Burtici fericite de septembrie-octombrie (37)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luhtien spune:

Baletul deformeaza coloana.
Ai grija.
Eu am fost, cand eram mica la balet...si am acum niste probleme la coloana, deoarece se formeaza pozitia aia "eleganta" care nu mai ai cum sa o indrepti. [sad]
Dansuri si o arta martiala, poate si ceva muzica...daca o sa aiba ureche muzicala

Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!

+12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Devylla, se vede ca nu esti pe aici, si nu stii de celebrul personaj Solcanu....care a recunoscut public ca e gay la el ma refeream cand ziceamc a ajunge ca "la naiba, in puii mei", asta fiind expresia lui favorita....

iar de baschet stiu, si sotzul meu vorbeste in cunostinta de cauza din pacate, ca are coloana varza din cauza de dezvoltare prea rapida...
si eu am facut baschet, dar la un nivel mic asa, nu aveam pic de talent, asa ca nici macar deformarea nu s-a lipit de mine

cu artele martiale sunt si eu de acord pt ca iti formeaza si creierul, nu doar fizicul....te face mai disciplinat....

iar cu dansul nu mai zic, la cat il dansez eu inca de cand e in burtica (chiar si in masina, stand pe scaun, eu dau din buric ) n-are cum sa nu iasa dansator doar sa nu semene cu tas-su, care are scaunul lipit de la nunti si paranghelii....

ursuletzul nostru

18+

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Eu aberez in continuare, si am uitat sa va zic ce era mai important: am fost cu rezultatele de la TT la dr, si mi-a zis ca sunt bune! deci am scapat si de stresul asta

ursuletzul nostru

18+

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Felicitari Selen ptr rezultatele la test... eu una am scapat de testul asta...mi-a zis dr. ca din moment ce mi-au iesit bine rezultatele la dry test nu mai are rost sa fac si TT decat daca vreau sa arunc cu banii aiurea...si apropo de spital ea mi-a recomandat sa nasc la euroclinic ca e mai bine acolo dpdv al personalului care citez "nu sta cu mana" intinsa tot timpul...
Si eu stiu deja ce va face bb meu cand va fi un pic mai marisor...arte martiale cu taica-su...el a facut 20 si ceva de ani arte martiale, centuri negre...bla bla bla asa ca stiu ca bb nu va scapa de asta

15 +

Mergi la inceput

Merci Criss! eu oricum nu facusem alt test, am facut direct TT...acum mai am de rabdat 3 saptamani pana la urmatorul control....

la noi asta e problema, ca tas-su a incercat de toate in tinerete, rugby, tenis, baschet, arte martiale, si acum vrea sa zapaceasca si copilul...
oricum putin baschet tot il invatam, ca am zis ca ne punem cos in curte, deci macar asa, la nivel de pierdut timpul in familie....

ursuletzul nostru

18+

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Salut, fetelor.
Am fost la masuratori pentru dublu test: Pliul nucal:0.9 mm, CRT 5,4 cm... creste brotacica mea..... si maine intru in saptamana 13!!! Va pup!
PS: Are 2 maini, 2 picioare, si statea turceste, cu manutele la urechi....cred ca auzea mititica ecograful....
Va pup

Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!! 11+

Mergi la inceput

S-ar putea sa-i placa si sa vrea sa faca si in "afara curtii" baschet,totul depinde numai de el...dar cred ca pana atunci mai avem de dicutat de pampersi

15 +

Mergi la inceput

felicitari si tie x_qqq ... sa ai parte de o sarcina usoara in continuare

15 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissbebe

S-ar putea sa-i placa si sa vrea sa faca si in "afara curtii" baschet,totul depinde numai de el...dar cred ca pana atunci mai avem de dicutat de pampersi

15 +

eu, o optimista incurabila cum sunt, vreau sa ma gandesc la lucrurile placute care urmeaza...cele mai neplacute sau mai putin placute...or trece si ele cumva, ca doar nu suntem nici primele nici ultimele mamici, nu?

mda, cu baschetul devenise si la mine o boala intr-o perioada, desi dupa cum spuneam n-aveam talent, dar ma caram in fiecare zi cu mingea dupa mine la scoala si mai jucam dupa ore cu baietii....dup-aia a venit liceul, cand m-am mai "domnisorit" si eu si am lasat-o mai moale....

x_ggg
, felicitari pt rezultatele bune!
culmea, al meu nu statea turceste si al tau, da??!

ursuletzul nostru

18+

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabella spune:

Fetele trimite-ti-mi si mie parola sa va vad si eu burticile
Multumesc

Mergi la inceput