Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(109)
Raspunsuri - Pagina 12
saby spune:
Vai in ce hal am scris, se vede ca nu m-am trezit inca si nici nu am dormit prea bine azinoapte....am visat ca am nascut si nu-mi gaseam bebita
.
Sabina
39+ mamica de
Maia Andreea
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shasa MONICA am vazut poze cu ghiocica preferata! Chiar ca a recuperat frumos Mai mare dragul.......acum banuiesc ca o poti pupaci si zmotoci, ca ai de unde apuca |
Multumim!
Doar nu ne-am muncit degeaba sa facem falcute, nu vezi ce baieti frumosi avem la odisee? Grasunicii astia nu se uita la matze slabe cum eram noi.
Asa ca da-i mami si baga laptic sa facem falcute.
Si gusa facem, mai un pic. Inca are pielea pe manute stravezie, si ochisorii bulbucati, dar sunt trasaturi specifice prematurilor, si in timp se vor disparea pt ca se maturizeaza. Dar e asa frumoasa, eu o vad cea mai frumoasa. Nah, eu o vedeam frumoasa si la 1 kilNoi tot avem probleme cu pielea de pe fundulet, dar sper sa fie singura problema, avand in vedere faptul ca am cazuri de alegici in familie (Alex si Clau) si Luana are risc fiind prematur.
Monica
sotie si mama fericitaE primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!
alina.n spune:
| citat din mesajul lui danadelia Buna Va rog sa mai adaugati un ghiocel AMALIA DPN 10 aprilie/ mami DanaDelia... Dumnezeu sa ne ajute pe toate mamicile si copilasii din lume...Nastere usoara tuturor...si felicitari mamicilor Delia 39 + saptamani |
Bine ai venit printre ghiocei!!

38+ cu
Maria NataliaVine barza!
olishka spune:
Neata!!!!
Danadelia bine ai venit 
Lysbeth deci se apropie momentul...asteptam cu nerabdare caci n-am mai scos demult o agitata.
Zsuzsu, SimonaMami bine ati venit acasa cu bebeii 

Va doresc rabdare, nervi de otel si sanatate multa.
Gaza pai de ce sa nu ai voie sa stai la soare? Sa nu tii copilu la soare...da tu n-ai decat
Noi deja ne-am facut planuri de vacanta...undeva la plaja bineinteles
Cu husele cred ca ne-am hotarat, in ideea in care eu mi le doresc pe cele gri, iar sotul pe cele maro; majoritatea castiga, asa ca raman cele gri
(eu sunt majoritatea, caci am si un bebe in burtica)
Alina.n din pacate nu beau cafea, dar pot sa fac una pt tine (nu mai gasesc emoticonul cu cafeluta, dar ai o cafeluta buna de la mine
). Noi bem laptic, sau foarte rar lapte cu cacao.
Ayla unde pot sa mai vad poze cu Luana mica? Caci la semnatura nu mai ai link.....
Eu chiar sufar de insomnii...asta dimineata m-am bagat in pat pe la 5 dimineata. Bineinteles ca n-am reusit sa adorm imediat...m-am foit vreo ora. Ma asteptam sa ma trezesc si eu pe la un 12-13, dar m-am trezit la 10 si de-atunci ma tot foiesc si nu pot sa dorm. S-a trezit si bebe...i-am dat de mancare
Sunt f obosita, dar nu pot sa adorm 
Olga
37+
David
Timi07 spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Doar nu ne-am muncit degeaba sa facem falcute, nu vezi ce baieti frumosi avem la odisee? Grasunicii astia nu se uita la matze slabe cum eram noi. Asa ca da-i mami si baga laptic sa facem falcute. Si gusa facem, mai un pic. Inca are pielea pe manute stravezie, si ochisorii bulbucati, dar sunt trasaturi specifice prematurilor, si in timp se vor disparea pt ca se maturizeaza. Dar e asa frumoasa, eu o vad cea mai frumoasa. Nah, eu o vedeam frumoasa si la 1 kilMonica sotie si mama fericitaE primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA! |
Felicitari pt progrese Luana!!!
Ce probleme aveti cu plponetzul? Iritatie?
Bine ai venit danadelia !!!! Nastere usoara
Cum e sa dormi 6 ore legate? ca eu nu mai stiu, atata pedaleaza copilul asta la mine in burta ca-l/o inscriu la Turul Frantei, e pacat sa rateze sezonul dupa cat s-a antrenat la mine in burta. Deja ma doare cat de tare pedaleaza. Of ce-i fac cand iese
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
Ayla21 spune:
Olishka, paginile sunt, dar le-am stres eu de la semnatura. Chiar din pagina ei de pa Ghiocei ai in stranga sus trimitere (Page) la paginile personale (si la Alma la fel). Nu am mai vrut la semnatura.
Monica
sotie si mama fericita
E primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!
Ayla21 spune:
Da Timi, iritatia de scutec, o las ziua si fara, punem crema la fiecare schimbare, dar fiind pielea ei fina, e normal.
Nu te mai plange, las-l sa se atreneze, inseamna ca e mare si vioi bebe, eu am somn de noapte, dar uite cat ne-am chinuit noi sa ajungem aici. Asa ca sa nu ma invidiati nici o clipa.![]()
Monica
sotie si mama fericita
E primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!
alina.n spune:
Olsika
,vezi poate reusesti sa adormi.
Mie imi este caaald transpir in continuu nu imi place 
Curea ce o face o fi oprit-o azi la spital,zicea ca sa duce la 8.30
.
Eu scot agitate pt orice eventualitate

Timi sa stii ca si motata mea se zbenguie foarte tare in ultima vreme si mai nou doare , noi insa avem program chiar sunt curioasa daca va fi lafel programul si dupa ce se naste. Noaptea agitatie maxima intre 12-1 si ma lasa sa fac nani pana la 8-10dim ,in restul zilei mai are cateva reprize dar uneori se joaca chiar toata ziua![]()
38+ cu
Maria Natalia
Vine barza!
Timi07 spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Da Timi, iritatia de scutec, o las ziua si fara, punem crema la fiecare schimbare, dar fiind pielea ei fina, e normal. Nu te mai plange, las-l sa se atreneze, inseamna ca e mare si vioi bebe, eu am somn de noapte, dar uite cat ne-am chinuit noi sa ajungem aici. Asa ca sa nu ma invidiati nici o clipa. Monica sotie si mama fericitaE primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA! |
Iti dai seama ca prefer sa fie activ dar na 4 ore de somn pe nopate nu-mi ajung si-mi curg deja cearcanele pana la glezne. Eh poate vrea sa ma antreneze pt primele luni ce urmeaza si uite eu nu apreciez
Te-am intrebat daca aveti pr cu iritatia pt ca si noi am avut cu Sophie. Cand ii dadeau dintisorii cu lunile era tot iritata pe arii destul de mari (nu facuse chiar rani dar nici departe nu era Acum folosim o crema frantuzeasca MITOSYL si vad ca nu avem probleme desi ii dau caninii si teoretic era o perioada problema.
LA fiecare copil probablil solutia e alta dar daca vrei sa incerci o sa caut adresa de unde am comandat-o noi . Am comandat pe net ca n-am gasit-o aici.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe