Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(109)
Raspunsuri - Pagina 11
cris_tinaus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shasa CRISTIANUS am vazut poze cu bebelina voastra bruneta si cu ochii mari Este o scumpaSa va traiasca si sa fie sanatoasa ![]() Florin Teodor BB3 - Petru - 39+ 7 ZILE PANA LA DPN![]() |
Sarumana....mi-e atat de draga ca imi vine sa o mananc toata.
Fetelor, pe mine ma doare sanul pe care il mulg si dupa ce se goleste...nu mai simt ca e asa intarit in nici o parte, banuiesc ca s-au desfundat canalele deja, am inceput de aseara sa folosesc si mameloanele de silicon (pana acum nu a prea supt bebelina la el) care ma scapa de o mare mare durere cauzata de rana de pe sfarc dar sanul tot ma doare inspre "radacina". Stit ceva remediu?

Mami Cristina de
Anahttp://picasaweb.google.com/cristinahiticas/Ana#
Gaza22 spune:
Neata fetele, bea cineva o cafeluta cu mine?
. Nu stiu ce am de m-am trezit asa de repede si sunt un pic cam morcovita, da n-as putea spune de ce.
Am vazut ca aseara a fost iar bataie, cine naste mai repede. Nu va inghesuiti ca mai avem fete cu DPN mai pe la sfarsitul lui aprilie. Aaa si apropo Ilinca n-a mai dat nici un semn. Ilincutaaaaa ce faci mama vrei cumva sa ne-o iei inainte cu nasterea de nu mai dai nici un semn?
In ceea ce piveste planurile de infrumusetare de dupa nastere si la mine sunt fff mari. Deja ma gandesc sa ma si bronzez nitel. Oare dupa ce nasc am voie sa stau la plaja, afecteaza alaptarea? da nitel la solar pot sa merg?, hai ca m-am damblagit de tot
. Oricum pe langa infrumusetare o sa am nevoie serioasa de niste lecitina ca m-am prostit de tot.
Olishka am uitat sa precizez ca si eu sunt pasare de noapte, asa am fost toata viata si astept cu nerabdare sa vad daca asta o influenteaza sau nu pe bebelina mea
. Facem un sondaj dupa ce apar ghioceii. Aaaa si te-ai hotarat ce huse de scaune vrei pt nunta, asa de curiozitate?
zuzus Felicitari pt buburuza si refacere rapida!

Ma duc sa papacesc ceva, pana va treziti.
38 + cu 
silvia4 spune:
Salutare fetelor! Eu am cam imbulinat-o! Buburuza mea mica nu vrea sa stea decat in brate..De fiecare data cand e treaza nu vrea in patutul ei,se pune pe urlat daca o lasam acolo..Suntem toti obositi, mai ales ca sta si 5 ore legate treaza.E foarte maraita si nu mai stim ce sa-i facem..Pe langa asta am facut mastita a 3-a oara in ultimele 2 saptamni.
Am cam ajuns la capatul puterilor si eu si sotul..de miercuri el se duce la servici si raman singura cu buburuza
Silvia - mami fericita de Amalia
http://picasaweb.google.com/dragos2406/PatruAmaliaMaria
alina.n spune:
neata fetele, si noi pe aici Olsika multumim de cafeluta
eu tot 2in 1 desi nu stiu daca rezista printesa pana vineri e tare zbenguita si loveste in toate cele ,imi da niste junghiuri de zici ca are ace
, am o senzatie vaga de parca in curand imi vine CM.
vad ca v-ati conversat peste noapte care e ultima la nascut, eu vad a sunt fete care au dpn spre sf de luna asa ca mai aveti de unde alege![]()
va pup
, o saptamana usoara!
38+ cu
Maria Natalia
Vine barza!
novus spune:
| citat din mesajul lui silvia4 Salutare fetelor! Eu am cam imbulinat-o! Buburuza mea mica nu vrea sa stea decat in brate..De fiecare data cand e treaza nu vrea in patutul ei,se pune pe urlat daca o lasam acolo..Suntem toti obositi, mai ales ca sta si 5 ore legate treaza.E foarte maraita si nu mai stim ce sa-i facem..Pe langa asta am facut mastita a 3-a oara in ultimele 2 saptamni. Am cam ajuns la capatul puterilor si eu si sotul..de miercuri el se duce la servici si raman singura cu buburuza![]() Silvia - mami fericita de Amalia http://picasaweb.google.com/dragos2406/PatruAmaliaMaria |
Silvia imi pare rau pt tine

cred ca e nasol, a mea vrea in brate pana adoarme si defapt nu in brate ci pe o perna pe care o alaptez si seara o pun pe picioare si o leagan 
Vezi nu vrea si a ta ??

Mamica fericita de
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?source=ppsl&instanceid=135273896" target="_blank">Invitatie botez
Gaza22 spune:
hi hi hi eu am dat cafeluta Alina, Olishka probabil viseaza la ora asta daca s-a conversat azinoapte cu Sasha. Da te las sa te mai trezesti nitel. Ma bucur ca esti bine si iti tin pumnii sa ajungi pana vineri.
Ma pun sa citesc ceva. Daca ma fura somnul sa nu scrieti ff mult sa am timp sa recuperez, ok?
. PS - imi zice si mie cineva cam pe unde a scris aris povestea nasterii ei?
38 + cu 
Ayla21 spune:
Am vorbit cu SimonaMami, sunt acasa de sambata, Victor este un papacios.
Tuifetele, sunt o fericita. Fi-mea are o masa dupa baita, in jur de ora 9 seara, se trezeste la ora 2 noaptea, si pana la 10 dimineat somn de voie. La 9,30-10 mai baga un supt, apoi iar la somn. Boierime curata.
Si am zis, gata, nu ma mai nevrozez, se vede ca are falcute si gusita, deci nu sta flamanda, clar se vede ca se dezvolta.
In concluzie, eu acum m-am trezit de-a binelea. Deci, cine naste azi, pana la urma, ca am ajuns si eu la galerie.![]()
Monica
sotie si mama fericita
E primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui danadelia Buna Va rog sa mai adaugati un ghiocel AMALIA DPN 10 aprilie/ mami DanaDelia... Dumnezeu sa ne ajute pe toate mamicile si copilasii din lume...Nastere usoara tuturor...si felicitari mamicilor Delia 39 + saptamani |
Bun venit danadelia!

Monica
sotie si mama fericitaE primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!
saby spune:
Neata fetele!!!
Intru si eu sa mai dau raportul, la noi se pare ca nu vrea sa iasa pitica sa ne cunoasca, nici burta lasata nici dop pierdut si nici alt semn si deja suntem in 39 si 2 zile, offff
.
Am vazut ce conferinta nocturna ati facut, si ca va intrebati care ichide odiseea. Chiar cand predam stafeta la sfarsitul lunii aprilie sau cand, ca sunt fete care inchid lista dar nu au mai intrat demul
Pup pe toate
, ma duc sa fac oui cu smantana
, si revin.
Sabina
39+ mamica de
Maia Andreea