Burtici fericite de septembrie-octombrie (37)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Emy, help, zi-mi si mie cum ai gasit programare asa repede si la care medsana ai fost? Vreau si eu sa merg la o eco pt ca simt ca o iau rau pe carari mai ales ca nu il simt deloc pe bebe si nu cred ca este normal mai ales ca sunt la a doua sarcina. Cand va aud pe voi cum va flutura si cum danseaza ma apuca pandaliile. Tare mi-e ca s-a intamplat ceva de cand cu sangerarea mea. D'aia nici nu am mai intrat, sunt mult prea depresiva...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 16+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Emy10

Eu mi-am facut analizele pt incompatibilitate de grupa (eu - O1, al meu - AB4) la Institutul de Hematologie si nu m-au costat nimic, am avut trimitere de la doctor.

16+

Multumesc de informatii. Ai primit rezultatele?

Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Of, astia au numa in Cotroceni si Primaverii

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 16+ cu
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui loremunteanu

Neata (mai pe seara asa)!
Va citesc.... Nu am mai apucat sa scriu....
Manga, ai punguta de puroi pe gingie? Ai acces la ea? De ce n-o spargi tu, frumusel cu un ac, ca sa scapi de durere... Nu se intampla nimic... Macar pana ajungi in Romania sa-ti rezolvi problema...

Pupici la burtici! Aveti grija de voi.

Loredana 14+ Roni-Cristian08.02.2007

bun dimineata,

mi-a fost frica sa o sparg. e chiar la imbinarea dintre obraz si gingie si e pielea destul de groasa. am sa-mi fac un pik de curaj ca si asa prietenul meu s-a oferit sa o sparga. :)

MangaGirl :-) 14+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Emy, help, zi-mi si mie cum ai gasit programare asa repede si la care medsana ai fost? Vreau si eu sa merg la o eco pt ca simt ca o iau rau pe carari mai ales ca nu il simt deloc pe bebe si nu cred ca este normal mai ales ca sunt la a doua sarcina. Cand va aud pe voi cum va flutura si cum danseaza ma apuca pandaliile. Tare mi-e ca s-a intamplat ceva de cand cu sangerarea mea. D'aia nici nu am mai intrat, sunt mult prea depresiva...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Monica 16+ cu
O noua viata

Si eu sunt cam la aceeasi varsta cu tine, tot 16 sapt si nu pot sa zic ca simt mare lucru. Cred ca sufar de ... nesimtire la burtica. Nu e anormal daca nu il simti. Medicul la care am fost ultima data a zambit si mi-a zis ca de multe ori mamelor care zic ca il simt, de fapt li se pare si cand ajung sa simta cu adevarat isi dau seama de diferenta.

Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Monica, capul sus si fii optimista!
Eu nu l-am simtit deloc pe bebe! Poate sunt eu mai nesimtitoare!
Am sunat vineri la Medsana si am intrebat la ce doctor as putea gasi liber in ziua aceea! Si chiar aveam de ales intre doua consultatii! Mi-au gasit la Medsana din Primaverii!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Biaz, mi-au dat rezultatele repede in 2-3 zile si este totul OK. Am inteles ca trebuie repetate la cateva luni.
Nu imi fac probleme ca nu il simt pe bebe caci din cate am citit la prima sarcina il simti mai tarziu.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Emyde la medicul de familie ai avut trimitere?
Monica nici eu nu l-am simtit de loc pana acum si saptamana trecuta, la eco, el se agita de zor in burtica. Biaz are dreptate!

17+ cu
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

neatza!

am baut cafeaua...multumim elle.

am bantuit tot week-endul, fie in vizite, fie in parc cu prietenii, a fost super fain, mai ales ca noaptea trecuta Matei a dormit mai bine, si s-a sculat si el in sfarsit la ora 8.00- o fi de la primavara

cristina- am ras copios de intamplarea voastra cu Andrei...mai ce poate face net-ul asta. La noi nu e problema, nu suntem atat de inebuniti dupa calc, decat strictul necesar...si al meu sot, tot asa doar pentru servici si net, dar la fotbal... nu il intrece nimeni, iar sambata seara nu avem voie sa ne facem nici un program care sa il includa si pe el, ca dansul joaca fotbal

cel mai tare ma bucur de Laura, care desi are calculatorul ei nu face excese.

mangagirl- offf si eu care credeam ca ai scapat de dureri de dinti ..iti tin pumnii sa fie bine.

emy- cred ca si eu voi face ca tine, parca nu mai am rabdare pana dupa Pate asa ca voi suna la medlife sa vad de o gaura la eco

biaz- si.... a stat piciul la gradi fara lacrimi??? ca eu am niste amintiri de la Laura....

monica- te-ai mai interesat pentru concediu de risc?

panda- ce mai faceti? stati numai in parc??? cum mai doarme Ilinca?

azi incerc si eu sa ma duc dupa amiaza la C&A, ca imi place tare mult magazinul asta...ca au si masuri mari...dar sa vedem cum doarme Matei.

pupici si o zi excelenta si usoara poentru fetele care presteaza

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 16+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

selen am vazut noile poze pe care le-ai pus. Ce sarafan dragut! De unde l-ai luat?

17+ cu
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1

Mergi la inceput