nostri
tuturor si cate o
de primavara
Cristina 41+ si
Ana
http://picasaweb.google.com/cristinahiticas/Ana#
rodica2008 spune:
salut fetelor,sunt in saptamana 38 si as vrea sa va intreb cand vi s-a lasat voua burtica? A mea este inca sus si vroiam sa stiu daca ar fi trebuit sa se lase?
rodica
38
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui curea Alina n. poate ne vom vedea in spital am retinut ca ai programata cezariana pe 10, poate te cheama de pe 9 si poate sunt sanse sa ne intalnim in spital. Sa vedem cum se va prezenta colul poate imi zice ca sa vin marti sa nu raman de luni... oi vedea. Oricum te voi anunta prin sms daca raman sau nu. Doamne Ajuta pe toata lumea!!! sap.40 |
Te astept cu vesti, eu nu stiu de ce da cred ca fata mea nu vrea sa astepte pana vineri.
38+ cu
Maria NataliaVine barza!
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui OlgaTarziu Gand la gand cu bucurie Mona. Merci mult ca ai scris. Doarme micutza si barbatii sunt la cumparaturi. Deci Sophia s-a nascut in 3 aprilie, ora 14:30. E o batranica grasutza si pletoasa de 4 250 gr si 53 cm. Apgar 10. Revin cu detalii mai cand ma refac. Olga Fericirea nu este nimic decat sanatate buna si o memorie proasta. Albert Schweitzer |
Felicitari Olga!!

38+ cu
Maria NataliaVine barza!
rodica2008 spune:
FELICITARI OLGA!!!!!!!!!!!!
LA MULTI ANI PT BEBE
SA ITI REVII REPEDE.NUMAI BINE SI MULTI MULTI PUPICI.
RODICA
38+
novus spune:

[red]FELICITARI OLGA TARZIU !!!!!!!!!![/red]

Mamica fericita de
Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?source=ppsl&instanceid=135273896" target="_blank">Invitatie botez
alina.n spune:
Am vazut poze foate frumoase cu bebici si mamici Florinela,cristinaus,dyana,ancutza,chatonel
Am si eu o intrebare pt fetele are au nascut, voi ati avut inainte de nastere dureri de spate asemanatoare cu ele de CM si daca da cu cat timp inante de a se declansa nasterea au fost acestea.Eu am avut azi doua reprize de acest gen a cate 2 ore dimineatra si acum pe seara durerea nu este puternica dar exista...ma tot gandesc ca se apropie momentul da nu stiu cat de aproape ar fi,alte simptome in plus nu
am.
38+ cu
Maria Natalia
Vine barza!
adirys21 spune:
Buna mamici si burtici.
Va 

Nu prea am timp sa intru...printesa mea imi ocupa tot timpul..parca zboara zilele iar noptile trec mai greu ca atunci imi face crizele de colici.
Am citit ce ati scris....FELICITARI Chatonel pentru dragoana, Aris pentru baietel..mi-a placut cum ai expus nasterea..ca ai ras in timpul travaliului..esti tare
. Felicitari si celorlalte proaspete mamici..stiu ca e minunat sa va tineti bebeii in brate.
Noi avem activitate non-stop, iesim la plimbare, azi am fost la gratar
. Am observat ca afara nu mai plange asa tare chiar daca o doare burtica.
Am avut mult de lucru cu colicile astea...off abia astept sa treaca timpul mai repede sa scapam de ele.Am incercat aproape tot ce este pe piata si mai bine se impaca cu Infacol, ceai Babycalm si la crize mari ii dau Gripe Baby Water.
Imi este greu si sunt tare obosita pentru ca inca nu doarme ca alti bebei al caror mamici sunt foarte norocoase cate 3-4 ore legate, la mine daca prind 2 ore sunt bucuroasa. Arat ca un zombie, uneori mi-e teama sa ma uit in oglinda

Maine mergem la doctor..pentru ca nu am scapat de eritemul alergic cu care ne-am ales in maternitate...cu toate tratamentele pe care le-am facut.
Numai probleme avem noi......dar cu toate astea incerc sa ma bucur de fiecare clipa impreuna cu pitica noastra.
Si inca o noutate...duminica viitoare avem botezul la biserica...abia astept..am auzit pe la "babe" ca se mai linisteste dupa botez...sper sa fie asa.
Cuscra Shasa multumim si ne bucuram ca ne simpatizezi..si mie imi e draga de mor.
Am vazut si eu pozicile cu ghioceii....absolut superbi fiecare...toti unul si unul...frumosi foc de-ti vine sa-i mananci...felicitari la parinti ca au reusit sa faca asa puiuti frumosi.
Acum inchei...incerc sa prind o ora de somn....am terminat baita si acu doarme .
Va 
P.S nu stiu cand mai intru..desi imi doresc sa scriu mai des.
Mami fericita de printesa Andrada Teona