Burtici fericite de septembrie-octombrie (37)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Nici eu nu stiu care e finalul la telenovela de aseara, desi cred ca ajunsesem pe la pag. 20 cand se intorcea una din amante de la club... Mie mi s-a parut o vrajeala de 2 lei si as fi scris si eu "rusinica" fetei care inventeaza povestea aia ridicola cu asteptarea decesului sotiei, dar m-am razgandit si am zis ca imi pierd timp pretios de somn.

17+ cu floricica roz
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=katteryna&year=2009&month=9&day=2&babycount=1

Mergi la inceput

Selen pe unde esti? Traiasca NETU'!

17+ cu floricica roz
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=katteryna&year=2009&month=9&day=2&babycount=1

Mergi la inceput

Zicea cineva la un moment dat (scuze ca nu-mi amintesc cine) de gimnastica pentru gravide. Si eu m-as fi dus de as fi avut unde, dar am gasit cateva exercitii si m-am apucat ieri. Nu sunt grele si e bine ca pot fi facute si acasa.
www.sanatateatv.ro/emisiuni-medicale/medicina-fizica/gimnastica-gravide-part1/ -
17+ cu floricica roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Kateryna apropos de gimnastica eu merg foarte mult pe jos ca inca nu avem masina si imi face foarte bine. Imi amintesc ca in Romania ma duceam si la paine cu masina...deh...femeie lenesa si nebuna; nevoia te-nvata ....si sa nu indrazniti sa radeti dar in primele zile aici facusem febra musculara ....de la atata miscare

Acum ca sa ma laud si eu putin sper ca nu voi parea deplasata am sa va povestesc cum am fost la moasa pe 1 aprilie si m-a intrebat daca am ceva nelamuriri sau intrebari....iar eu ca un disc stricat am inceput iar ca nu imi creste burta, ca nu ma ingras suficient....(eu ma cantaresc zilnic si am 67 kg) ..si la ele la clinica, dupa ce ma inregistrasera inintial cu 70 acum aveam 63 kg...imi venea sa le dau cap in cap ..... (ca mi-s doua bucati: una scrie in computer si una ia sange, ma masoara.....au treaba complicata nu gluma )
Si mi-a zis suava ca arat foarte bine pentru 16 saptamani si sa nu ma mai compar tot timpul cu alte femei ca sarcina difera de la organism la organism.....de parca eu nu stiam asta.....
Si dupa subiectul cu sexul lui Bebitza le-am zis ca ii voi cumpara hainite vernil, portocalii si galbene de care am si vazut si sunt super frumoase ...iar ele trageau intr-una ca sa cumpar albe. Nu vreau sa cumpar albe, na...sa va fac in ciuda ca nici voi nu vreti sa-mi spuneti ce este...mama voastra

Cea mai fericita 17 + cu

Mergi la inceput

Bine le-ai facut!!! Mama lor de moase!
Asa suntem noi, daca ne ingrasam...criza ca am luat prea mult, daca nu, de ce nu ne-am ingrasat!
Eu ma stresez ca am luat 6,5 kg Aveam 55, iar acum 61,5 Si nu mananc mai mult decat inainte! ( bine, recunosc, nici nu ma mai abtin cand imi place ceva f tare) Cred ca imi lipseste miscarea...

17+ cu floricica roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Ce simpatica esti, Lutoniana!

Stiu ca nu e nici o consolare, dar in seria "idiotenia moaselor din strainatate", stiu ca exista episoade si mai idioate. De exemplu, imi povestea o verisoara din Canada, ca o prietena de-a ei, asistenta medicala, insarcinata prin sapt 7-8, s-a dus de urgenta la spital fiindca se simtea foarte rau si si-a dat seama ca are iminenta de avort. Astia o iau, o consulta, ii iau analize si dupa aia vine moasa la ea cu zambetul pe buze si-i zice: "Avem o veste pentru dvs. Sunteti insarcinata!" Iti dai seama ca ii venea sa

In ceea ce priveste hainutele, la primul copil, desi stiam inca de prin sapt 14 ca e baiat, tot i-am luat haine verzi, galbene si albe asa, just in case. Ma gandeam ca tot e o sansa acolo sa am o surpriza. Asa cred si de data asta. E mai bine sa fii de partea sigura a terenului, in loc sa porti vreo trei luni o fetita imbracata in albastru toata sau invers.

Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Si eu m-am cantarit in dimineata asta si am aceeasi greutate ca la inceputul sarcinii. Nici nu mai stiu daca e de sau de . Oricum ar fi, sigur nu e bine.

Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si16+

Mergi la inceput

Biaz si Luto nu e de rau ca nu v-ati ingrasat! Intr-adevar fiecare cu organismul ei, asta se stie! Iar daca bebe e in parametri normali, inseamna ca asa sunteti si voi, indiferent de kg!

17+ cu floricica roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Vai Biaz ce bine ca nu sunt singura stresata ....eu incerc sa fac abstractie de acest subiect, sa mananc bine dar se pare ca nu tine....poate incepe de la 20 saptamani sa pun pe mine ca balena sa vezi plansetele naibii atunci pe mine......ma gandesc la asta ca acum nu ma abtin de la nimic: inghetata, strudele, prajiturele, biscuitei....

Kateryna am urmarit stand relaxata pe scaun filmuletul cu gimnastica si am fost efectiv fascinata de locul in care avea loc sedinta si mai ales de calorifer. Dar ca sa revin la nota serioasa a postarii mele vreau sa va spun ca apreciez ca femeia si-a dat interesul sa faca ceva super bun pentru gravide si cine stie cate eforturi a depus ca sa primeasca si ea acel spatiu in mansarda, chiar apreciez. Iar exercitiile sunt minunate mai ales ca au si ceva explicatii medicale care mie imi fac bine...sa mai aflu cate ceva

Cea mai fericita 17 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

neatza fetelor
nu am mai intrat demult pe aici. pentru KIKI CRI si pentru celelalte fete care au intrebat de mine, sa stiti ca sunt bine, mi-am revenit dupa nenorocita aia de diaree de la inceputul saptamanii.
in rest ce sa va zic? sunt fericitaaaaaaaaaaaaaa!!!!merge liftul asa ca ma pot bucura si eu de plimbarile pe afara de cate ori am chef. de o luna urcam pe scari si un singur drum imi era de ajuns.
ieri am fost pe la parintii mei, schimbat cauciucuri de iarna cu cele de vara, montat huse ca doar vin bebeii si fac mizerie,, si bineninteles papat un super gratar. totul in aer liber, in curte. nici n-am vrut sa intru in casa. si azi i-am facut program sotului sa mergem iar la gratar cu niste prieteni. chiar daca nu atat pentru gratarul in sine, ci mai ales pentru a sta afara, caci e o zi superba cu 22 grade anuntate.
eu nu am apucat sa citesc inca povestea cu amantele, am ajuns abia pe la pagina 5, dar dupa ce postez aici reiau lectura.

16+ cu

Mergi la inceput