***Prietenie la plesenala - EMMA INVINGE !!!***
Raspunsuri - Pagina 10
mihaela77O spune:
am vrut sa va arat,de ce si eu mi-am dorit acest animalut pt copii,mai ales pt mihaitza....si cand mi se intrezareste o cat de mica sansa de recuperare pt mihaitza,credeti-ma ca nu stau pe ganduri
fug sa culc copilu'tre'sa se odihneasca pt partea a doua a terapiei de azi si eu bag putina curatenie...ne auzim..
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
violeta69 spune:
va salut si eu 
Mihaela,eu nu vad nici un film...e o pauza lungaaaa in loc de film...
sa inteleg ca e vorba de evolutia lui Mihaita?
Misha
astept vesti bune
MB,sanatate multa si da-i cu miere ca e bine![]()
Sorana
sunteti sanatosi?![]()
Pisicuta 
Anca 
diarux
hai cu poieziile
lipseste Irina
daca nu mai dau eu cafeaua uite Delphinasha
o bea singura pe toata ![]()
sa stiti ca io am trecut la tigarea electronica si ma simt mult mai bine...asa ca pot fuma fara sa va intoxic ![]()
Gabita
unde esti sa -mi tii partea la amante?!![]()
kokiy ce face gemanutzul nostru scump?
ceva carioci si el?![]()
si pt
cea mare care e cuminte rau ![]()
mie imi lipseste Kari
si nici pe mess nu am mai vazut-o...sau nu ma uit io cand trebuie?!
dev
,hai pe la noi ca e frumos...mai tarziu o sa te rugam sa trimiti ceva racoare ![]()
dodo,am citit de papusica mica,poze nu pot vedea,nu stiu de ce...dar am citi si ma bucur tare mult pt voi toti 

kay
ai tuns mandretea?
mie-mi palceau coditele ei...le am pe calculator(adica o am cu totul si ma uit mereu la ea
)
Andreea 
si pt cine am mai uitat 

Mihnea pleca sambata in cantonament insa tot a rams cu o tuse care parca nu se mai tremina...noaptea tuseste mereu,nu mai stiu ca sa -i mai dau 
sper sa se descurce acolo,e prima data cand pleaca singur atata vreme...
ce-o face el? ...sa nu ma intrebati 
acum e acum
la fiecare greseala face genoflexiuni
sa vedem muschi dupa...
altfel ma laud cu una bucata matza....Puffy
care mica asa cum e o scuipa pe cea mare Mitzu 
am intrebat pretenii din lisat daca vor mitzu lui Misha,dar nu s-a oferit nimeni....si eu i-am spus ei(adica lui Mihsa) mai demult cum am suferit dupa un motanel ,asa ca eu motani nu mai vreau,ca am plans destul nu mai vreau sa mai plang pt inca un motan...
dar si eu lafel zic cu catelului lui Mihaela,daca poti sa faci ceva incearca
nici pe mine nu m-a lasat sufletul sa-l lasa sa moara pe motan dar la cum s-a chinuit mai bine-l eutanasia....pe urma m-am gandit ca astia fac orice ca sa -ti ia banii,chit ca e vb de suferinta unor animale si a stapanilor lor....nu stiu,....atunci am incercat...
m-am intins cam mult,ca eu nu vorbesc da' si cand ma apuca nu ma mai opresc...
sa aveti o zi perfecta
si,scuze pt scris,nu mai corectez![]()
Alaturi de EMMA 
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Delphinas spune:
auditie placuta
www.trilulilu.ro/Delphinas/148110497b7dc6" target="_blank">Oglinda clipelor
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Emma INVINGE cancerul
sorana spune:
Violeta
ai plecat de la "amante"? ![]()
Si tu ai acum doo matze? 
Pe bune - dupa ce am adoptat noi doua deodata (ca ne-a fost mila sa luam doar una si le-am luat pe amandoua) am tot vazut amicii cu matza ca o iau si pe a doua ![]()
Nu mai suntem racite demult. Eu mai tusesc putin (fir-ar sa fie de tigari ca precis ele sunt de vina).
Delfinas - la mine vine unb pachetel? 

Iulia de cand e in campul muncii ... mai mult lipsa decat pe-aici ![]()
Iar la misha nici nu mai sper ca mai umbla pe aici ![]()
Dev - ia trimite tu niste raketi la stalkeritza lu' misha, Kay da si tu sfaturi "cum sa scapi de stalkeritza" ca poate asa mai aflam si noi ce mai face misha.
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
violeta69 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sorana Violeta ai plecat de la "amante"? Si tu ai acum doo matze? ![]() Pe bune - dupa ce am adoptat noi doua deodata (ca ne-a fost mila sa luam doar una si le-am luat pe amandoua) am tot vazut amicii cu matza ca o iau si pe a doua Nu mai suntem racite demult. Eu mai tusesc putin (fir-ar sa fie de tigari ca precis ele sunt de vina). Delfinas - la mine vine unb pachetel? ![]() ![]() Iulia de cand e in campul muncii ... mai mult lipsa decat pe-aici Iar la misha nici nu mai sper ca mai umbla pe aici Dev - ia trimite tu niste raketi la stalkeritza lu' misha, Kay da si tu sfaturi "cum sa scapi de stalkeritza" ca poate asa mai aflam si noi ce mai face misha. Sorana si Monica (6 ani) "Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein |
bey,nu plec io asa repede de la amnte,ca tare-mi sunt dragi
da,doua matze
dar eu am avut doua si inainte,pana sa moara motanelul
asa ca n-am furat ideea de la tine ai grija cu tutunul,ia si citeste despre tigarea electronica...poate renunti la astea nesanatoase

Alaturi de EMMA

Alaturi de SONIA

si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA

si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
sorana spune:
Vio, tu te-ai lasat de tigari?
Sau rade ciob de oala sparta?
Eu tot incerc sa citesc o carte pe care cica daca o termini te lasi ![]()
Daca vrei ti-o dau si tie (pe mail, e pdf), culmea e ca am un prieten care a citit-o si s-a lasat. Are deja 6 luni de cand nu mai fumeaza deloc. Io tot la jumatatea cartii sunt ![]()
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
Delphinas spune:
sorana, da!
maine pun pt tine si anca.
sper sa nu ajunga pui pana la voi.
acum tb sa ma gandesc la varinata de livrare sa ajunga totusi intregi.
poze, Just Me
ambitioasa
Emma INVINGE cancerul
sorana spune:
Delfinas 

Abia le astept.
De ambalaj nu stiu ce sa zic - cutiuta, in interior fiecare ou infasurat in carton, lipit "cilindrul" de carton cu scotch si in restul cutiutei, daca nu ai material de ambalaj, foi de hartie mototolite.
Cam asa fac eu cand trimit sticlarie cu curierat sau posta.
Alta idee de ambalare n-am.
Sorana si Monica (6 ani)
Delphinas spune:
hop si eu de pe la mama...ce bine e sa ai o mama care sa te chema taman cand ai nevoie...azi efectiv am fost lenesa. de fapt nu chiar asa. pana la 16 la scarbici si acasa mancare ioc...si la 16 suna mama...daca vrem sa venim sa mancam la ea...super bine ai sunat. si ne-am mai delectat unii cu altii.
fetelor care aveti copii....
voi cum procedati cu copii cand vor de la magazin nu stiu ce si voi considerati ca nu le este necesar, ca nu le trebuie si tot tacamul??? la faza asta ce-i drept nu stiu cum sa ma port cu max. de exemplu in seara asta voia nu stiu ce saculeti parfumati pt masina cand am tzashpe aninatori parfumate si frimos mirositoare agatate de geamuri....si ii zic ca luam cand se termina alea...nimic, vrea din ala....avem din asta, dar avem alta aroma....el nu si nu ca vrea de ala. mai era o mamica cu un copil mic la magazinu cu pricina....radea vanzatoarea de noi....pana la urma am scos banii si i-am cumparat ca ma radea lumea. am procedat bine???hellppp
poze, Just Me
ambitioasa
Emma INVINGE cancerul
Delphinas spune:
acum ma duc la film, la bere, la inghetata, mai putin la

poze, Just Me
ambitioasa
Emma INVINGE cancerul