Burtici fericite de septembrie-octombrie (37)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

neata fetele

eu ca in fiecare zi pe plantatie
voiam sa va zic ca am gasit numele copilului
razvan - andrei ( la andrei inca lucrez sau ma rog insist )
acu ma bag la citit si revin

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
am fetita mare

18+ cu
baietelul lui mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neataa burticutse,

ce mai fac frumoasele mele si burticile aferente?

poftiti la

cristina haha .. foarte tare ati fost cu andreiutul! mititelu', ai vazut ca a fost cuminte si v-a lasat sa va vedeti de net? sa stii ca si eu ieri am fugit de la serviciu caci sotu' taman ce terminase gratarul cu micisori, ceafa si aripioare .. am balotat .. dar ce bun a fost ..

hmm .. pe mine m-a ferit DD de sot maniac de calculator .. nu-i plac deloc jocurile, ci foloseste laptopul strict pentru serviciu si business .. in schimb, nu rateaza vreun meci de fotbal ..

roxxy si mie mi se pare ca am o ditai burta .. noi sa fim sanatosi ca in rest se repara toate ..

adela superb numele!!! daca nu l-ar fi chemat pe sotu' meu razvan si eu as fi ales acelasi nume pentru samburel ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 13+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Neata!
Adela si eu inclin putin spre Andrei, daca e sa avem baiat...
Ai o burtica tare frumoasa.

Eu am reusit performanta sa ma ingras 1.5kg, in doua saptamani (se vede ca mananc bine ); asa ca acum par mai mult grasa decat gravidoasa...

Loredana 14+ Roni-Cristian08.02.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Biaz 29, am observat si eu ca mesajele mele ajung mai greu pe forum dar sper sa se rezolve curand.
Multumesc frumos pt incurajari.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Buna dimineata dragelor,
conform celebrei "zicale" pauza a luat sfarsit capu' la fund .....va doresc o saptamana minunata, usoara si frumoasa.
Am sa revin doar daca am timp, daca nu ne revedem cu mare bucurie in weekend-ul urmator.
Eu am dormit de aseara de la 9 pana acum la 7 dimineata....e ceva de speriat...nu am avut niciodata atata pofta de somn si nu orice somn ci dinacela adanc si sanatos....

Am uitat sa va intreb ieri daca fetele cu experienta stiu ceva de acest subiect: am o scurgere alba de la inceputul sarcinii, nu a lipsit in nicio zi, nemirositoare si netransparenta. Moasa mi-a zis ca atata vreme cat nu ma mananca sa nu-mi fac griji.
Am citit eu ceva de genul ca este ca o pregatire a organismului, ca o lubrifiere pentru cand voi naste.
Acum, pentru ca nu am de ce sa ma stresez m-am gandit sa incep cu asta....Stie cineva ceva ? cum ca ar fi normal sau nu ?
Va multumesc si va pup cu drag

Cea mai fericita 17 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Buna dimineata dragelor,
conform celebrei "zicale" pauza a luat sfarsit capu' la fund .....va doresc o saptamana minunata, usoara si frumoasa.
Am sa revin doar daca am timp, daca nu ne revedem cu mare bucurie in weekend-ul urmator.
Eu am dorit de aseara de la 9 pana acum la 7 dimineata....e ceva de speriat...nu am avut niciodata atata pofta de somn si nu orice somn ci dinacele adanc si sanatos....

Am uitat sa va intreb ieri daca fetele cu experienta stiu ceva de acest subiect: am o scurgere alba de la inceputul sarcinii, nu a lipsit in nicio zi, nemirositoare si netransparenta. Moasa mi-a zis ca atata vreme cat nu ma mananca sa nu-mi fac griji.
Am citit eu ceva de genul ca este ca o pregatire a organismului, ca o lubrifiere pentru cand voi naste.
Acum, pentru ca nu am de ce sa ma stresez m-am gandit sa incep cu asta....Stie cineva ceva ? cum ca ar fi normal sau nu ?
Va multumesc si va pup cu drag

Cea mai fericita 17 + cu

Atata timp cat nu miroase si nu ai alte simptome, e normala. Toate secretiile corpului devin mai abundente in sarcina. O saptamana frumoasa!

Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Buna dimineata
Eu am dormit f rau,nush de ce
Azi cred ca mergem iar in parc
Cat despre sot,din fercire,nu e tentat deloc de laptop,se mai joaca f rar poker,in rest e innebunit dupa meciuri de fotbal si handbal

Poze cu noi

http://mely-2007.hi5.com

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 17+, cu -Alexandra

Mergi la inceput

Multumesc Biaz

Cea mai fericita 17 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

neatza si de la constantza!

Lutoniana, si eu am la fel si dr mi-a zis ca sunt normale...atata timp cat la urocultura mi-a iesit ca nu mai am nici o infectie (cred ca uitasem sa va zic, ca am scapat si de ecoli, si de stafilococ de data asta am facut analizele la 2 laboratoare...), sunt ok....

asa ca poti sa cauti alt motiv sa te stresezi

Ce invidiez fetele care au ajuns la un consens cu partenerii din dotare in privinta numelui....la noi va fi meci greu...oricum am amanat-o pt dupa urmatoarea eco, sa stim macar sexul, sa nu ne certam dublu

o saptamana scurta va dores, sa vina mai repede w/e s-o dam iar pe plimbari

ursuletzul nostru

18+

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Selen eu nici nu am inceput inca acest subiect si il tot aman.....va fi un "deliciu"....cu toate ca in adancul sufletului meu mi se pare absolut normal ca trebuie sa-i placa si lui .....numele "mele" mi se par senzationale :
Dl. Sergiu SAU Domnisoara Julia

Cea mai fericita 17 + cu

Mergi la inceput