Burtici fericite de septembrie-octombrie (37)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Nici mie nu imi place rugby-ul ca sport, dar rugbisti . Nu stiu daca ati vazut calendarul cu cei din echipa Frantei de anul trecut......

17+ cu
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

fetelor ce haioase sunteti...imi place de voi ca bb nici nu s-a nascut si voi va ganditi deja la ce sporturi va face
Sunteti niste dulcici

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

P'al meu sigur il dau la folbal sau formula 1 I-l trimit lu nea Jiji sub aripa protectoare Sau marog ii dau doua oi si-l trimit sa gaseasca o noua Pipera Eh, na, ca v-am batut

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 16+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Si o sa patiti cum am patit eu cu fiu-meu cand ii vorbeam despre medici si ingineri etc si el mi-a transmis ca se va face muzician.

Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Monica, Doamne Fer sa ajunga sub aripa lui nea JIji, n-ai auzit ca acum e declarat mare "interlop"??

eu nu vreau sa-l dau la fotbal, ca fotbalistii "e prosti"

ursuletzul nostru

18+

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissbebe

fetelor ce haioase sunteti...imi place de voi ca bb nici nu s-a nascut si voi va ganditi deja la ce sporturi va face
Sunteti niste dulcici

15 +

O, daa, noi cel putin nu ne-am gandit ce se va face, medic, inginer sau bancher (asta nu, ca ajung 2 in familie ), ci la activitatile "extracuriculare"....daca va fi fata eu vreau s-o dau la dansuri si tas-su la arte martiale, cica sa-i bata pe baietii care-i fac probleme poate le va face pe amandoua, sa compenseze eleganta cu duritatea

a, am mai uitat de baschet...care ne place amandurora, dar sotzu zice ca nu formeaza corpul armonios....

ce mai aberam!!

ursuletzul nostru

18+

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

baschetu deformeaza si eu sunt un exemplu

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 16+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

pai si sotzul meu a avut o incercare in copilarie, si la primul antrenament si-a spart nasul...si nu l-a mai lasat soacra-mea sa se duca...si acum incearca sa recupereze ce a pierdut el prin saracul copil

si eu prefer tenis, chiar si daca va fi fata
oricum am zis ca incercam mai multe sporturi si-l lasam pe el sa aleaga...numai la balet sa nu vrea, sa nu ajunga ca "la naiba, in puii mei"

ursuletzul nostru

18+

nunta
9 luni

Da'...de ce nu la balet?Ajunge cum....prea gratios/a?

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

eu as vrea sa aiba un talent ceva...dar sa faca si bani de pe urma asta :) nu stiu, muzician, scriitor...ceva...desi stiu ca astia sunt cam nebuni de felul lor :)

MangaGirl :-) 14+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

am un prieten care a facut balet .. lui saracu' ii e cam rusine sa spuna dar nevasta-sa il lauda ca-i face niste piruete .. mama mama .. iar tipa a facut baschet si e varza cu oasele, genunchii ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 13+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput