***Prietenie la plesenala - EMMA INVINGE !!!***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Delfinas super tare
Eu sincer cred ca trebuie invatati de mici sa nu insiste
Nu stiu daca mai ai vreo speranta

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

va pup mult de tot, am picioru bulit fi-mea plange la un M&M de nu mai poate....

mihaela, dar nu puteti lua un alt caine? ai zis chiar tu ca nu e sigur ca poate fi salvat... daca nu se mai poate face nimic, ce faceti? nu poate fi inlocuit???

va pup, ma duc sa " run in circles, scream and shout"

************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Seara buna fetili scumpili!

Io am bintuit azi de ma dor toate oscioarele (nu prea se vad ele de sub stratul gros de grasime, dar in fine...)
Asa simt nevoia unui concediu in care sa dorm, sa maninc, ceva necesitati fiziologice si iar sa dorm, sa maninc ...... (sa nu-mi scada glicemia )

Delphi, mama, e cam tirziu de schimbari....poate cu altu' da' nu lasi tu de suflet asa un copilas dragalas cum e Max, nu-i asa?

Sorana cam de cind esti la jumatatea cartii? De fo 2 ani? (nu ti-era dor de mine? )
Cred ca raketii ii trimit io la Devo s-o mai scoata din amorteala, ca a dat caldura si deja o prindem tocmai la iarna pe net.

Vio daca tine vrajeala aia cu tigara electronica jur ca-mi iau si eu. Al meu cauta cam de o luna pe net tot felul de informatii despre minunea asta si deja si-a facut calcule. Cica iese mai ieftin cu aia decit cu cartusul.

tot boborul muncitor! Traiasca!

Emma INVINGE cancerul! In fiecare zi alaturi de Emma!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

vio,nu stiu de ce nu vezi filmuletul...el se vede....nu este vb de mihaitza,este vb de alt baietel cu autism si care au fost progresele lui laturi de un catel...
pupici multi lui mihnea..apropo cum se mai prezinta dintele?

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui kay

va pup mult de tot, am picioru bulit fi-mea plange la un M&M de nu mai poate....

mihaela, dar nu puteti lua un alt caine? ai zis chiar tu ca nu e sigur ca poate fi salvat... daca nu se mai poate face nimic, ce faceti? nu poate fi inlocuit???

va pup, ma duc sa " run in circles, scream and shout"

************************************************************************************

www.inimacopiilor.ro

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

oana,sincer,daca sasha nu scapa,nu imi mai trebuie...nu-mi imaginam niciodata ca voi merge cu catelul la doctor sa-i faca perfuzii si mai ales ma doare privirea aia rugatoare si trista...daca imi zicea cineva,n-as fi crezut...

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

mihaela, stiu cum e. am facut drumul la veterinar de zeci sau sute de ori. cu pisoiul, cu hamsterul, cu vrabiuta, cu iepurele cu cainii, etc.

eu sper doar sa nu fie bani irositi...

bai mahala, mi-e un somn... io nu v-am zis, de ceva timp am plecat la Munchen cum am omis sa va zic asta??? oricum e bine, e soare, e cald numai bine sa stai cu burta in sus... am testat iar copil la urechi, e bine. mult mai bine decat inainte. astept estimare de cost pentru implant, sa vedem cu ce cifra m-or lovi si astia...

gata, va pup, ma tarasc cu piciorul luxat in pat...

www.inimacopiilor.ro

S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

neata plesnitelor. ia sa va dau cat mai multa sa va revergorati
eu mi-s acasa.... ca vorbea misha de concediu si de relaxare...am vreo 3 zile libere de recuperat si am zis eu ca ar fi cazul sa mi le iau.
legat de kupilu max, nu-l dau pe nici unul...dar nu e tarziu sa il educ eu in spiritul casei noastre. ca mama lui nu a avut suficent timp pt educatia lui. asa am zis ca nu mai imi trebe partiner pe care sa fiu nevoita sa il educ eu. off mamili astea neheroine.
sorana si anca am rezolvat problema cu ambalajul si cu recipientele in ce sa trimit ouale...urmeaza sa imi fac eu curaj sa ies din casa....dar darile catre Statul Roman nu ma lasa sa zabovesc prea mult.
mihaela pt sasha si kupii iubareti.
kay te uitai cumva dupa Stephan de ti-ai luxat picioru???
diarux hai cu poeziile tale minunate si cu ezperientele cu vecina.
vio nu iti face griji ce va face el singur in cantonament sau unde merge....e baiat mare si se va descurca.
acum va las cu in flacari si ma duc sa mai trebaluiesc oleacutza prin casa.

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Emma INVINGE cancerul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

sorana, da!
maine pun pt tine si anca.
sper sa nu ajunga pui pana la voi.
acum tb sa ma gandesc la varinata de livrare sa ajunga totusi intregi.

poze, Just Me
ambitioasa
Emma INVINGE cancerul

Vin ouleleeeeeeeee!!!!!!!!!!!!

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

EMA INVINGE CANCERUL!!!!!!!

UN VOT VA RUGAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui kay

mihaela, stiu cum e. am facut drumul la veterinar de zeci sau sute de ori. cu pisoiul, cu hamsterul, cu vrabiuta, cu iepurele cu cainii, etc.

eu sper doar sa nu fie bani irositi...

bai mahala, mi-e un somn... io nu v-am zis, de ceva timp am plecat la Munchen cum am omis sa va zic asta??? oricum e bine, e soare, e cald numai bine sa stai cu burta in sus... am testat iar copil la urechi, e bine. mult mai bine decat inainte. astept estimare de cost pentru implant, sa vedem cu ce cifra m-or lovi si astia...

gata, va pup, ma tarasc cu piciorul luxat in pat...

www.inimacopiilor.ro

S

Adelicatelea tu acum esti in Nemtia?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

EMA INVINGE CANCERUL!!!!!!!

UN VOT VA RUGAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

mititica noastra e la nemtalai dar a omis sa ne raporteze

poze, Just Me
ambitioasa