Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(109)
Raspunsuri - Pagina 16
Ilinca_M. spune:
Din ce in ce mai multi ghiocei si ghiocele, felicitari tuturor si mai ales mamicilor lor!
Eu de maine-s in 38 de sapt. dar spre deosebire de voi eu sunt pe invers, nu vreau sa nasc inainte de sa zicem 17 aprilie ca mai am multe treburi nerezolvate!! Raceala asta m-a impiedicat din multe (am fost racita cum spuneam, 3 zile, mi-a trecut, am fost foarte bine alte 3 zile si de ieri dupa/masa am simtit ca iar ma apuca si asa a si fost, nu e grav, n-am febra, dar nasu'-mi curge siroaie de ma tem sa nu inund vecinii, ochii mi-s injectati de zici ca am rabie...de aia ma si bate o convingere ca totul e si pe fondul unei alergii la polenul din perioada asta, niciodata nu m-am simtit eu prea grozav in aprilie-mai!!
Olishka, eu acum 2 zile am fost la un defrishat de-ala masiv, la cosmeticiana mea nr. 1 (am 2, ce-a de-a doua e rezerva pentru cand vreau ceva mai soft, ca asta prima e obsedata, asa treiera ca nu lasa un fir de par in urma, te lasa nou-nascuta si n-am intotdeaua chef de asa ceva!). Dar amu sunt cheala de tot si vreau sa va zic ca nu stiu care-i faza, dar am suportat mult mai usor decat cand nu eram bortzonela! Ori mi-am intarit io psihicu' fara sa-mi dau seama, ori am fost mai rezistenta...cert e ca am scapat cu bine si chiar de nasc fix peste 2 sapt. nu-i problema ca la ritmul de crestere din perioada sarcinii o sa fiu tot macar 80% fresh:))). Io lama n-am bagat-o si nici n/am de gand, am oroare. Tot la epilat cu ceara am fost, dar mai rar, cam din 6 in 6 sapt. Tufete, tre sa ne pregatit pentru durerile nasterii, epilatul cu ceara e un bun exercitiu premergator!!
36
Sophia-Diana
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26fetelor....a nascut Denisa-Mada!!!! |
Felicitari Denisa!!

38+ cu
Maria NataliaVine barza!
olishka spune:
In sfarsit cineva care imi cedeaza randul
Multumesc Ilinca
Hai fa-te bine si intra mai de pe-aici 
Mie la epilat nu mi-e frica de durere...ci sa nu-l deranjez pe bebe 
Olga
37+
David
aris26 spune:
fetelor, nu va stresati cu epilatul. nici eu nu am avut curaj sa ma epilez cu ceara. la inceput mi-a fost frica sa nu cumva sa il stresez pe pretiosul meu bb, apoi sa nu cumva sa imi provoace contractii, sa nu iau vreo cine stie ce(deshi nu am luat niciodata nimic
)iar la final de tot nu mi-a mai venit sa ma duc pt ca aveam scurgerea aia nenorocita...si imi era tarsha sa ma duc asa![]()
deci am apelat la lama si a fost f ok si asa, nu a crescut aproape deloc in alea 2-3 zile in spital, acum numai bine s-a vindecat epiziotomia si cred ca zilele astea o cuafez![]()

curea spune:
Felicitari Denisa Mada. Mamicilor am si eu nevoie de un sfat de la voi. Apa se poate pierde pe reprize? De dimineata am pierdut dopul cate o parte din dop acum este ca un lichid mai gros cu firisoare maronii, contractiile sunt nedureroase dar la un interval de o ora, au inceput si durerile ca la Cm dar suportabile. Sper sa fiu pe faza cand se rupe apa....
Multumesc
sap.40
aris26 spune:
| citat din mesajul lui curea Felicitari Denisa Mada. Mamicilor am si eu nevoie de un sfat de la voi. Apa se poate pierde pe reprize? De dimineata am pierdut dopul cate o parte din dop acum este ca un lichid mai gros cu firisoare maronii, contractiile sunt nedureroase dar la un interval de o ora, au inceput si durerile ca la Cm dar suportabile. Sper sa fiu pe faza cand se rupe apa.... Multumesc sap.40 |
esti in travaliu
apa nu e neaparat sa se rupa. cand eram eu la spital a venit o tipa cu dilatatie 8 si membranele intacte. lichidul acela gros nu cred ca e apa. fa o proba, stai intinsa in pat, in mod normal daca s-au fisurat membranele ar trebui sa curga mai mult. oricum ar fi nu te speria, pt ca apa nu o pierzi toata o data, la mine a curs ore in shir, in mai multe reprize.
daca durerile sunt ushoare, ca la cm, atunci poti sa mai stai linishtita acasa. pe la dilatatie doi le simtzi suficient de puternic cat sigur-sigur nu le poti confunda. iti tzin pumnii, sa ne anuntzi cand pleci spre spital

olishka spune:
| citat din mesajul lui curea Felicitari Denisa Mada. Mamicilor am si eu nevoie de un sfat de la voi. Apa se poate pierde pe reprize? De dimineata am pierdut dopul cate o parte din dop acum este ca un lichid mai gros cu firisoare maronii, contractiile sunt nedureroase dar la un interval de o ora, au inceput si durerile ca la Cm dar suportabile. Sper sa fiu pe faza cand se rupe apa.... Multumesc sap.40 |
Din cate am auzit eu se poate pierde si pe reprize. Nu mai stiu care dintre fete ne-a povestit ca ea asa patit.
curea se pare ca se apropie momentul. Sa ne tii la curent. Iti scot o agitata de incurajare
. Sunt pregatite si celelalte, tu numai sa ne spui 
Olga
37+
David
lysbeth spune:
Apa cik se pierde si in reprize. Poti sa icnerci sa stai culcata si dak atunci cand te ridici e ca un mic val atunci probabil ca e lichid amniotic. In principiu capul bblusului actioneaza uneori ca un dop si de asta se paote sa nu o pierzi pe toata o data
39+
Damian Codrut Andrei
AMR 2 zile
anca_nicolae spune:
Curea,
daca deja ai pierdut din dop atunci da, se poate pierde lichid pe reprize... Daca zici ca ai si dureri ca la CM, atunci eu cred ca pana maine dupa-masa nasti :). Nu te speria, e bine sa mergi la spital ori daca pierzi cantitate mai mare de lichid [ca si cum te-ai scapat pe tine mai mult] ori daca ajungi la dureri mari, regulate, la max 5 min, ca sa nu stai prea mult in sala de travaliu, pana ajungi la dilatatie 10. Ai vazut la Chatonel, s-au dus la spital la dilatatie 6-7, mi se pare perfect. Sigur, depinde de cat consideri tu durere suportabila si de timpul de repetare a durerilor. Oircum, iti tinem pumnii!!!
Sasha,
parca ceva saptamani in urma propusesem eu un pariu-concurs, cu cine naste ultima?! :)) ... Cam imediat dupa mesajul acela extrem de frumos al lui Alina1976... si pe atunci nu prea voiai sa licitezi...
. Si acum, ce vad la mesajele tale anterioare, din acest capitol? Oricum, teoretic, eu sunt ultima in lista cu DPN 29 aprilie, sigur ca nu stim excat ordinea finala de la linia de sosire, mai ales ca eu as vrea sa nasc pe 18 aprilie :), dar.. parca nu te vad nascand dupa mine... Oricum, cine se mai inscrie la concurs? Vreun premiu, ceva?
36+
si fratiorii mai mari
Veronica 11 ani,
Tudor 8 ani