Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(109)
Raspunsuri - Pagina 19
olishka spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui andreeeea
Hi hi! Andreea, 39+ cu si mami de MARIA (5 oct 2005)http://bd.lilypie.com/vU4Gm8.png |
andreeeea tot respectul
Of si eu ma plang cu un bebe in burtica....doar ca pur si simplu nu mai am rabdare.Maine mergem la doctor. Abia astept sa vad ce zice...
Olga
37+
David
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andreeeea Hi hi! |
Haoleeeeo, Andreeea, cate saptamani ai? Io ma gandeam ca sunt mari baietii tai deja daca nu mai zisesi nimic. Tu astea, ca voi, sunt eroine din punctul meu de vedere si jos palaria in fata voastra.
Dar si cele care depasirati termenul, cu un singur bebe, ca de aia nici nu ma bag neintrebata in vorba, ca sincer, ma incearca asa, o invidie.

Monica
sotie si mama fericitaE primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!
aris26 spune:
ayla - lui Curea nu i-au facut scobutil cu no-spa ci doar scobutil...ajuta la inia o pauzarea colului
andreeeea spune:
Pai eu nu prea am vreun merit
. Nu se astepta nimeni sa ajungem la varsta asta. Cu siguranta statul in pat 5 luni si jumatate si-a spus cuvantul asupra domnului Col
. Acum incerc sa ma tot adaptez la pozitia bipeda
(in primele zile ameteam, acum ma cam doare peste tot daca stau mai mult de 15 min in picioare/ fund), dar suport orice pt ca vreauuuuuuu sa naaaaaaaasc ! Am facut prima ciorbita, am sters rafturile dulapurilor, imi pregatesc singura masa, ies in plimbari scurte pana la poarta si inapoi
si stau cu fetita in reprize scurte la soare..! 
Maine merg la control si mi-a spus dr. ca daca totul e ok la eco, "mai pot sta acasa 2,3 zile"
. E adevarat ca nici inducere n-as vrea, ca stiu cat e de dureroasa, dar vom actiona cum e mai bine pt bb. Dar eu tot VREAU SA NAAAAASC!!!
(si tot va tin la curent! - sigur va anunt cand e cazul de galerie si cand nasc..
)
Andreea,
39+ cu
si mami de MARIA (5 oct 2005)
http://bd.lilypie.com/vU4Gm8.png
novus spune:
ELILOV, 
multumesc mult de raspunsuri , esti singura oricum care mi-a bagat in seama intrebarile 
!!!
De abia astept sa-si revina proaspetele mamici si sa nasca actualele gravidute ca sa facem schimb de experienta ![]()
![]()
Mai citesc si revin
Mamica fericita de
Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?source=ppsl&instanceid=135273896" target="_blank">Invitatie botez
andreeeea spune:
Si pt ca tot intreba curea de dop, lucrurile pot diferi foarte mult de la o graviduta la alta. Eu am pierdut dopul de doua saptamani si tot atunci aveam dilatatie de 3 cm, dar alte simtome de travaliu nu prea am. Tot astept sa se rupa membranele sau sa devina contractiile dureroase
, dar nimic
.
Andreea,
39+ cu
si mami de MARIA (5 oct 2005)
http://bd.lilypie.com/vU4Gm8.png
aris26 spune:
olga - rabdare mami...fiecare perioada are frumusetea ei. stii asta cu grabitul la nascut este exact ca atunci cand ne tot grabeam sa creshtem si sa nu mai fim copii.
andreea - fericito!
felicitari
mult a fost, putin a ramas

novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Pentru fetele ai caror pui au aprox. 1 luna: ce interval trece intre mese la voi? Ca la mine trec cam 4h-4 1/2 si mi se pare mult, dar daca incerc sa il scurtez individul adoarme la san si suge din parti. Scuze ca m-am lungit ca o placinta. Monica mami de CRISTIANCASA LU' BEBE |
MONNVAS, si la pitica mea intre mesele principale trec cam 4-5 ore asa ca nu te ingrijora ; cand doarme dusa se trezeste urland si mananca bine o portie apoi mai serveste ''gustari''
Deci si voi faceti parturi la greu sa inteleg ??
Asta intrebam daca bebe-ii vostri se screm si fac parturi la reprizele de colici ca la noi asa functioneaza si ma intrebam daca nu o fi altceva
se pare ca nuMamica fericita de
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?source=ppsl&instanceid=135273896" target="_blank">Invitatie botez
novus spune:
FLORINELA , 

imi pare rau ca iar ai probleme cu sanii, las' ca trece si nebunia asta...
Mamica fericita de
Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
Ayla21 spune:
Novus, mami, mai bine basinosi, decat plangaciosi de colici. Si noi ragaim si facem parturi la greu, e normal, asa elimina aerul din stomacel. Fetele cu bebelusi colicosi, tineti-i sus la ragait imediat dupa masa pana ragaie sa scoata aerul din stomac.
Eu nu stiu ce e cu mine, cum trece timpul, tot mai obosita ma simt.
Monica
sotie si mama fericita
E primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!