Burtici fericite de septembrie-octombrie (37)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Monica dar la prima sarcina in cate sapt l-ai simtit pe bb?
Eu zic ca este totul ok...chiar si daca la prima sarcina bb a micat mai devreme,e posibil ca acum bb sa fie mai linistit si sa doarma mai mult
Pentru linistea ta,sper sa gasesti cat mai curand loc pentru o eco!

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Am avut trimitere de la medicul ginecolog.
Eu miercuri am programare la ginecologul meu si vroiam sa va intreb daca poate vedea sexul bebelui la orice fel de ecograf sau trebuie sa ma programez la 3D-4D caci al meu doctor nu stiu ce fel de eco are??

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miha74

neatza!

biaz- si.... a stat piciul la gradi fara lacrimi??? ca eu am niste amintiri de la Laura....

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 16+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Miha, tu ai de fiecare data un mesaj pentru fiecare. Esti tare rabdatoare.
Nu numai ca a stat, nazdravanul meu, dar ma bate la cap de vreo cateva saptamani sa-l dau si pe el la gradinita. Nu m-am indurat fiindca eu lucrez mai mult acasa, si aveam programul nostru de invatat, citit, jucat etc. Dupa cate se pare, maica-sa (persoana importanta nu spui cine ) reactioneaza mai urat decat prichindelul.

Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Am primit niste bancuri dragute:

Doi colegi stau de vorba:
-Ai auzit? A murit sefu'.
- Da.. Si ma tot intreb cine a mai murit odata cu el.
- De ce?
- Pai scria in anunt ca "odata cu el a murit unul dintre cei mai capabili angajati ai firmei noastre..."

- Popescule, de ce vii asa tarziu?!!!
- Pai, mi-ati spus ieri sa-mi citesc ziarul acasa....

Un patron catre altul:
- Cum de angajatii tai sunt mereu asa punctuali?
- Simplu: am 30 de angajati si 20 de locuri de parcare.

La Biroul de Resurse Umane:
- Ne pare rau, dar nu va putem angaja, pentru ca nu avem ce sa va dam de lucru.
- Pai, asta n-ar fi asa de grav...

17+ cu
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui santorini

selen am vazut noile poze pe care le-ai pus. Ce sarafan dragut! De unde l-ai luat?

17+ cu
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1

merci! sarafanul l-am luat de la magazinul care s-a deschis in loc de Brise (vis-a-vis de Miniprix)...si e doar 30 de ron
eu tot caut "afaceri" din astea, ca n-am de gand sa cheltui "averea" familiei pe haine de gravida...o sa avem destule de cumparat pt BB, care sunt mai importante

ursuletzul nostru

18+

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Biaz - mi-a zis asistenta sa trec azi pe la cabinet sa-mi dea mai multe detalii...am inteles ca la institutul de hematologie...iti voi spune diseara mai multe detalii daca voi avea...

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Emy, eu am fost la eco 2d in 16 saptamani, si daca nu era BB asa pudic, putea sa ne zica sigur sexul.....nu trebuie neaparat sa fie 3d/4d...oricum am auzit atatea cazuri in care s-au inselat dr in privinta sexului, chiar si la 3d/4d, incat parca e mai bine ca trebuie sa astept pana la 21 de sapt, macar sa stiu 100% sigur

Monica, degeaba iti spunem noi ca totul e ok , daca tu simti ca asta te-ar linisti si te-ar scoate din starea asta, go 4 it! sunt atatia medici in Buc la care ai putea merge, doar cat sa-i auzi inimioara si sa-l vezi miscand, nu-ti trebuie cine stie ce ecograf performant, sau vreun dr renumit.....
asa ca asteptam sa mergi la dr, sa vezi ca totul e bine, si sa revii printre noi dandu-te cu capul de pereti ca te-ai gandit la prostii!

ursuletzul nostru

18+

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Eu maine fac 11 saptamani si deja nu mai am rabdare. De-abia astept sa il simt pe bb cu toate ca am auzit ca la prima sarcina, cum e si cazul meu, bebele se simte mai tarziu. Oricum, sper sa rezist pana joi cand ma voi duce la control.
Va pup.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna burticute

Eu azi schimb saptamana...termin 16 si intru in sapt. 17...ura...cum trece timpul.
N-am mai intrat in weekend...am fost plecata in provincie ...gratere...chestii...aer curat...

Despre calculator...ma impart cumva cu sotul. Cedam pe rand. Oricum nu e bataie mare ca pe mine seara de regula ma doare tare spatele si nu mai vreau pe scaun...iar sotul adora meciurile la TV.

Monica...curaj si doamne ajuta! Tine-ne la curent cu ecografia, ok?

Sa avem o sapt. minunata!

Dana 16+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna dimineata fetelor si de la Cluj.

gata cu boerie mea, de azi sunt iar pe baricade...desi nu am o stare nici fizica si nici psihica foarte buna, m-au bombardat colegii pe mail si la telefon tot weekendul cu teme de casa ca m-au luat dracii si azi m-am intors la job desi mai am o zi de concediu medical. Sper sa fie ok in final...eu am tot felul de dureri si crampe ba pe stanga ba pe dreapta ba imi iradiaza in vagin...sper sa fie de la uterul care se mareste si de la ligamente.

Lutoniana (cred ca tu ai ridicat problema asta) e ok cu scurgerile albe si abundente, eu m-am socat in prima faza si am fost sa fac un examen de secretie la 5 saptamini, cind mi-a explicat ginecologul ca e normal si vor fi din ce in ce mai abundente...asa ca relax....

Monica si eu zic la fel...e mai important sa fi tu linistita, du-te oriunde unde au ecograf sa il vezi pe bebe si sa te calmezi, eu saptamina trecuta dupa sangerarile mele l-am vazut de doua ori si m-am convins ca totul e ok cu el iar colul e lung si inchis...deci du-te la ecograf macar asa te mai linistesti.

Va pup acum si mai revin pe seara...ca deh, tre' sa fiu productiva...

13+

Mergi la inceput