Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(109)
Raspunsuri - Pagina 13
Timi07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina.n Eu scot agitate pt orice eventualitate ![]() ![]() ![]() Timi sa stii ca si motata mea se zbenguie foarte tare in ultima vreme si mai nou doare , noi insa avem program chiar sunt curioasa daca va fi lafel programul si dupa ce se naste. Noaptea agitatie maxima intre 12-1 si ma lasa sa fac nani pana la 8-10dim ,in restul zilei mai are cateva reprize dar uneori se joaca chiar toata ziua 38+ cu Maria NataliaVine barza! ![]() |
Ce gravide suntem, daca nu misca nu ne convine daca misca prea tare iar ne plangem,...hihihihi
Habar n-am daca e vreo legatura dar la prima sarcina tot cam asa am patit, am avut norocul sa am un copil sanatos si activ. Dupa ce am nascut-o la 6 saptamani a dormit pt prima data 6 ore legate noapatea de megeam sa vedem daca e ok. Ne-au luat cateva nopti sa ne readaptam la dormit mai mult de 2-3 ore legat. Sper sa fie si bb2 la fel dar om vedea....sa fie sanatos/sanatoasa.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
Ayla21 spune:
http://ghiocei2009.blogspot.com/2009/04/colicile.html
si mai sunt adunate informatii acolo, cautati sus titlul din arhiva la ce anume va intereseaza. Am adunat informatiile in speranta sa ajute.

Am plecat la plimbare,
ca de la ora 2 am programare la epilat, si il las in timpul asta pe Alex la pascut cu copiii. Macar a luat-o mai incet in ritmul lui, a fost de dimineata sa vada care-i treaba la servici, si in restul zilei isi vede si de familie. Sot model.![]()
Monica
sotie si mama fericita
E primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!
elilov3 spune:
ziua buna fetele
novus referitor la imbracatul bb-ilor eu ii dau bodyy, salopeta si un alt costumas peste si o caciulita nu f groasa...citisem ca trebuie sa ii imbrcam asa cum ne simtin si noi bine...apoi eu am mers ieri prin tricou prin oras...nu pot sa il scot pe bb tot asa...mai stau sa se incalzeasca si il voi imbrca decat intr-un costumas=caciulita subtire...si o pereche de sosetute....a si neaparat crema de protectie pt tenul bb-ilor una din fetele de la noi a ars fata mititelei fara sa isi dea seama desi a stat cateva clipe la soare....
marsupiu...eu una nu sunt de acord cu el...totusi sunt f f mici si fragezi..daca ii facem ceva rau la coloana..parerea mea....
mai intrebasei ceva evident am uitat 

ahh mi-am amintit colicile da basinele, trase cu plans si kk-uta dupa...altii fac mai rau altii mai usor...deh cine stie ...masaj in sensul acelor de la ceasornic, dragoste si evident nervi de otel 
monica am vazut poze cu fetita...haha
karate kid a fost bestiala 
felicitari noilor mamici!!! sa aveti bb-i sanatosi si voinici necoliciosi si neplangaciosi 

GALAFOR e pt cineva care se plangea de lipsa laptic se iau cate 2 pastile de 3 ori pe zi la mine a functionat de minune...mult calm si sustinerea familie, papa bun si nanica..iarasi ajuta ![]()
vleau si eu sa vad ghiocei..si nu ma lasa...
Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008
botez
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara (Spitalul Marie Curie) :
trimite SMS la 858 - 2 euro/apel - orice retea O si V
"Ai curaj! Sterge-ti ochii!Adesea caderea e un mijloc de a te ridica mai sus"
William Shakespeare
chatonel spune:
neata tufete ![]()
vin si io cu o rugaminte: stiti cumva o agentie de turism, in bucuresti, serioasa? vreau sa-i iau mamii bilet de avion sa vina aici, pe net am gasit cu 196€ (pe ebookers) si acum caut agentia care sa ii editeze biletul... var-mea a sunat la unii si aia i-au dat ca pret 410€ 

asa ca tre sa sun io, sa le dau numarul de zbor etc si sa reusesc sa prind biletul asta ieftin.VA rog frumooosss, e cam urgent 

Filles du Sud cu
Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose
alina.n spune:
Chatonel eu am mers cu EasyJet-cel mai des ,WissAir si BlueAir- pt italia, incearca sa vezi daca au si pt franta pe langa voi.
Preturile au fost ok.
38+ cu
Maria Natalia
Vine barza!
chatonel spune:
alina, multumesc, dar eu nu caut companie... am gasit biletele la lufthansa, pret ok, imi trebuie doar o agentie care sa mi le vinda, contra comision (rezonabil, nu cit costul biletului) bineinteles.
Filles du Sud cu
Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose
alina.n spune:
Pai de ce nu le cumperi direct de la companie pe net prin rezervare cu cardul? Noi asa am procedaat mereu...si asa iei si fara comision de agentiesi iesi mult mai ieftin...
Daca chiar vrei agentie sunt la Baneasa sau Otopeni o gramada dar ar trebui mers acolo pt ca nu cunosc sa-ti dau un nume.
38+ cu
Maria Natalia
Vine barza!
chatonel spune:
le-as lua io cu plata pe net, dar trebuie specificat la cumparat biletul ca avem nevoie de transport sanitar si asta nu se poate bifa pe net.
Filles du Sud cu
Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose
alina.n spune:
mda aici nu stiu ce sa zic eventual inainte de a cumpara biletul poti da un tel la companie si sa intrebi cum poti proceda pt situatia ta- zic si eu..
38+ cu
Maria Natalia
Vine barza!
curea spune:
Alina n. am revenit se pare ca nu m-a oprit in spital. Dimineata raportez pierde de dop ma rog o parte acum la fel, aveam dilatatie de 1 degete doctora m-a pus pe mine sa aleg ce fac am ales sa merg acasa si sa revin maine dimineata daca nu incep contractiile la 15 min. Mi-a facut o injectie cu scobutil si nospa si mi-a dat sa iau calciu. Asa ca maine dimineata ma prezit iar la doctor. Sunt sanse sa ne intalnim in spital...daca fetita ta va iesi cand este programata.
Multumesc pentru griji.
sap.40