***Prietenie la plesenala - EMMA INVINGE !!!***
Raspunsuri - Pagina 8
kay spune:
mihaela, imi pare rau daca mesajul meu a fost poate prea dur sau prea lipsit de sensibilitate fata de animale... dar pt mine, in conditiile in care as avea nevoie de banii aia pentru copilul meu, nici nu ar exista optiune, alegere... nu pot sa pun in balanta copilul si cainele. chiar nu pot... sper sa nu se supere nimeni pe mine... dar un caine iti mai poti lua, dar copilul ARE nevoie de terapie ca de aer, este viatala pentru viitorul lui.
io mi-am luxat chisoru, am "sarit" o treapta si am generat cutremur in imprejurimi... mi-e asa de leneeee... am bagat o masina, cica 40 min... si pe urma mai bag una si le bag la uscat si nani... 
somn usor, mahalagioaicelor
!
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Delphinas spune:
neata stilatelor. va las
aburinda sa va treziti.
Tanzo de la ora aia dormi??? Pai cand ai sa fii ca mine ai sa te culci odata cu gainile.
Oana si eu care credeam ca sunt singura cu dilibau la cap. Eu pun sa fac paine pe la 5 dimineata si face un zgomot masinaria aia de vecinii zic ca mutam mobila
dau cu aspitaorul la 11 noaptea, de spalat nu mai vorbesc.
stilatelor.
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Emma INVINGE cancerul
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Delphinas v-am promis poze, luati DE AICI si va delectati. Dodo bine ai venit acasa, sa treaca poponetu repede de la crosetat si sa te bucuri de bebelina. Interesante faze prin ce ai trecut, poate tb sa il asisti tu pe dr vin si eu la campania pt sasha ![]() eu un gust tare amar in suflet sper sa treaca poze, Just Me Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita ambitioasaEmma INVINGE cancerul |
Foarte tari pozele si fetele de la Ciocanesti sunt bestiale
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
EMA INVINGE CANCERUL!!!!!!!
UN VOT VA RUGAM
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui sorana Misha merci de intrebare. I-a trecut demult raceala, a si uitat Am facut si eu "cereri de prietenie" Acu' ramane sa vad la ce foloseste chestia asta cu prietenia ca inca nu m-am prins ![]() ![]() Sorana si Monica (6 ani) "Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein |
Am onorat cererea

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
UN VOT VA RUGAM
Delphinas spune:
beyy da ce aveti cu femeile de la Ciocanesti???
poze, Just Me
ambitioasa
Emma INVINGE cancerul
ancadragoman spune:
Mie una imi place cum suna![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
UN VOT VA RUGAM
Delphinas spune:
si cum suna???
poze, Just Me
ambitioasa
Emma INVINGE cancerul
ancadragoman spune:
Pai ..ciocan...ciocaneala...ciocanesti..iti place?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
UN VOT VA RUGAM
Delphinas spune:
al doilea cuvant e cel mai interesant pt mine...ciocaneala 
poze, Just Me
ambitioasa
Emma INVINGE cancerul
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui kay mihaela, imi pare rau daca mesajul meu a fost poate prea dur sau prea lipsit de sensibilitate fata de animale... dar pt mine, in conditiile in care as avea nevoie de banii aia pentru copilul meu, nici nu ar exista optiune, alegere... nu pot sa pun in balanta copilul si cainele. chiar nu pot... sper sa nu se supere nimeni pe mine... dar un caine iti mai poti lua, dar copilul ARE nevoie de terapie ca de aer, este viatala pentru viitorul lui. io mi-am luxat chisoru, am "sarit" o treapta si am generat cutremur in imprejurimi... mi-e asa de leneeee... am bagat o masina, cica 40 min... si pe urma mai bag una si le bag la uscat si nani... ![]() somn usor, mahalagioaicelor ************************************************************************************ Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara : 858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone www.inimacopiilor.ro oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil ! "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
oana,sa nu intelegi gresit,nu as face niciodata ceva in defavoarea lui mihaitza...este imposibil acest lucru....pe de alta parte acest catel a fost luat si pt mihaita...dar ma rog subiectul este amplu si mult de dezbatut...
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA

bine ai venit acasa, sa treaca poponetu repede de la crosetat si sa te bucuri de bebelina. Interesante faze prin ce ai trecut, poate tb sa il asisti tu pe dr