Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(109)
Raspunsuri - Pagina 15
olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui saby
Da eu tocmai ce m-am facut acum 2 sap. complet si parca m-asi mai duce odata pana sa nasc ca dupa eu stiu daca o sa mai pot. Oricum daca nu mai ajung o sa bag epilatorul daca mai e ceva de luat. Sabina 39+ mamica de Maia Andreea |
Sa inteleg ca e suportabil...

Olga
37+
David
saby spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui olishka
Sa inteleg ca e suportabil... ![]() Olga 37+ David |
Da eu nu am avut probleme dar m-am dus si destul de des cam la 3 sap. pt ca nu vroiam sa ma doara si nici sa ma prinda nepregatita.
Acum ma gandesc si eu ca daca o sa putem naste o sa putem sa suportam si un epilat
Sabina
39+ mamica de
Maia Andreea
Ciresica5 spune:
Millie, si eu iau GALAFOR, se gaseste si in farmaciile naturiste si in cele traditionale. De fapt problema este ca nu prea se gaseste... Sotul meu a cautat din farmacie in farmacie si foarte greu a gasit. Oricum nu te lasa pana nu epuizezi toate farmaciile...

Mami fericita de
Albert-Gabriel
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Salutare!!! Am revenit. De data asta am reusit sa dorm si ma simt f bine alina.n si mie mi-e cald mereu. Dar sunt fericita ca ne-au oprit caldura, ca deh e primavara si cald, si e mult mai racoare in casa. Sotul insa tremura de frig ca e mai friguros Maine ma duc la epilat cu ceara. V-ati mai facut vreuna in timpul sarcinii, mai ales in ultima luna? Caci mie mi-e frica de epilat cu ceara, nu de nastere ![]() Olga 37+ David |
Eu de ceva timp ma fac numai cu lama.
In privinta caldurii la noi chiar nu au deloc minte ard caloriferele in plina zi cand afara sunt 20grade. Din pacate nu am repartitoare asa ca ...si oricum eu le am inchise de 2-3 sapt dar tot cald este.
38+ cu
Maria NataliaVine barza!
olishka spune:
Si eu m-am facut cu lama pana acum. Dar ultima data a fost asa de greu ca s-a lasat cu sange
, iar dupa aceea m-am si iritat fff tare. DE aceea ma gandeam sa ma fac cu ceara, dar cred ca o sa ma doara dupa ce m-am facut atata timp cu lama. Dar vorba ta saby: ce nu facem noi sa fim frumoase?
Olga
37+
David
millie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ciresica5 Millie, si eu iau GALAFOR, se gaseste si in farmaciile naturiste si in cele traditionale. De fapt problema este ca nu prea se gaseste... Sotul meu a cautat din farmacie in farmacie si foarte greu a gasit. Oricum nu te lasa pana nu epuizezi toate farmaciile... ![]() Mami fericita de Albert-Gabriel |
Monica si minunea vietii noastre Timeea Alexandra
florinela79 spune:
Va pup pe toate!...hai ca mai aveti putin putin....si avem numarul complet de ghiocei.
Ayla, esti o fericita![]()

Ciresica multumesc pentru raspuns...deci mai bine cumparam vacicinul, eu la manuta la bebe al meu nu am observat nimic si mi-a zis in spital ca poate sa coaca sa puroieze vacinul.
Ideea este ca la externare m-a intrebat de ce pediatru am, clinica si unde lucreaza...intre timp respectiva a fost de negasit (asa ca am ales pediatrul de la noi din policlinica)....se pare ca rezultatele analizelor vor fi trimise la primul pesdiatru decalarat.....cred ca imi vor da analizele daca ma duc dupa ele acolo.
Bebe e cuminte (atat cat poate fi un bebe)si al meu se screme si face niste parturi puternice cand face caca, se inconvoaie tot se opreste din supt. Doarme bine, de la 1 noaptea la 7 dim, adoarme pe la 11 se trezeste la 15...mergem afara, facem baie pe la 20.30, dormim pana pe la 21.30 si pana la 1 maraiala.
Eu in schimb sunt vai de mama mea
, s-a intors mastita, am sanul infalamat, am avut frisoane si febra mare....m-a durut sanul cumplittttttttt (parca nu mai scap, nu mai pot). Am ramas singura de vineri seara si a trebuit s ma ocup de copil (mama a plecat acasa),asa ca m-am muls cum am putut in reprize, si nu am golit bine sanul......asta noapte am crezut ca morrr. Iau Augumentin si agocalmin sa-mi scada febra....simt ca nu mai am iesire din toata treaba asta.Binenteles ca isi face aparitia o raceala, de la scderea imunitatii...am iesit ieri mai subtire imbracta

.
Mami de Victor Cristian (16.03.2009)
PS. am pus botezul pe 13 iunie, la terasa, am programat la biserica....cu muzica inca nu am aranjat.
Florinela
aris26 spune:
fetelor....a nascut Denisa-Mada!!!!
acum am vazut ca doar mie mi-a trimis sms, iar eu ca tuta am uitat telefonul pe silent. acum ma duc sa ma uit de sms si sa va dau datele complete
bine ai venit pe lume ADELA!!!!!
olishka spune:

Bine ai venit Adela!!!! Felicitari Denisa-mada
Florinela imi pare tare rau ca te chinui atat, mai ales ca ai un bebe asa cuminte...de simpatic nici nu mai zic...il ador
Felicitari pt organizarea botezului
Am fost la un botez ziua pe terasa si mi-a placut f mult. A fost foarte relaxant si pentru invitati si pt bebe. La ce fel de muzica te gandesti?
Olga
37+
David