***Prietenie la plesenala - EMMA INVINGE !!!***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

'neata,mahala..da cineva o ?nu stiu ce am dar as dormi intr-una....va urez o zi buna si ne auzim mai pe seara...

p.s.mai tarziu o sa va pun un link,ca sa vedeti ce poate face un cattel,pt un copil cu autism!
..pe toate!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Neata si de la mine!

Io-s inca pe campii, deci ... nimic nou pe frontul de Vest!

Si daca tot intrai, hai sa dau eu in voi cu , ceai, capucino, fresh de portocale si-o proaspata si buna, sa ne mai treaca de asteneala!

trupa zaluda!

Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!

"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"

Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Oana - executat operatiunea SMS.
Mai executam, cate unul pe fiecare factura
Cu catelul Mihaelei ... nu-i asa simplu. Adica evident copiii (sa nu uitam ca sunt 2 copii) sunt pe primul plan fara drept de apel. Daca de ex. catelul vroia sa muste copiii din punctul meu de vedere catelul trebuia sa dispara urgent. DAR catelul a fost recomandat pentru terapia lui Mihaita, iar Andreea si l-a dorit mult. Copiii s-au atasat deja de catel, nu stii cat rau poate face moartea catelului ..... mai ales ca sunt copii maricei, inteleg ce inseamna.
Din putinul pe care il stiu despre autism - copii autisti sunt foarte "sufletisti" si atasati de cei din jurul lor. Daca Mihaita s-a atasat deja de catel ar fi o lovitura pentru el sa-i dispara prietenul mic si blanos. De Andrea nici nu mai zic, clar ar fi afectata.

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Eu va dau niste lapte cu miere pentru ca asta beau acum. Am dat-o IARASI in raceala, iar vocea imi face figuri, sunt cu vreo 2 tonuri mai jos decat ar trebui sa fiu . Si behai si de-abia pot sa respir. Asa ca lapte cald cu miere.... yum yum!! Si sa nu ziceti ca il tin doar pentru mine, bag si la voi un ibric, sa va dezmortiti glascioarele cristaline!

si buna dimineata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Chiar asta vroiam sa zic...eu nu beau maica lapte ca nu-mi place

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

EMA INVINGE CANCERUL!!!!!!!

UN VOT VA RUGAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

neata stilatelor. va las aburinda sa va treziti.

Mihaela se pare ca la tine a ajuns dezaburita de nu ai vazut-o.
in alta ordine de idei, mi-e o foame de abia vad tastele...dar acum sunt si pe post de secretara si lapticul meu e in birou ca tot vb voi de laptic. eu mai babeta asa de felu meu mai beau seara cate un pahar cu lapte si cu miere sa pot dormi mai linistita si sa ma prind si eu mai repede de anumite faze.
azi o sa ma infiintez si eu la posta sa donez niste banuti pt sasha. daca nu maine cel mai tarziu, ca si asa ies la platit darile catre Maria Sa, Statul Roman

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Emma INVINGE cancerul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorana

Oana - executat operatiunea SMS.
Mai executam, cate unul pe fiecare factura
Cu catelul Mihaelei ... nu-i asa simplu. Adica evident copiii (sa nu uitam ca sunt 2 copii) sunt pe primul plan fara drept de apel. Daca de ex. catelul vroia sa muste copiii din punctul meu de vedere catelul trebuia sa dispara urgent. DAR catelul a fost recomandat pentru terapia lui Mihaita, iar Andreea si l-a dorit mult. Copiii s-au atasat deja de catel, nu stii cat rau poate face moartea catelului ..... mai ales ca sunt copii maricei, inteleg ce inseamna.
Din putinul pe care il stiu despre autism - copii autisti sunt foarte "sufletisti" si atasati de cei din jurul lor. Daca Mihaita s-a atasat deja de catel ar fi o lovitura pentru el sa-i dispara prietenul mic si blanos. De Andrea nici nu mai zic, clar ar fi afectata.

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

sorana,multumesc,nici eu nu m-as fi exprimat mai bine!
delphi,tot ce se poate,am recunoscut cat de adormita sunt,oricum,nu mai strica inca una!
iata si filmuletul de care va ziceam...

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

delphi,lasa banutii acolo,deocamdata ne descurcam!

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Miha mi se pare remarcabila evolutia

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

EMA INVINGE CANCERUL!!!!!!!

UN VOT VA RUGAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

frumos filmuletul....intr-adevar o evolutie foarte buna.
maine pleaca primul transport de oua.
PanaMea inca mai astept adresa ta.

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Emma INVINGE cancerul

Mergi la inceput