Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(109)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Elilov acest produs Galafor se gaseste in farmaciile naturiste?

Monica si minunea vietii noastre Timeea Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Curea, las ca poate ma pacaleste si pe mine doctorul si defapt m-a chemat pt cezariana maine si poate vin ai nostri de manutzaAsta conform postulatului ca ghioceii nu vin singuri mai nou ci doi cate 2

39+ Damian Codrut Andrei
AMR 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Silvia bine ca ai intrat, ca eu nu mai aveam curajul sa calc p-aci, unde toata lumea a reusit sa alapteze cu lapte matern - intr-o forma sau alta - numai io nu. Adica si eu alaptez mixt si ma rog sa trag de titi cat mai mult, sa nu mi se termine asa repede lapticul. Cred ca daca n-as fi fost asa inocenta si speriata si necitita as fi reusit sa imi cresc si eu productia de lapte, dar na, raul e deja facut si la ultima proba de supt puiul meu trasese de la mine 60 ml nici jumate din cat haleste el la o masa. Avem insa probleme cu scaunele - e constipat, de cand cu completarea abia daca face la 2 zile si acum au trecut mai mult de 48h si n-a facut. Avem si gaze din plin, desi il plimb si eructeaza dupa fiece masa, dupa ce reusim sa il adormim (imi ia cam o ora) se trezeste in max o ora si se screme se scoata gazele. De obicei il linistesc cu masaj pe burtica si se culca la loc. Intre sfarsitul unei mese si inceputul urmatoarei trec cam 4 ore, in care as putea dormi si eu pe langa el daca n-ar geme prin somn si nu s-ar screme sa traga vanturile.
Silvia, poate imi spui si mie, aici sau pe PM daca suntem offtopic, cum e la tine cu completarea - cat baga la o masa din biberon (ca de la san nu prea ai de unde sti), cat o tii la san inainte de bibe, cat dureaza masa cu totul si cum faceti cu nevoile. A, si cum iti dai seama ca a golit sanul? Intreb fiindca la mine mulsul e irelevant, cu sanii plini nu am reusit sa mulg decat 20 ml in juma' de ora...
Maine facem o luna si am crescut 5 cm si am ajuns la 4,400 (nascut cu 3,700), deci motive de ingrijorare n-ar trebui sa am, dar nah, ma simt vinovata de fiecare data cand ii bag biberonul in gura.

Fetelor, va si va admir pe toate pentru cum va descurcati cu bebeii, mai ales pe Florinela. Succes, mami, in continuare!

Pentru fetele ai caror pui au aprox. 1 luna: ce interval trece intre mese la voi? Ca la mine trec cam 4h-4 1/2 si mi se pare mult, dar daca incerc sa il scurtez individul adoarme la san si suge din parti.

Scuze ca m-am lungit ca o placinta.

Monica mami de CRISTIAN

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui curea

Alina n. am revenit se pare ca nu m-a oprit in spital. Dimineata raportez pierde de dop ma rog o parte acum la fel, aveam dilatatie de 1 degete doctora m-a pus pe mine sa aleg ce fac am ales sa merg acasa si sa revin maine dimineata daca nu incep contractiile la 15 min. Mi-a facut o injectie cu scobutil si nospa si mi-a dat sa iau calciu. Asa ca maine dimineata ma prezit iar la doctor. Sunt sanse sa ne intalnim in spital...daca fetita ta va iesi cand este programata.
Multumesc pentru griji.

sap.40

ma bucur ca esti ok deci se apropie
te astept pe mess sa vb

38+ cu Maria Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curea spune:

Alina nu pot intra caci sotul meu este acasa si are treaba la calc poate mai tarziu te voi anunta tot aici. Lysbeth poate ai gura aurita si asa se va intampla maine... asteptarea asta ma moara dar nu am ce face.

sap.40

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Silvia bine ca ai intrat, ca eu nu mai aveam curajul sa calc p-aci, unde toata lumea a reusit sa alapteze cu lapte matern - intr-o forma sau alta - numai io nu. Adica si eu alaptez mixt si ma rog sa trag de titi cat mai mult, sa nu mi se termine asa repede lapticul. Cred ca daca n-as fi fost asa inocenta si speriata si necitita as fi reusit sa imi cresc si eu productia de lapte, dar na, raul e deja facut si la ultima proba de supt puiul meu trasese de la mine 60 ml nici jumate din cat haleste el la o masa. Avem insa probleme cu scaunele - e constipat, de cand cu completarea abia daca face la 2 zile si acum au trecut mai mult de 48h si n-a facut. Avem si gaze din plin, desi il plimb si eructeaza dupa fiece masa, dupa ce reusim sa il adormim (imi ia cam o ora) se trezeste in max o ora si se screme se scoata gazele. De obicei il linistesc cu masaj pe burtica si se culca la loc. Intre sfarsitul unei mese si inceputul urmatoarei trec cam 4 ore, in care as putea dormi si eu pe langa el daca n-ar geme prin somn si nu s-ar screme sa traga vanturile.
Silvia, poate imi spui si mie, aici sau pe PM daca suntem offtopic, cum e la tine cu completarea - cat baga la o masa din biberon (ca de la san nu prea ai de unde sti), cat o tii la san inainte de bibe, cat dureaza masa cu totul si cum faceti cu nevoile. A, si cum iti dai seama ca a golit sanul? Intreb fiindca la mine mulsul e irelevant, cu sanii plini nu am reusit sa mulg decat 20 ml in juma' de ora...
Maine facem o luna si am crescut 5 cm si am ajuns la 4,400 (nascut cu 3,700), deci motive de ingrijorare n-ar trebui sa am, dar nah, ma simt vinovata de fiecare data cand ii bag biberonul in gura.

Fetelor, va si va admir pe toate pentru cum va descurcati cu bebeii, mai ales pe Florinela. Succes, mami, in continuare!

Pentru fetele ai caror pui au aprox. 1 luna: ce interval trece intre mese la voi? Ca la mine trec cam 4h-4 1/2 si mi se pare mult, dar daca incerc sa il scurtez individul adoarme la san si suge din parti.

Scuze ca m-am lungit ca o placinta.

Monica mami de CRISTIAN

CASA LU' BEBE

Eu din pacate nici macar nu alaptez la san De cate ori o puneam tragea de cateva ori si adormea, o mai trezeam si iar adormea.Statea asa f mult si daca o puneam in patut incepea sa planga de foame.Am si mameloanele plate, mai ales la stangul. Productia de lapte mi-a scazut din cauza oboselii, a stresului si a celor 3 mastite pe care le-am facut. Am facut proba si cand o tnbeam la san nu papa mai mult de 20 de ml, dar daca mulg strang 50-60 la o masa si sunt mai linistita ca o vad ca papa tot, ii fac si completare pana la 100 ml. Am fost foarte frustrata in primele zile ca nu stiam de ce plange atata, pana am realizat ca plangea de foame. Cu constipatia noi nu avem probleme, dar parturi trage gramada. Am inceput sa-i dau babydrink intre mese si pare ca o mai linsiteste.Chiar scrie pe prospect ca e bun pt constipatie si pt gaze. Eu in principiu nu prea sunt de acord cu ceaiurile, dar la nevoie apelam si la ele. Incearca cu supozitoare cu glicerina pt sugari, dar asta daca nu face 3 zile(asa mi-a zis mie doctorita). O metoda buna e si bagatul termometrului in fundulet. La spital neonatoloaga ne-a spus ca e normal sa faca kkutza si de mai multe ori pe zi, dar si o data la 2 zile. Asa ca nu te ingrijora decat daca in a 3-a zi nu face. Vad ca a luat bine in greutate, deci trebuie sa fii linistita in privinta asta. Este clar ca mananca bine, chiar daca nu e tot lapticul de la tine. Si incearca sa nu te mai invinovatesti! Sunt convinsa ca faci tot ce poti pt puiutul tau si ca o sa gasesti mereu solutiile cele mai bune! Si eu m-am simtit rau la inceput ca nu am lapte destul, apoi m-am simtit rau ca nu-i dau de la san..Dar asta e situatie, asa am crezut eu ca e cel mai bine pt ea! Nu suportam sa o vad cum se chinuie, mi-era greu sa o vad nelinistita, mai ales dupa ce la spital era un copil asa cuminte si senin...M-am interesat si laptele e la fel de bun si muls, iar atasamentul intre noi oricum o sa se formeze pt ca o tin mereu lipita de mine! Nu stiu daca ti-a fost de folos ce ti-am zis..Sper sa te linistesti si sa privesti totul intr-o nota optimista!

Silvia - mami fericita de Amalia

http://picasaweb.google.com/dragos2406/PatruAmaliaMaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui silvia4

Salutare fetelor! Eu am cam imbulinat-o! Buburuza mea mica nu vrea sa stea decat in brate..De fiecare data cand e treaza nu vrea in patutul ei,se pune pe urlat daca o lasam acolo..Suntem toti obositi, mai ales ca sta si 5 ore legate treaza.E foarte maraita si nu mai stim ce sa-i facem..Pe langa asta am facut mastita a 3-a oara in ultimele 2 saptamni. Am cam ajuns la capatul puterilor si eu si sotul..de miercuri el se duce la servici si raman singura cu buburuza

Silvia imi pare rau pt tine cred ca e nasol, a mea vrea in brate pana adoarme si defapt nu in brate ci pe o perna pe care o alaptez si seara o pun pe picioare si o leagan
Vezi nu vrea si a ta ??

Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?source=ppsl&instanceid=135273896" target="_blank">Invitatie botez

Novus, deci si tie iti face probleme pitica?! Credeam ca doar a mea nu vrea sa adoarma decat in brate..Peste tot prin carti citesc ca trebuie sa-i invatam sa adoarma singuri in patut, ca trebuie sa diferentieze ziua de noapte..Dar nu ne invata nimeni cum se face asta! Ce sa-i fac daca plange?! Nu am decat sa o iau in brate..Si luand-o o invat asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Citat:
citat din mesajul lui curea

Alina nu pot intra caci sotul meu este acasa si are treaba la calc poate mai tarziu te voi anunta tot aici. Lysbeth poate ai gura aurita si asa se va intampla maine... asteptarea asta ma moara dar nu am ce face.

sap.40

Off deci te-ai intors...lasa ca mai e atat de putin, mult curaj cred ca nu mai ai rabdare . Si eu ma duc miercuri si daca e de nascut ma interneaza joi cand e de garda, dar parca vad ca nu da nici un semn ca ar vrea sa iasa pitica. Oricum va anunt miercuri seara ce va fi.

Sabina 39+ mamica de Maia Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Am revenit. De data asta am reusit sa dorm si ma simt f bine

alina.n si mie mi-e cald mereu. Dar sunt fericita ca ne-au oprit caldura, ca deh e primavara si cald, si e mult mai racoare in casa. Sotul insa tremura de frig ca e mai friguros

Maine ma duc la epilat cu ceara. V-ati mai facut vreuna in timpul sarcinii, mai ales in ultima luna? Caci mie mi-e frica de epilat cu ceara, nu de nastere

Olga 37+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Salutare!!!

Am revenit. De data asta am reusit sa dorm si ma simt f bine

alina.n si mie mi-e cald mereu. Dar sunt fericita ca ne-au oprit caldura, ca deh e primavara si cald, si e mult mai racoare in casa. Sotul insa tremura de frig ca e mai friguros

Maine ma duc la epilat cu ceara. V-ati mai facut vreuna in timpul sarcinii, mai ales in ultima luna? Caci mie mi-e frica de epilat cu ceara, nu de nastere

Olga 37+ David

Da eu tocmai ce m-am facut acum 2 sap. complet si parca m-asi mai duce odata pana sa nasc ca dupa eu stiu daca o sa mai pot. Oricum daca nu mai ajung o sa bag epilatorul daca mai e ceva de luat.

Sabina 39+ mamica de Maia Andreea

Mergi la inceput