Burtici fericite de septembrie-octombrie (37)
Raspunsuri - Pagina 14
biaz29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui selen80 mie mi-a placut intotdeauna numele meu ursuletzul nostru 18+nunta 9 luni |
Esti un caz rar, si ca nume si ca atitudine.

Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si
16+
devylla spune:
Neata si de la noi,
Mai e o ora si fug din birou
o i-au pe Erika de-o mana si mergem sa ne plimbam,sa profitam pana nu apune soarele.
Lutoniana secretia este absolut normala,atata timp cat nu te deranjeaza,in sensul ca areun miros neplacut sau iti creeaza mancarimi.Eu si dupa asta am stiut ca sunt insarcinata.:D
Noi la nume nu ne-am gandit mai deloc...asteptam sa aflam ce am la purtator,poate miercuri la control o sa ne faca doctorul o bucurie.
La prima sarcina a fost usor,numele a picat din senin in capul meu si asa a ramas :)Doar cu numele de botez m-am strufocat putin.
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
biaz29 spune:
| citat din mesajul lui Roxxy80 Neata! Ce vreme frumoasa. Sunt super fericita ca iesim tot timpul in parc. Vreau sa va spun ca din depresia usoara pe care am avut-o dupa nastere m-au ajutat f mult sa ies fetele pe care le-am cunoscut in parc. Suntem o gasca de vreo 5-6 mamici cu pitici de aceeasi varsta si e mai marea placerea cand ne intalnim. Ne uitam mereu la ei cum au crescut si ne amintim cand ne-am intalnit cu ei nou-nascuti.Eu l-am scos pe Matei din casa cand avea 10 zile si nu m-am ferit de ger, ceata sau frig. L-am obisnuit cu orice temperatura. Stam in casa doar cand ploua. Roxana, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz 17+ |
Si eu sunt pentru scos copilul afara din casa zilnic, cat mai devreme (prima data l-am scos la 5 zile si l-as fi scos mai devreme daca n-as fi fost in spital

) si indiferent de vreme. Sunt sigura ca o sa avem discutii interminabile pe teme asta in vreo 5-6 luni se acum incolo. Si tot pe atunci o sa putem sa ne incurajam si sa ne scoatem una pe cealalta din gropile de depresie.Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si
16+
santorini spune:
'Neata!
Mai da ce harnice ati fost la scris!
Eu in week-end m-am tot plimbat, sambata am fost la tara, iar duminica ne-am plimbat prin Mamaia
ca a fost o vreme superba!
Imi este asa de somn de nu mai pot. M-am trezit de la 6 dimineata sa ma duc sa imi fac anticorpii Rh la Centrul de hematologie. si cand ajung acolo constat ca era un afis mare pe care scria ca analiza asta pt gravidute se face doar marti si joi

. Asa ca mine trezirea la aceeasi ora
.
17+ cu 
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1
crissbebe spune:
Santorini imi pare rau ptr trezirea ta de dimineata... si eu va trebui sa merg sa fac acesti anticorpi dar la mine sunt ptr grupa de sange...cica nu s-ar potrivi...
15 +
biaz29 spune:
| citat din mesajul lui crissbebe Santorini imi pare rau ptr trezirea ta de dimineata... si eu va trebui sa merg sa fac acesti anticorpi dar la mine sunt ptr grupa de sange...cica nu s-ar potrivi... ![]() 15 + |
Te rog frumos sa-mi zici ci mie unde, cum si cat te-au costat analizele astea. Mi-a zis medicul de familie ca si la mine ar fi incompatibilitate de grupa dar nu m-a trimis deocamdata nicaieri pentru analize.
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si
16+
santorini spune:
Merci Crissbebe! Asta trebuie sa imi fie invatatura de minte ca trebuia sa ma duc sa ma interesez inainte
. Asta e!
Eu sunt fff vesela ca a venit in sfarsit primavara si e cald afara!
17+ cu 
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1
selen80 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui biaz29
Esti un caz rar, si ca nume si ca atitudine. ![]() ![]() ![]() Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si 16+ |
merci, glumeam oricum, nu la partea cu numele, ci la partea cu modestia....de obicei sunt foarte neincrezatoare in mine si foarte modesta...mai astept vreo 2 ani pana fac 30, ca se zice ca dupa aceea devine femeia mai increzatoare in ea si mai constienta de valoarea ei
ursuletzul nostru
18+nunta
9 luni
Emy10 spune:
Buna dimineata!
Am cam lipsit pt ca am avut nitica paranoia pt ca nu-l mai vazusem pe bebe de 3 saptamani si ma cam durea in partea dreapta!
Asa ca vineri am chiulit de la serviciu si cum al meu doctor era plecat, m-am dus la Medsana la ce doctor am gasit liber vineri care mi-a spus ca nu am nimic doar ca sta bebele cu capul in dreapta! ![]()
O saptamana frumoasa si plina de vesti bune!
toate burticile!
16+
Emy10 spune:
Eu mi-am facut analizele pt incompatibilitate de grupa (eu - O1, al meu - AB4) la Institutul de Hematologie si nu m-au costat nimic, am avut trimitere de la doctor.
16+

17+