Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(109)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danadelia spune:

Multumesc tuturor pt urari

Am vazut ca am uitat cateva detalii pe care le completez:
DN 13.01.1981 si UM 04.07.2008.
Promit ca o sa va bombardez si cu intrebari ...cat mai curand.

O zi buna
Delia

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui danadelia

Buna
Va rog sa mai adaugati un ghiocel
AMALIA DPN 10 aprilie/ mami DanaDelia...
Dumnezeu sa ne ajute pe toate mamicile si copilasii din lume...Nastere usoara tuturor...si felicitari mamicilor
Delia

39 + saptamani

Bun venit danadelia!

Monica sotie si mama fericita

E primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!

39 + saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curea spune:

aris in lichidul ala exista mirisoare maro, daca stau in pat ma lasa durerile ca la Cm si nici contractii nu am . Azi am fost la control aveam dilatatie de 1 deget si nu m-a oprit la spital, mi-a facut un scobutil
si pana nu am dilatatie de 2 degete nu avea cum sa ma ajute. Acum stau in pat instinsa pe stanga sa vedem cum vor decurge lucrurile.Va multumesc tare mult pentru sfaturi

sap.40

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

curea - eh, cam alea sunt durerile....o presiune puternica din interior exact pe zona vaginului. poti sa te plimbi, sau sa stai in pat...indiferent ce te ajuta e f bine. incet incet o sa poti anticipa contractia si atunci e bine sa ai ceva de care sa te tzi la indemana daca te plimbi prin casa.cand incep alea nasolase nu prea mai poti sa stai in picioare sau sa vorbeshti cateva secunde.
asta cu, sa nu te duci la spital prea devreme, e cu dus si intors. eu cred ca mai bine te duci mai devreme decat prea tarziu. cand aveam contractii nu imi imaginez cum m-ash fi simtit in mashina, prin gropile bucureshtene, in plus mie mi-au facut antibiotic pt a nu risca vreo infectie si daca ajungi cu dilatatie prea mare nu iti mai fac anestezie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Aris ce bine ca te-am prins. Unde ai scris povestea nasterii tale ca vreau si eu sa o citesc. Si eu vreau sa fac epidurala si mie frica sa nu ajung prea tarziu de aceea as vrea sa citesc povestea sa vad cam la ce simptome ai plecat la spital. Si inca ceva mie Dr mi-a zis ca dupa dilatatie 8 nu mai face epidurala deaia sunt stresata sa vad exact cam cum a fost la altcineva. Mai am prietene care au facut epidurala dr mi-au povestit decat asa in mare.

38 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curea spune:

multumesc aris pentru sfaturi, ma duc pana la spital sa vedem ce imi zic. Nu scoateti agitate, voi reveni.

sap.40

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Felicitari Denisamadalina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Aris ce bine ca te-am prins. Unde ai scris povestea nasterii tale ca vreau si eu sa o citesc. Si eu vreau sa fac epidurala si mie frica sa nu ajung prea tarziu de aceea as vrea sa citesc povestea sa vad cam la ce simptome ai plecat la spital. Si inca ceva mie Dr mi-a zis ca dupa dilatatie 8 nu mai face epidurala deaia sunt stresata sa vad exact cam cum a fost la altcineva. Mai am prietene care au facut epidurala dr mi-au povestit decat asa in mare.

38 + cu

nu am apucat sa scriu povestea pe indelete. eu m-am dus la control dimineatza, nu pt ca ma durea ceva ci pt ca ajunsesem la dpn si doctorul a vrut sa ma vada. aveam dilatatie de un deget asa ca doctorul a zis ca mai bine raman acolo pt ca pana seara nasc sigur, mi-a rupt membranele pt a grabi procesul si m-am instalat in sala de nashteri. mi-a spus sa cer oricand vreau eu(nu m-a conditionat de dilatatie), moasa a decis sa cheme anestezistul cand aveam ca 2-3 dilatatia...pana a venit doctoritza care era intr-o cezariana probabil ca ajunsesem la 3. nu mi-a incetinit travaliul cum se spune, ba din contra, am inceput sa cresc cam 1cm/ora, pana la 6. singurul aspect negativ cu epidurala mea a fost ca nu am mai simtit nevoia sa fac pipi, noroc ca a observat doctoritza de garda ca sunt unflata, mi-au pus sonda si in 10 minute am ajuns la dilatatie 10 de nu ma credea nimeni ca eu simt ca vine. cam asta ar fi. nu ma durut deloc, am simtit contractiile si nevoia de a impinge dar am facut-o razand. am primit 3 doze mici, de 15ml, iar efectul ultimei doze a durat pana dupa operatiune "broderia" si asta e mare lucru. langa mine a nascut o tipa care venise cu dilatatie 8, nu a zis saraca nimic pe timpul nshterii dar sa te tzi urlete la cusatura.... eu statea pe telefoane.
mai intreaba-ma tu ce ai vrea sa stii si iti raspund cu cea mai mare placere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Citat:
citat din mesajul lui shasa

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Azi am schimbat semnatura Vreeeeaaaaaaaaaaaau sa nasc!!!!!

Olga 37+ David

Pai bine mami tu strigi ca vrei sa nasti??? Ia uite la semnatura mea si pe urma mai discutamDe fapt trebuie sa schimb semnatura si chiar dupa mesajul asta. Asa ca stai la rand ca altfel iti dau bataita

FlorinTeodorBB3 - Petru - 39+

7 ZILE PANA LA DPN

Hi hi! Pai cred ca trebuie sa luam in calcul toate datele... Ia priviti intai semnatura mea (la care schimb prefixul maine) si apoi decideti care e prima la nascut. Cat de tare ar trebui sa strig eu sa ma auda conlocatarii? sau cred ca e necesar sa le dau oridin de evacuare silita din imobil, nu? Si ia priviti ce apartament car eu dupa mine; se pare ca e "confort sporit" daca le place asa mult acolo...

Andreea, 39+ cu si mami de MARIA (5 oct 2005)

http://bd.lilypie.com/vU4Gm8.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Florinela, despre ce rezultate la analize vorbesti? I-ai facut analize lui bebe in maternitate?
Si noi am fixat data botezului pe 23 mai la restaurant, am inceput pregatirile, dar e putin mai complicat deoarece eu trebuie sa "coordonez" totul de acasa caci nu pot pleca pe nicaieri sa vad , sa aleg ceva caci trebuie sa stau cu bebe si tati trebuie sa alerge si sa ia singur toate deciziile.

Mami fericita de Albert-Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui curea

aris in lichidul ala exista mirisoare maro, daca stau in pat ma lasa durerile ca la Cm si nici contractii nu am . Azi am fost la control aveam dilatatie de 1 deget si nu m-a oprit la spital, mi-a facut un scobutil
si pana nu am dilatatie de 2 degete nu avea cum sa ma ajute. Acum stau in pat instinsa pe stanga sa vedem cum vor decurge lucrurile.Va multumesc tare mult pentru sfaturi

sap.40

Wooow, bagajul il ai la usa sper. Eu cand mi s-a rupt apa aveam deja si dilatatie, si apoi a mers totul struna. Daca piezi mult lichid nu conteaza ca nu ai contractii, tot trebuie sa te duci la spital, caci nu-i bine pt bebe sa ramana fara lichid. Cum sa ai contractii daca ti-a dat nospa si scobutil? Daca tot curge si curge mai faci o vizita la spital, oricum in urmatoarele ore nasti (ca or fi 12, 24 sau 72 de ora). Asa ca incalzim majoiretele pt tine!
Cristina

Mergi la inceput