Burtici fericite de septembrie-octombrie (37)
Raspunsuri - Pagina 17
santorini spune:
Eu am noroc ca sotul meu nu este impatimit de jocuri. A incercat el acum cativa ani dar nu i-a placut prea mult
. Asa ca al meu e calculatorul, desi dupa ce stau 8 ore in fata calculatorului la serviciu, nici eu nu am chef tot timpul. Oricum am mare noroc, pentru ca am cativa colegi la serviciu care sunt disperati cu jocurile si am vazut ce inseamna pasiunea asta. Si al meu nu e nici mare microbist
.
17+ cu 
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1
monica_dicut spune:
Am vorbit cu doctora la telefon. Ma duc diseara la cabinet la o colega sa imi faca Clexane-ul (nu dati cu borcanele ca nu l-am facut pana acum) si sa imi faca si o eco scurta sa vedem ce face bebe... sper. Off, ca greu mai este mama ei de treaba. NU vreau decat sa vina 17 septembrie si sa fiu cu bebe in brate
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
16+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
biaz29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Am vorbit cu doctora la telefon. Ma duc diseara la cabinet la o colega sa imi faca Clexane-ul (nu dati cu borcanele ca nu l-am facut pana acum) si sa imi faca si o eco scurta sa vedem ce face bebe... sper. Off, ca greu mai este mama ei de treaba. NU vreau decat sa vina 17 septembrie si sa fiu cu bebe in brate ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 16+ cu Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
Ai exact aceeasi DPN ca mine!

O sa fie bine, vei vedea! O sa mergi diseara si o sa vezi cum misca bebe in timp ce tu nu simti nimic. Si o sa ai si mare grija sa faci tot tratamentul de care are nevoie ca sa cresca mare. Nu aruncam cu borcane, dar cu vorbe da!
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si
16+
miha74 spune:
monica- eu m-am programat acum la medlife Favorit (ca imi este mie aproape) pentru maine la 16.30, eco 3d si costa 140 RON. mai aveau liber si la 18.30.
santorini- esti o fericita
Miha, mami de
Matei (16.01.2008) si
Laura (30.09.1997) si
17+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
Ellenuta spune:
monica tin pumnii sa vii cu vesti bune diseara! sunt sigura ca bebelu' e bine! si sa stii ca stau cu gura pe tine sa mergi sa faci clexanul!
miha aha .. deci maine afli sexul chirasului .. abia astept sa-mi spui! eu inclin catre
.. nu stiu de ce .. asa simt ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
13+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
selen80 spune:
Santorini, nici eu nu pot sa zic ca al meu e f pasionat....adik nu cu jocuri oricum, si intra pe net atunci cand n-are ce face, si in general noaptea, cand eu dorm dusa
asa ca ma poate lasa si pe mine 2-3 ore pe seara acolo...daca mai am si eu chef, vorba ta, dupa atata stat la calc. la munca....
eu profit doar acasa sa ma uit pe poze si sa intru pe site-urile unde am accesul restrictionat de la munca....
iar cu "microbul"...sunt meciuri la care ne uitam impreuna, si daca nu, mai avem un TV
desi e cam mic si nu-mi place sa ma uit la el...
al meu mai are 2 boli: rugby-ul si tenis-ul....la tenis ma uit si eu, dar rugby-ul nu-mi place de nici o culoare
si zice ca daca avem baiat el vrea sa-l dea sa faca rugby...si eu il sicanez si-i zic ca-l trimit la dansuri de societate (pe care el nu le suporta) ![]()
ursuletzul nostru
18+
nunta
9 luni
miha74 spune:
elle- sa speram ca imi va spune, cat despre ca o sa fie
...eu vreau fetita...dar in final sanatos sa fie, si daca e sa fie cu putzulica... vom transforma sufrageria in teren de footbal![]()
selen- am un nepot care a facut rugby de performanta, cu selectionari in echipa nationala de tineret..dar s-a accidentat grav..si a trebuit ase lase. Ideea este ca cumnata mea( mama-sa) nu a fpost niciodata la vreun meci de al lui ca nu se putea uita...asa ca ai grija mare
, mai bine tenis![]()
Miha, mami de
Matei (16.01.2008) si
Laura (30.09.1997) si
17+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
miha74 spune:
elle- sa speram ca imi va spune, cat despre ca o sa fie
...eu vreau fetita...dar in final sanatos sa fie, si daca e sa fie cu putzulica... vom transforma sufrageria in teren de footbal![]()
selen- am un nepot care a facut rugby de performanta, cu selectionari in echipa nationala de tineret..dar s-a accidentat grav..si a trebuit ase lase. Ideea este ca cumnata mea( mama-sa) nu a fpost niciodata la vreun meci de al lui ca nu se putea uita...asa ca ai grija mare
, mai bine tenis![]()
Miha, mami de
Matei (16.01.2008) si
Laura (30.09.1997) si
17+
Emy10 spune:
Monica, multa bafta! Ai sa vezi ca dupa eco, o sa te linistesti si tu!!! Si eu am DPN - 16 septembrie! ![]()
16+
selen80 spune:
pai si sotzul meu a avut o incercare in copilarie, si la primul antrenament si-a spart nasul...si nu l-a mai lasat soacra-mea sa se duca...si acum incearca sa recupereze ce a pierdut el prin saracul copil ![]()
si eu prefer tenis, chiar si daca va fi fata ![]()
oricum am zis ca incercam mai multe sporturi si-l lasam pe el sa aleaga...numai la balet sa nu vrea, sa nu ajunga ca "la naiba, in puii mei"
ursuletzul nostru
18+
nunta
9 luni