Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(109)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Am vazut poze noi la RAALUCA si la JOANNA
Dar noi avem doar ghiocei frumosi...........Sa ne traiasca si sa fie sanatosi.......

FlorinTeodorBB3 - Petru - 39+

6 ZILE PANA LA DPN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Mai fetelor dar greu va mai prinde omul la vorba........Nici ziua nici noaptea nu sunteti de gasit....
OLISHKA parca tu spuneai ca si tu ai ai mult program de dormit la ore tarzii. Sunt curioasa sa vad daca ne vom mai "vedea" pe forum la orele astea si dupa ce nastem.
Imi amintesc ca la ceilalti doi cupii eram tot pupaza de noapte dar dupa lauzie....

FlorinTeodorBB3 - Petru - 39+

6 ZILE PANA LA DPN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Shasa nu promit ca mai prinzi dupa ce nasc pe-aici pe la ore din astea. Desi....nu se stie....

Si mie mi-e putin frica sa nu nasc ultima Dar sunt totusi optimista

Nu o sa va vina sa credeti ce face viitoarea mamica acum: isi cauta rochie de mireasa

Olga 37+ David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Shasa nu promit ca mai prinzi dupa ce nasc pe-aici pe la ore din astea. Desi....nu se stie....

Nu o sa va vina sa credeti ce face viitoarea mamica acum: isi cauta rochie de mireasa

Olga 37+ David

Hi hi...am vazut poze noi cu ghiocei noi I-as jumuli pe toti.

Mie inainte mi se parea ca toti bebelusii seamana intre ei si sa vedeti ce teama aveam eu: sa nu mi-l incurce la maternitate Dar acum, cu atatia bebelusi, mi-am dat seama ca chiar nu seamana. Toti sunt frumosi si diferiti

Olga 37+ David

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Olga 37+ David

Hi hi...am vazut poze noi cu ghiocei noi I-as jumuli pe toti.

Mie inainte mi se parea ca toti bebelusii seamana intre ei si sa vedeti ce teama aveam eu: sa nu mi-l incurce la maternitate Dar acum, cu atatia bebelusi, mi-am dat seama ca chiar nu seamana. Toti sunt frumosi si diferiti

Olga 37+ David

eu imi raspund singura. Nu stiu de ce am dat reply la mes meu anterior

Olga 37+ David

Mergi la inceput

Am dat o tura prin oras si acum ma bag la somnic. Nu stiu ce am da nu mi-e somn deloc Parca vad ca ma bag in pat si ma uit pe pereti o ora pana adorm. Asa am patit asta nopate si tare enervant a fost.

Va si sa aveti o saptamana frumoasa.

Sa vina ghioceii

Olga 37+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadelia spune:

Buna
Va rog sa mai adaugati un ghiocel
AMALIA DPN 10 aprilie/ mami DanaDelia...
Dumnezeu sa ne ajute pe toate mamicile si copilasii din lume...Nastere usoara tuturor...si felicitari mamicilor
Delia

39 + saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadelia spune:

[quote]citat din mesajul lui alina.n

Am vazut poze foate frumoase cu bebici si mamici Florinela,cristinaus,dyana,ancutza,chatonel

Am si eu o intrebare pt fetele are au nascut, voi ati avut inainte de nastere dureri de spate asemanatoare cu ele de CM si daca da cu cat timp inante de a se declansa nasterea au fost acestea.Eu am avut azi doua reprize de acest gen a cate 2 ore dimineatra si acum pe seara durerea nu este puternica dar exista...ma tot gandesc ca se apropie momentul da nu stiu cat de aproape ar fi,alte simptome in plus nu am.

Buna
Acum doua sapt am avut si eu cam 3 reprize de genul asta- dureri de burta ca la CM ....si inca nu am nascut ....burta inca nu s-a lasat si sant in 39 sapt si 3 zile ...dar din cate am inteles eu la prima sarcina nu este obligatoriu sa se lase burta ....
Sa ai nastere usoara

39 + saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Neatza fetele
Inca sunt 2 intr-unul desi ieri ma gandeam sa dau o fuga la spital. E clar ca se apropie. Ma gandesc ca dak ma internez maine in spital macar sunt mai aproape de medic. In orice caz pt fetele cu contractii mai puternice: baita calda si masajul is sfinteSi patutz la greu.
Maine dimineata ne internam si noi in spital si probabil ca miercuri imi cunosc puiul .
Shasha, stai linishtita ca n-o sa fii ultima din odisee. Mai sunt fete cu dpn aproape de sfarsitul lui aprilie. In alta ordine de idei mi se pare normal ca discutiile pe forum sunt mai putin intense. Multe fete au deja ghiocei la purtator si nu prea au timp de taclale. In plus e asa de frumos afara ca e si pacat sa stai in casa dak nu esti nevoit ca altii
fetele

39+ Damian Codrut Andrei
AMR 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

salutare tufete
noi am ajuns acas, adevarat ca vineri deja, dar cu 2 copilasi nu am mai avut timp sa intru sa va salut
suntem bine, amandoua, multumim mult pt urari
o sa intru sa va povestesc cum a fost dar sa ne revenim un pic, ca deh, de data asta a fost mai grea cezariana decat cu baiatul.si pe deasupre am facut si o mastita de toata frumusetea, si abia pe azi a inceput sanul sa mai cedeze
va pe toate si felicitari proaspetelor mamici - care au mai nascut sau nasc astazi

si pt listuta- apgar 10, 40 saptamani si 1 zi

deIulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput