Burtici fericite de septembrie-octombrie (37)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

noi mai discutam si inainte de a ramane "insarcinati", dar n-o luam niciodata in serios, adik eu radeam la numele alese de el si el la ale mele....si ramanea asa

oricum el ma ameninta ca tot el se va duce sa declare copilul, si ca poate se razgandeste in ultimul moment si il declara cum vrea el....iar eu il avertizez ca il trimit si pe taica-miu dupa el la primarie, si de aici incepe o intreaga discutie, ca cica pana ajunge taica-miu la primarie (om la aproape 60 de ani, conduce si el mai prudent, nah..) el l-a si declarat, si sa nu-l trimit degeaba, samd......cateodata ma gandesc cum 2 copii o sa poata avea grija de un alt copil

ursuletzul nostru

18+

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Stiti care e faza cea mai nostima cu privire la alesul numelui? Dupa ce ne strofocam atat sa fim creativi, o sa ajunga adolescenti si o sa ne reproseze ca n-am putut sa le alegem si noi un nume mai frumos.

Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si16+

Mergi la inceput

O, da, pai oricum asta e unul din motivele de stres pt noi....la noi fiind si numele mai ciudate, ne e sa nu faca ceilalti copii diverse asocieri (gen Enis - P...., intelegeti voi mai departe...) si sa ne urasca pt asta.....

macar parintii nostri mai aveau o scuza, cel putin soacra-mea stiu ca ii spunea sotului ca asa a vrut bunica lui sa-l cheme, si deh, pe vremea aia nu prea puteau sa iasa din vorba parintilor...dar noi trebuie sa ne asumam toata responsabilitatea.....

ursuletzul nostru

18+

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Buna dimineata si de la mine fetelor.... azi schimbam si noi semnatura. va pe toate si va urez o saptamana exceptionala

15 +

Mergi la inceput

Ideea era: nu va mai stresati! Oricum nu o sa le placa numele atunci cand vor creste mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Este un post de radio pe care-l ascult eu aici si imi place la nebunie.....am gasit niste poze tari cu Madonica....sa vedeti si voi cum umbla prin Africa cu radacinile nevopsite
Dar eu tot ii iubesc toate melodiile
http://www. heartlondon. co.uk/PhotoWallPhoto.asp?wallid=51438&id=51438

(nu uitati sa scoateti din spatiile de la link )

Cea mai fericita 17 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Ideea era: nu va mai stresati! Oricum nu o sa le placa numele atunci cand vor creste mari.

...dar macar sa-mi placa mie cand il strig

Cea mai fericita 17 + cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

mie mi-a placut intotdeauna numele meu si m-a facut mama si modesta, dupa cum vedeti

ursuletzul nostru

18+

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Neata!

Azi Matei s-a trezit de la 9 iar eu muream de somn. Se vede ca m-a obisnuit prost cu trezitul pe la 10.30-11.00 .

Ellena, chiar nu-mi fac nici o problema cu kilogramele. la prima sarcina am luat 24 de kg si am dat jos 20, iar acum ma astept sa iau tot vreo 20 si ceva. Sunt tare mandra cand imi vad burta cum creste.

Ce vreme frumoasa. Sunt super fericita ca iesim tot timpul in parc. Vreau sa va spun ca din depresia usoara pe care am avut-o dupa nastere m-au ajutat f mult sa ies fetele pe care le-am cunoscut in parc. Suntem o gasca de vreo 5-6 mamici cu pitici de aceeasi varsta si e mai marea placerea cand ne intalnim. Ne uitam mereu la ei cum au crescut si ne amintim cand ne-am intalnit cu ei nou-nascuti.Eu l-am scos pe Matei din casa cand avea 10 zile si nu m-am ferit de ger, ceata sau frig. L-am obisnuit cu orice temperatura. Stam in casa doar cand ploua.

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

neataa burticutse,

ce mai fac frumoasele mele si burticile aferente?

poftiti la

cristina haha .. foarte tare ati fost cu andreiutul! mititelu', ai vazut ca a fost cuminte si v-a lasat sa va vedeti de net? sa stii ca si eu ieri am fugit de la serviciu caci sotu' taman ce terminase gratarul cu micisori, ceafa si aripioare .. am balotat .. dar ce bun a fost ..

hmm .. pe mine m-a ferit DD de sot maniac de calculator .. nu-i plac deloc jocurile, ci foloseste laptopul strict pentru serviciu si business .. in schimb, nu rateaza vreun meci de fotbal ..

roxxy si mie mi se pare ca am o ditai burta .. noi sa fim sanatosi ca in rest se repara toate ..

adela superb numele!!! daca nu l-ar fi chemat pe sotu' meu razvan si eu as fi ales acelasi nume pentru samburel ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 13+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Roxana, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz 17+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

...dar macar sa-mi placa mie cand il strig

Cea mai fericita 17 + cu

Sigur ca trebuie ales un nume care sa ne fie cat mai drag si mai frumos. Dar pot sa-ti spun din experienta ca isi va pierde semnificatiile la care te gandesti acum si va capata cu totul altele pe masura ce copilul creste si il incorporeaza in personalitatea sa. E un proces tare interesant.

Mergi la inceput